Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LUY si eu sunt tare optimista luna asta...

iti tin pumnii...sa iasa testu ala pozitiv!si repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Oana , cum te mai simti , esti OK?
Cand te reapuci de treaba ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

Multumesc pt incurajari,va tin pumnii si sa fie ca luna asta sa avem numai
Liana deja salivez dupa castraveciorii-minune ,chiar azi vorbeam de una singura si intrebam unde-or fi castravetii promisi de Liana si mi-i imaginam intr-un borcanel inghesuiti si cu un miros intepator de otet poate luna asta se hotarasc si ei sa faca un drum pana la mine,promit sa trimit inapoi inzecit!
De ciclu nu imi mai amintesc daca am avut cheaguri,nu cred,era doar un fel de pasta maro inchis chiar si in prima zi cand se presupune ca a fost ceva mai mult ca in zilele urmatoare.stiu doar ca m-a uimit durata ciclului si constistenta(mult mai putin ca de obicei)
maine poate ma incumet sa fac un test si le arat eu lor rusi!

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PamELLA in ce zi esti?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

IRLANDEZA sunt super ok,mai ales de cand mi.au si spus ca n.am nici o complicatie...plutesc!

in cateva minute intru in z 6...mai am cam 9,10 zile pana ne apucam serios de treaba...da pana atunci,asa just for fun...nu strica...

inca nu numar si nu fac calcule ca mi.s suficiente zilele DPO...
asa ca astept cu interes rezultatul tau...

Mergi la inceput

Da... eu imi tot sfaram capul acum daca sa-mi fac testul maine-poimaine , sa-l las pana pe 5 sept. , sunt si eu curioasa , si daca-i negativ da' macar stiu cum stau.
Cineva imi spunea ca a facut testul la o sapt. dupa contact si a iesit poziti ( era insar. evident). Poate aparea asa repede rezult. pozitiv daca esti insarcinata?.E prima oara cand aud asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

irlandeza,ziua 23 de la ultimele sangerari si ziua 50 de la ultimul ciclu "adevarat" sangerarile de luna trecuta au aparut cu 3 zile mai repede decat le asteptam si dupa ce au incetat,am trecut direct la secretiile de ovulatie pe care le am si acum!
Apropo,am si niste dureri usoare in zona ovarelor cand respir si se "umfla" burta ca o febra musculara
Stiti cumva si ceva legat de comportamentul pisicilor care traiesc alaturi de o posibila femeie insarcinata?pe mine nu ma mai suporta,numai cand ma vede fuge mancand pamantul si daca o ating cand doarme se ridica si pleaca,nu mai zic cand o iau in brate

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

IRLANDEZA teoretic ovulul fecundat parcurge drumul spre uter in 6,7 zile.odata fixat acolo...incepe sa secrete BHCG...din cauza caruia se pozitiveaza testele de sarcina...

depinde si de organismul fiecareia...teoretic se poate.

Mergi la inceput

PamELLA si eu sunt Z24 (vineri) , am vazut ca si pe tine te bate gandul sa-ti faci maine un test.
Despre pisici , nu stiu nimic , imi pare rau.

Oana , pai daca dureaza 6-7 zile drumul ovulului , eu am 8 zile (9 , vineri), poate secreta deja BHCG.Incerc sa ma conving singura , bine-am mai ajuns

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

buna fetelor!
dupa cum vedeti la mina este ora 4 dim , la voi 6. de ce nu dorm? pt ca toata noaptea am omorat buda si de unde atata somn ca nu m-am odihnit deloc. am facut pipi incontinuu. am ac senzatie de ieri. nici urma de rushi. Z31 la CM de 30 zile. mai astept putin cu testul vreau sa fiu sigura ca e acolo. mai fetelor am o intrebare: trebuie neaparat sa ma doara sanii daca sunt? de racit nu am racit ca ovarele nu ma mai dor deloc, dar vezica mea m-a omorat in ultimile 24 ore. chiar asa trebuie sa fie?

IRLANDEZA, PAMELLA cum mai stati? e sau nu?
ZOZELA ce vesti ne dai?
pupici!

Mergi la inceput