Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu vreau pe listuta!!! VA rooooooog!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Da chiquitita tre sa ne pune si pe noi pe listuta ca asa nu se mai poate!Pai sa lipsim noi de pe listuta?Sunt sigura ca fetele mai au loc si pentru noi ca sa fim si noi acolo,nu?Cele din urma vor fi cele dintai!Pai nu?Sa dea Dumnezeu sa vina barza aia mai repede!Io cred ca berzele noastre sunt oarbe si nimeresc greu drumul!Da si cand va venii nu o las io fara pene?O pana pentru fiecare zi de asteptare.Pai nu e corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DOXINU, berzele noastre sunt chioare rau de tot. Dupa cate berze m-am uitat eu anul asta, am si uitat si pe toate le-am rugat sa imi aduca bebicul mai repede. Eu daca o prind o gatesc, uite asa ca sa nu mai faca sa sufere si alte mamici care asteapta. Daca este incompetenta, sa ajunga in oala.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Catty, Doxinu hai ca m-ati facut sa rad putin cu berzele chioare si gata de gatit... la ce vesti am primit eu zilele astea... macar cu voi pot sa rad putin... de fapt si al meu cam face haz de necaz prin casa dupa ce am primit rezultatele super proaste la spermograma... el a zis ca nu sunt bune... dar de fapt eu stiu ca si in sufletul lui (ca si in al meu) e niscaiva indoiala... si cred ca de asta tot face acu prin casa tot felul de tumbe, giumbushlucuri si shmekerii sa ma fac sa rad ca sa il vad eu ca el nu e ingrijorat... hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Michellex, imi pare rau sa aud rezultatul, sper sa fie gresit... Cat despre borcanel ( borcanoi), cere de la farmacie recipient pt urina, noi d'asta folosim!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana multumim pt noul capitol! Poate ai mai mult noroc decat mine la gravidute!

Mooaama, da' ce inghesuiala pt listuta!!!
Catty n-am stiut ca nu esti pe listuta (esti aspiranta de cateva luni, nu?).

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu vreau pe listuta......va rooggg

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MAI FETELOR,cucuietelor...eu acu vazui ca nu.s pe listutza!

pai ......ce..io nu.s aspiranta?...sunt
optimista?...si asta sunt...asa LIANA iubita...fac o mare cinste cu o portie de tocinei daca ma furisezi acolo pe listutza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helicom spune:

Si eu sunt aspiranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor!Stiti la ce ma gandesc eu cand ma vad pe listuta de aspirante?Ce ar fi sa trecem toate la gravi , sa ramana lista de aspirante goala-goluta?A?Ce ziceti?Nu ar fi frumos?

Mergi la inceput