Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 )

Aspirante optimiste > 20 ani ( 4 ) | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:

Victoria (Veronica), Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Pia (Oprina), Tumpi (Ionela), Codri (Codruta), MirelaV (Mirela), Alinuche (Alina), Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta), Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela), OtiliaLia (Otilia), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04 (Steliana), deca (Carmen), alina constantin (Alina Ioana), dinah (Elena), Anca Wish (Ana-Maria), lachione (Mihaela Laura), Chi (Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca-Ioana), ardit (Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia (Felicia), nounou(Florina),GeorgianaI(Georgiana), LindaG (Linda), danap( Daniela), musete (Laura- Lucia), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran (Florina), Ileana (Ileana), adimercedes (Adriana), Lumit (Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta (Stefana), zisaCami (Elena-Camelia), elli (Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Marunzika (Ana Maria), Natalia26 (Raluca Elena), thea_m(Teodora), Tmihaela (Mihaela), dedi (Adela), ela2004 (Ionela), GildaT (Eleonora), puiusu (Oana),bibyrox (Rozalia), gabiu (Gabriela), Anku (Anca Cerasela), danangie (Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt (Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela (Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila (Irina), Anca (Anca Mioara), Avalon (Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada (Florentina), adya(Adina) biancaxl(Bianca), zamfir.mel (Mihaela), monica_b(Monica Andreea), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu (Andreea), Amely (Diana), Carmen.cita (Carmen),Elenya m (Mihaela), Crinuta 71 (Ioana), Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna), Pis (Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada (Daniela Florentina), Mirga (Mirela & Gabriel), Alexia28 (Mihaela), danuta_c (Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia),cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette (Sanda), lucia_1 (Lucia Elena), georgiiana (Georgiiana Alina), Silvana Popovici (Iuliana Silvia), cami30 (Camelia Veronica), camy062004 (Camelia), Dyana (Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T (Oana), Tanya(Elena Mihaela), july_g(Iulia), motanik(Andra), stancutza(Diana), iepumic (Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim (Maria-Adela), adiutza (Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd (Malina-Mihaela), claucia (Claudia-Ioana), florentin156 (Rodica), Olguttza (Ioana Alexandra), Aissa (Cristina), Danyalo (Elena-Daniela), ancuta_stan (Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit (Antoaneta), kla78 (Claudia), PamELLA (Gabriela), Andrusha (Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana (Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB (Bianca), Mirela_1 (Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76 (Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72 (Andreea), geo ionita (Georgiana), Corinuk,Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mcrissa (Cristina-Daniela), addinel, Raza de soare (Nicoleta), Mica-mica (Mihaela), zozela (Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic (Cristina Valentina), katthy (Ana Catalina), BIENCUTA (Bianca), Miramar (Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea (Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio (Mihaela-Magdalena), alibebe (Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs (Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza (Valentina),ayna (Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck (Oana), didi-edi, iuca (Viorica), Laura Ioana, Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra (Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza (Irina-Felicia), daciovi (Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, CHOWPERSA, mita.2000, laviniaN (Lavinia), IULIABRAILA (Iulia),luy (Luiza), Nadya, Alé, vas, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003 (Mirela), irlandeza,catty(catalina),doxinu,chiquitita,iliuta,oanabbb,helicom,claui,lorinaoo1,selina-d,iazminn,brabe

- dutzele,foste aspirante:

Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina),Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Floricika (Florentina), Ionica, RO ANA (Liliana), anangel_lexi (Alexandra), martha78 (Mihaela), Georox , Alisia (Alina), osna(Svetlana), mexxa (Andreea-Daniela), mamiFlori, Beatrix (Melania), Annaa(Ana Aurica), Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym , Simo29 (Simona), Dbunny, Dacicica (Daciana), danita, gheorlan (Simona),RUXMAX (Ruxandra), ingeras26a (Andreea), Bety (Beatrice), Cristinna (Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy (Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27 (Irina), marinar (Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca (Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina),tzontzonel

Mamici, foste aspirante:
mishi (Mihaela), dandana (Daniela)

Fetelor, sper sa va aduca noroc noul capitol sper sa am mana buna

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Poate noua pagina o sa ne aduca mai multe gravi caci este cam mare pauza de cand nu am primit o veste buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURA, pe mine nu ma iubesti deloc? Nu m-ai trecut si pe mine la aspirante la capitolul trecut. Acum am vazut.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

te'am trecut io e bine?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LIANA, multumesc frumos. Nu era nevoie sa ma ingrosi, doar sa ma treci in lista de aspirante. Esti o scumpa ca intotdeauna.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mmmmm...capitol nou!
cred ca va fii cu noroc pentru noi.cred ca liana are mana buna!
eu sunt Z10.ma apropii de zilele in care o sa prestez pentru bebe.luni plec la mare in concediu si voi prinde la mare zilele fertile.
m-am hotarat sa fac si eu hormonalele.am vrut sa le fac luna asta, dar cum Z21 o prind la mare nu aveam unde sa le fac si am lasat-o pe luna viitoare.
dr meu mi-a zis sa fac in Z3 FSH, iar in Z21 progesteron si prolactina.nu stiu daca sa ma rog sa iasa bine sau nu.adica sa fie doar de aici problema si sa se rezolve cu tratament.
bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!vad ca a crescut listuta de cand nu am mai intrat eu.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Buna fetelor!
Am o maaare problema si sunt foarte suparata. Sper sa nu fiu off-topic, dar daca sunt rog moderatorii sa ma ierte. Am scris si la oligo dar va cer si voua sfatul ca nu mai stiu ce sa fac... Am refacut spermograma lui iubi al meu pt ca ultima facuta pe care o aveam era de acu 6 ani. Atunci totul era ok din cate imi amintesc eu, dar din pacate nu mai am rezultatele de atunci. Rezultatele de acum au iesit cum nu se poate mai prost: Volum 2ml, ph 7.6, Nr.: 0.3 mil/ml !!!!!!!!!!!! Leucocite: 0.2x10^6/ml, Mobilitate A: 56%, Mob B: 3%, Mob C:9%, Mob D: 32%, Morfologie: 15% cu morfologie normala Diagnostic: Criptospermie

Iubi al meu a zis dupa ce a facut recoltarea ca a scapat o parte pe langa borcan... si ca el nu crede ca rezultatul va fi bun din cauza asta. Oricum vom reface din nou spermograma caci speram ca data viitoare va reusi recoltarea mai bine. Voi ce credeti ar putea fi sanse sa iasa muuuult mai bine rezultatele data viitoare? Si un sfat please: cum sa poate face recoltarea altfel decat sa "tintesti" borcanelul ala care are asa un diametru mititel de nici nu ma mir cum de nu l-a nimerit... Adica ar putea sa-i lanseze pe baietei intr-o punguta si dupa aceea sa-i puna in borcanel?... ca mi-e teama sa nu rateze si data viitoare... deh emotiile.

Am asa niste emotii... mi-e tare frica de rezultatul viitor sa nu fie la fel de prost ca acum macar avem o speranta: ca data viitoare va fi mai bine.... dar daca data viitoare va fi la fel... ma apuca groaza...
Nu de alta dar dupa ce ca yo sunt "defecta" ar fi culmea sa mai fie si el... macar la mine problemele par rezolvabile... dar daca la el rezultatele vor fi la fel de proaste nu stiu cum o scoatem la capat.... hai ca deja ma gandesc la o tona de tampenii... ajutati-ma va rog ca ma apuca disperarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANA te pupacesc si tare ma bucur ca ai revenit in forta!

tin pumnii pt octombrie...si parca a revenit ceva din vechiul forum odata cu tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Michellex
Nu disperati... repetati spermograma
cine v-a interpretat spermo?
In prvinta volumului se mai intampla:sa mai dea pe langa...
In privintza tintitului la borcanel iar nu ma pricep dar ce a depins de mine am facut: adik am cautat borcanele mai mari...cred ca voi le-ati nimerit pe cele mici...cauta si vei gasi din alea mai mari cu diametrul dublu!
In privinta transferului din pungutza in borcanel e interzis...trebuie recoltat in conditii sterile iar recipientul treb. sa fie steril!
repetati spermograma la Dna dr. Cocei(Giulesti) sau la Dna dr. Matei sau la Dl. dr.Soare...
Nu intrati in panica...incearca te rog mumos sa te calmezi ca nu rezolvi nimic! Poate este o gresala!Si daca nu este...pt. orice exista rezolvare! noi suntem un exemplu viu ca inca incercam!

DANY
P.S.Pupici pt. olteanca mea draga si pt. toate fetele... Lienutzo sa ne porti noroc!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Danyalo merci de raspuns... o sa caut borcanoaie mai mari...ca in alea minuscule nici eu nu as putea tinti cu 3,14 3,14 daca as incerca(avand in vedere ca noi fetele tintim in jos nu ca ei... in toate partile)... fac si eu haz de necaz...
Cu spermograma inca nu am fost la dottore sa ne-o interpreteze... dignosticul care l-am precizat era scris acolo pe fisa de rezultat... dar am mai citit si yo cate ceva.. si daca ala e rezultatul pe bune... inteleg cat de prost stam... adica banuiesc ca singurele noastre sanse vor fi atunci doar Fiv+icsi, Id sau adoptia... ma insel? Iar in cazulrile alea... de fiv+icsi nu cred ca avem acum bani, iar ID sau adoptie am discutat odata doar teoretic (cand inca nu aveam asemenea rezultate proaste la spermo) si el a fost foarte negativ in raspuns... acum om vedea ce o fi ... daca va fi partea aia nasoala (sper din tot sufletul ca nu va fi asa) probabil el isi va reconsidera raspunsul si va lua toate optiunile in calcul.. ca alta solutie nu vom avea...
Merci oricum de incurajari... am mare nevoie. Ne-am reprogramat sa repetam spermo pe 18 septembrie... dar pana atunci cred ca innebunesc de nerabdare si frica...
Noi suntem din Brasov... asa ca recomandarile tale (merci oricum de ele) ne vor folosi probabil daca rezultatele proaste se vor repeta si ne vom hotara sa incercam sa le repetam si pe la Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Vreau si io pe listutaaaaaa!Pai io nu?Si io vreau un bb si daca nu sunt pe listuta poate nu voi avea noroc !!!!Va rog frumos vreau si io pe listuta!V-am pupicit!

Mergi la inceput