Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

sa va povestesc cum m-am trezit azi-dim... bebita era f. miscareatza si am mai lenevit in pat numai ca sa o simt mai mult cum da din picioruse... si la un moment dat s-a oprit si mi-am plimbat mana pe burta si am simti-o f tare intr-o parte, dar la nivelul ombilicului, si nu jos ca pana acum... si m-am gandit, ce-i asta, contractie asa de sus? n-am mai avut... si cand ma uit mai bine, toata burta mi-era bombata in partea dreapta, dar complet deplasata... bebelina era cu fundul sau cu capsorul infipta acolo...m-am dus la oglinda si cand m-am vazut cu burta asa deformata am inceput sa rad in hohote... si cred ca a dranjat-o ca am ras de ea si s-a rearanjat :)))
si aseara am avut un episod din asta cu tati impreuna, cand bebelina dadea intens din picioare ... si ne-am luat amndoi mainile de pe burat si am vazut efectiv cum se misca burta cand lovea ea... am ras de numa' amandoi.....draguta de ea s-a bucurat ca a ajuns tati acasa

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

danita...da..mie personal mi se mai intampla....nu dau vina numai pe sarcina..la un moment dat ai starile astea dupa o perioada in care s-au strans multe..cat sa putem duce asa fara sa explodam,nu? te pup.. nu stiu daca exista vreo reteta pentru asa ceva.....

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

'Neata burtici! Hop si eu pe net de dimineata!

IESENCELOR PE UNDE UMBLATI?? Veniti sau nu la marea intalnire cu burtici bebeloase? Laura, avdanaarhire... va asteptam... si poate veniti si celelalte sa ne cunoastem, nu?

Deci dolores face crema de zahar ars... as incerca si eu prajitura cu branzica de vaci si fanta sau chiar clatite cu gem de caise... dar sa vad in ce dispozitie ma aflu... mi-e pofta de ceva special...

Deocamdata va spun ca am fost azi la intzepat si mi-au luat vreo trei tulumbe de sange asa pe nemancate, cate una pentru fiecare analiza: hemoleucograma, glicemie si toxoplasma... si bineinteles sa am dus si urina pentru sumar, care dupa aparente ar fi cam tulbure si cica as putea avea ceva.. dar nu se stie pana la rezultat. Nu mai spun ca am dat din nou un pumn de bani ca deh.. fonduri de la Casa de Asigurari nu prea mai au acum la sfarsitul lunii. va tin la curent cu rezultatele...
Tare nu as vrea sa fi revenit infectia urinara cu E. Coli ca mi se pare deja prea mult inca un tratament cu antibiotice. Eu ma simt ok, nu ma ustura nik deocamdata...

Va pupacesc pe toate pup]

Ramona 29+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata si eu,

Mirona, multumim pentru informatie, am tot luat si eu zilele la rand pe NG sa le vad programul ,dar pana pe 17 sept nu am ajuns.Multumim.

Dolores, spor la treaba.Nu o lasa sa se faca maronie deasupra si daca nu esti sigura,incearca cu o scobitoare sau lingurita si vezi daca s-a "inchegat".Sa faci o foto cu prima ta crema de zahar ars.

Eu am in cap acum coltunasi, prblema e ca daca fac eu ,in general ,mancarea, imi piere pofta cand o termin de preparat.

Lavinia,
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Danita, eu sunt diagnosticata cu aritmie extrasistolica inexplicabila.Si e normal sa ai si o stare de neliniste cand simti ca ritmul ti se schimba.De cand am inceput sa iau elevitul zilnic mi s-a- atenuat problema.Ce e ciudat e ca am fost la 2 doctori.Una a zis sa beau cate o cafeluta ca sunt hipotensiva, cealalta cica total interzis.ce ti-e si cu doctorii astia.Tu bei cafea?

Dia,cred ca e vorba de contractiile BH.Si burta mea ia niste forme foarte haioase.O data parea patrata chiar.Eu ma asez in pat si o mangai si trece.
Avem noroc ca noi suntem informate.Sefa mea povestea cand a patit prima data asa a inceput sa planga si a dat telefon la doctor si la mama ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata burticute!
Mama ,dar ce ati mai scris,harnicute!!!
iaca am facut si eu ochi,am dormit de am uitat de mine.M-am trezit o data pe la 8 si pe urma m-am culcat la loc.Ma doare tare incheietura mainii stangi,in fiecare noapte,nu mai stiu cum sa o tin,iar peste zi,dispare durerea.
Felicitari fetelor care au intrat in sapt 30,ati intrat in linie dreapta,abia astept si eu sa treaca timpul..Mai trag cate un ochi la fetele din sept-oct,vad ca tot pe rand vin bb-lusii.Azi maine si noi.

Adina 28+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Lavinia P, asta-i partea cea mai funny: nu era o contractie, era bebelina mea care s-a proptit cu fundul sau capul acolo.. aratam ca un alien care sta sa scoata ceva prin burta :))

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lavinia , nu am baut si nu beau cafea ptr ca am hipertensiune in general ... acum tensiunea e normala dar pulsul ba e f mare ba sunt zoombi si e mai mik decat normal .... :(

nu am chef de nimika , sunt cam plicti astazi .....si sunt tot sg acasa :( asta e ...... cred cauza ;)

pa ap
danita 25+

BeBelusca

Mergi la inceput

danita hai sa ne face impreuna un program pe ziua de azi..si eu sunt singura...acum am de gand sa ma duc pana la posta sa platesc ceva...in timp ce scriu ascul;ty muzica , ma uit la tv..cand ma intorc o sa iau niste reviste sa citesc sau o carte sau ma mai informez din cartile despre bebe../..hai sa fecem amandoua crema de zahar ars....tu ai facut curatenia??eu fac curatenie o data pe saptamana..sters praf, dat cu aspirator, sters pe jos...si le-am facut de ieri..asa ca azi lenevesc....daca imi mai vin idei iti mai zic...ce zici?de acord?

quote:
Originally posted by danita

lavinia , nu am baut si nu beau cafea ptr ca am hipertensiune in general ... acum tensiunea e normala dar pulsul ba e f mare ba sunt zoombi si e mai mik decat normal .... :(

nu am chef de nimika , sunt cam plicti astazi .....si sunt tot sg acasa :( asta e ...... cred cauza ;)

pa ap
danita 25+

BeBelusca

poze

Mergi la inceput

lavinia.... de acord cu o conditie...sa imi iasa....hahahaha...daca nu cum sa fac poza la ceva ce iti vine sa arunci

poze

Mergi la inceput