Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

maria_irina, eu am simtit ceva nu stiu daca chiar intepaturi, mai mult ca un cutit, chiar ieri, dupa ce m-am tot jucat cu niste fetite ffff dragute, care trageau de mine in toate partile. dar au trecut imediat, oricum, a fost suficient ca sa ma potolesc.

Amalia 26+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina, ma bucur ca-ti place numele pe care l-am ales...
Chris, , esti mortala, zau asa...Bine-ar fi sa fie asa de simplu totul!...
Iuly, multumim de sfaturi...sunt de un real folos...
Ruxmax, am mai discutat despre patuturi p-aci...eu iau patut de lemn si pun aparatoare...mi se par mult mai stabile si mai bune decat celelalte...Cum te mai simti?
Maria_Irina, eu nu prea am experimentat INCA intepaturi in zona vaginului, desi ma cam inteapa peste tot pe altundeva!
Ktrinel, sa vii cu vesti de la eco...neaparat!
Chinico, ma bucur ca-ti place numele ales...Tu de ce nu pui poze in album????? -ici muuuultiiiii...
Lavinia, ma dau si pe mine peste cap vestile astea...27 de ani...oare de ce? parca nu-mi vine sa cred cand aud ca asemenea oameni tineri se sting...Dumnezeu sa-l ierte!
Ingeras, ce frumoooos....felicitari pentru rezultatele la eco!

Pupici pe burtici...

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ca tot vorbeati de bautul de bere. mie chiar medicul mi-a recomandat sa beau cate un pahar de bere atunci cand mi-e pofta.

am o colega care a nascut acum o luna, si care chiar mi-a confirmat ca bere favorizeaza lactatia. ea acum bea mai mult bere fara alcool.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna draguzte graviduzte. V-am citit aproape tot timpul, dar pana ajungeam la sfarsit oboseam si nu mai reuseam sa va si scriu. Noi suntem bine, crestem tot timpul, mergem la servici, etc. Am vazut ca mai sunt fete care nu sau hotarat in privinta numelui. Si noi suntem in aceeasi situatie. Dar mai avem timp.
In privinta patutzului eu as vrea sa iau unul de lemn. Cumnata mea are din acela cu plasa nu a fost multumita de el. Am vazut ca ati inceput sa faceti cumparaturi. Eu nu am luat nimic. Cred ca am sa incep de la mijlocul lui septembrie.
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica. De asemenea multe pentru sarbatoritele lunii.
Amalia casa de piatra si multa fericire si un bebe sanatos.

Va pup pe toate.

Monica 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am mai crescut un pic

Monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Aka si Cristinica bine ati revenit! Bine ca sunteti sanatoase si bebelushele voastre la fel, aste ne bucura sa auzim.

Asizule de o mie de ori... ca am bagat la cap ce ai spus tu despre o anumita pompita pentru san ... fetelor o vedeti www.nuk.de/nuk2003/html/main.php?target=_top&path=%2Fproducts%2Ffeeding%2Fnursing&lang=en" target="_blank">aici la Breast Pumps ca sa nu facem reclama...si azi, daca tot a fost zi de leafa, m-am dus tinta si m-am cumparat-o. Ba chiar am facut si o mica proba "de presiune" ca sa zic asa si este extrem de comoda - se poate transforma si in biberon cu tetina, plus sticla de depozitare laptic.

Ramona 29+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Pompita manuala tip seringa cu pricina se sterilizeaza in sterilizatorul cu aburi (pe care il am deja) ori prin fierbere (nu cu pastilutze dezinfectante sau la sterilizator cu microunde sau in masina de spalat vase)... am spus toata poliloghia ca in caz ca doriti si voi sa va cumparati asa ceva sa stiti si voi sa intrebati cum se poate steriliza daca aveti deja un sterilizator de un anume tip.
Am am dat 64 RON si nu mi se pare scumpa comparativ cu pompite care servesc aceluiasi scop... cred ca isi va merita banii.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am vazut si eu pompita... chiar o sa avem nevoie de ea? adica daca alaptezi e musai sa te si mulgi? trebuie sa-ti golesti tot timpul sanii? poate ma lamuresc si pe mine cele care mai au bebei, ca-s tare nelamurita... si vreau sa stiu daca trebuie sa am acasa pompita pe cand vin din maternitate, sau pot sa o cumpar ulterior daca am probleme cu laptele???

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Eu o voi lua cu mine si in maternitate ca in cazul in care fac "febra laptelui" si bebeloiul nu este atat de flamand incat sa-mi goleasca sanii, sa pot sa folosesc pompita sa-i golesc.
Si apoi mai este o chestie - cu cat iti golesti mai bine sanii la fiecare alaptare, cu atat vei avea mai mult lapte (ca se stimuleaza producerea lui).

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

am vazut si eu pompita... chiar o sa avem nevoie de ea? adica daca alaptezi e musai sa te si mulgi? trebuie sa-ti golesti tot timpul sanii? poate ma lamuresc si pe mine cele care mai au bebei, ca-s tare nelamurita... si vreau sa stiu daca trebuie sa am acasa pompita pe cand vin din maternitate, sau pot sa o cumpar ulterior daca am probleme cu laptele???

Dia 25+ cu

Dia, din experientele pe care le-am impartasit cu sora si prietenele mele, iti pot spune ca pompita trebuie cumparata INAINTE de a te externa...e foarte folositoare cand iti vine laptele, in spital...ca se poate intampla sa fie canale infundate, furia laptelui...atunci, in loc sa te chinui cu mulsul (asta in cazul in care gasesti o asistenta binevoitoare sa te-nvete cum sa te mulgi...), pui frumos pompa si e domnie curata...Surioara mea s-a chinuit rau o noapte intreaga (o asistenta draguta a muls-o in continuu) pana dimineata cand am fugit repede si i-am cumparat pompa!!! Bb nu-ti poate desfunda tot ca-i micut si nu prea are putere, plus ca la inceput suge destul de putin fata de cantitatea de lapte care-ti vine tie...Mamele cu experienta...impartasiti-ne experientele voastre!!!!

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput