Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
chinico spune:
mai, mai...ma omorati. nu v-am citit 3 zile si am deja de recuperat un capitol juma..
V-am citit printre randuri, iar suntem in marea graba..porcul...aici ploua intr-o mare disperare de cateva zile.
Am reusit sa mai pun la punct o camera zilele astea, a mai ramas camera bebeleasca. Dar pentru aia mai am timp.
Asizuca ai gasit un nume super pentru baietel! O sa incerc si eu reteta de praji.
Cristina bine ca ai scris, ne faceam griji. Profita cat poti de vremea frumoasa si ai grija de tine!
Atudor La multi ani! cu intarziere..Sa iti dea Dumnezeu sanatate, un bebel sanatos si mancacios!
Amalia Casa de piatra!
marcelac uite ca stiu fetele din ro mai bine decat mine de unde si cum sa iti procuri un Graco.Asta dovedeste cat sunt eu de bine informata despre produse bebelesti si despre modalitati de a le procura![]()
ktrinel ai primit aragazul tau supersonic?
Asteptam vesti de la eco!
dolores bine ca iti ai mama aproape. Cred ca ai ales cea mai buna solutie. Cat timp iti este inca frica sa fii singura acasa,petrece cat mai mult timp in compania mamei tale.
Miro hop si io la spartul targului.De ce te chinui la munci atat..baga un medical si gata povestea. Nu are nici un sens sa iti faci probleme ce faci cu timpul liber, o sa gasesti precis in ce sa-l investesti,si daca sheful tau e cum e, nu vad rostul devotamentului pentru scarbici. Colegii tai vor trebui sa invete sa se descurce si fara tine, si asa o sa lipsesti o vreme buna!
Va pupez.
21+
chinico spune:
maria irina si eu am intepaturi in zona vaginului, si placenta mea sta bine merci sus pe peretele anterior, mi s-a spus ca e normal, nu iti fa griji, atat timp cat nu sunt insotite de dureri de burta care radiaza catre spate, e ok. Asa spune a mea doc.Si eu o iau de buna..![]()
Sarcina usoara in continuare!
22+
Laura13 spune:
Salut fetele!
Ma duc acasa ca m-am saturat! Daca nu e una e alta si tot asa. Acu' surioara mea a ramas in drum cu masina (venea de la mare cu fetita de 2 ani), undeva pe langa Braila. Acum ma duc sa sun pe la agentii de turism, sa vad daca gasesc un nr de la inchirieri auto din Braila.
Pupici la toate burticile, weekend placut!
Laura
si bebe strumf
28+
Cleomoni spune:
buna la toate burticile, ce fac fetele mele dragi?
Eu la munca simt ca plesnesc de cald.Aseara nu am mai putut sa va scriu ca am fost cu catelul la dr si i-au pus perfuzie si am tot stat dupa picatura chinezeasca mult si bine dar ce sa fac e si el un sufletel,trebuie sa ma duc de doua ori pe zi numai ca nu am apucat dar sper sa ajng putin mai tarziu.
Cuscra, incearca sa treci peste sperietura si teama pt ca poate ii inspiri lui bb chestia asta si o sa fie al meu ginere un fricos
asa ca incearca sa te mobilizezi si uita daca poti, ai grija de tine si burtoiul meu drag.Va pup pe amandoi!
Era cineva care intreba de Dandusca eu stiu ca a scris ca vine la Buc cateva zile, de aceea nu e cu noi pe aici.
Cleo 27+ saptamani 
Lavinia_P spune:
salut toate burticile,
Amalia,felicitari si casa de piatra cu copii frumosi si sanatosi.
Cristina,bine ai revenit, stai cel mai bine la capitolul "concediu".Sa inteleg ca vei avea inca o printesa?Georgia?
Felicitari!
Eu sunt indurerata, am fost azi pe la servici si ama flat ca a murit un coleg, super simpatic si charismatic,27 de ani cu fetita de 2 ani,infarct.Inca nu imi vine sa cred.Un mare soc pentru toti.
Cred ca trebuie sa pretuim fiecare clipa, ca nu stii ce te asteapta.
Aseara BB al meu a facut niste miscari foarte ciudate, de am crezut ca imi iese din burta.Drept urmare a inceput sa ma si doara ba intr-o parte ba in alta.Noroc ca am adormit.Azi e mai linistit.
O zi mai buna va doresc,
Lavinia 26+
ingeras26a spune:
Buna fetele!
Nu am mai avut timp sa intru pt ca muncesc ingrozitor de muuult!
Astazi am fost la eco la Chitescu, Medlife si pitica noastra este cu 2 zile mai mare decat in grafic si avem 600 grame :) BB este super bine, i-a facut inca o data morfologia fetala, a vazut si la inimioara ce nu a putut data trecuta, ca nu era inca vremea si totul este foarte bine :)BB se misca aproape tot timpul, se vede prin burtik cum impinge. La eco isi sugea degetelul si casca :)
Suntem tare fericiti!
Nu am apucat sa citesc din urma, dar prmit ca o voi face. Va pupacim pe toate cu drag!
Pupicei, Ingeras
23+
Maya
m_monique spune:
Laura13, nici eu nu ma de gand sa cumpar nimic inainte. si eu ma mai gandesc la ce va fi, cum va fi si recunosc ca imi e putina teama. ca sa ma incurajez imi spun ca nu sunt nici prima si nici ultima femeie care face copii.
ama.lia, casa de piatra si sa aveti parte numai de bucurii. in cerere poti sa scrii ca soliciti reducerea programului pe baza adeverintei medicale atasate si in conformitate cu Art. 13 din OUG ...., si sa mentionezi programul de lucru pe care il doresti.
23 + cu 
Nunta noastra
Cleomoni spune:
Amalia casa de piatra uite cum raman singura nemaritata pe aici of of, dar lasa ca vine si randul meu, nu? Pupici multi !
Cleo 27+ saptamani 
ingeras26a spune:
Amalia! felicitari si casa de piatra si bb sa va aduca multe, multe bucurii! sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun :)
Pupicei, Ingeras
23+
Maya