Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
tnicoleta spune:
Irinusha sa uiti de vremea rea. Si daca nu ploua foarte tare o plimbare mica te va inviora. Sa va fie de bine papica buna "ca la mama acasa". lui Cris.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
(imi cer scuze ca am intrat asa tarziu sa urez)
Laurina-Mihnunitza e MINUNAT-carliontzatu' scump al mami! sa-ti traiasca minunea!
Irinusha-hai mey,ca acu' esti in botoiu' cu melancolie...las' ca stiu io ca esti plina de energie si ai si vointa...numa' sa vrei...Pup dulce si ...iesi de-acolo...mai bine papi neshte cartofi prajiti cu carnati!
Piatra Lunii-felicitari inca odata pentru printesele tale...Ii doresc lui Ingrid sa-i placa la day-care si tie multa putere si...spor la pilates!
Nico-un pupic special Biei!(noa-si tie,sa nu te superi!)
Cami-Vacanta Frumoasa!(am vazut pozele cu surorile...esti taaare dulcica!)
Io am vas't pe HBO filmul spaniol:"Adevarul si alte miciuni"-cica...comedie...da' m-a cam dat peste cap...m-a pus pe ganduri serios cu privire la...sinceritate...
Noa-hai sa nu bat campii...tzuc
Carmenbr spune:
Fetele mele dragi,
Va pup si va multumim din suflet pt urari. Noi am sarbatorit cu baloane si cu cheese cake, un tort fff delicios cu crema de branza pe care copiii il adora.
Eric s-a obisnuit dupa 1 luna la day-care, mai plange el cand ma vede plecand, dar intr-un minut se linisteste. A inceput sa inteleaga si cand i se vorbeste in engleza, e mai bine si m-am mai linistit.
LA MULTI ANI si celorlalti copii sarbatoriti!
Laureta, putere multa si sa speram ca diagnosticul e gresit.
Vanessa, ce face mama?!
Nico, pup fetita harnicuta. Cum e la soacra?! M-ai uitat cu reportajul despre Cris.
Irinushule, chiar ca e deprimanta vremea. De-aia stau eu aici unde e scump ca la balamuc, dar e cald si bine mereu. Pupici multi...si vreau si eu mancare romaneasca.
Piatra Lunii, felicitari pt printesa. Eu am facut depresii cu unul, pai tu cu 2 esti eroina!
Carmen, inca putin si ai scapat...si vine piticul...Pupici la toti!
Laurina, bafta la noul job.
Anacami, vacanta placuta!
Cius, tu stii ca eu te iubesc!
Va pup dulce si sper sa mai intru curand.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
mephala30 spune:
De 2 zile Iustin cere pipi la olitza!
Mai folosim doar un pampers pentru noapte.
....
vedem cum o scoatem la capat cu caca....inca negociem, caci nu accepta olitza.
Dar sunt atat de fericita! Are mami baiat mare!
...
In privinta lui shosho, luni merg la eco si vedem pe cand stabilim cezariana. Cel mai probabil pe la sfarsitul saptamanii viitoare.
V-am pupat si week. placut!
Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
vanessa ionescu spune:
Carmen, multumesc de intrebare. din pacate face foarte foarte rau. nu intru in amanunte dar asa in mare: saptamanal face punctie si ii scot cam 1 litru de lichid din plamani (pleura) plus citostatice intravenos saptamanal si 6 pastile de citostatice zilnic (oral). Aseara a facut iar febra de iar vorbeam singura prin casa si nu stiam incotro s-o apuc. Noroc ca, si de data asta i-a scazut cu algocalmin. Dar pana cand??? Ideea este ca, lichidul se formeaza foarte rapid in pleura (deci celulele maligne sunt foarte agresive si nu raspund la taratment). Iar dr care-i scoate lichidul mi-a zis ca nici operatiunea asta nu se poate face la nesfarsit existand risc de perforare a pleurei de la atatea operatiuni pe ea.
in alta ordine de idei, CATALIN ESTE LA GRADI ACUM, si eu sunt trista si imi vine sa plang (de cand cu mama nu mai reusesc sa plang oricat asi incerca macar asa ca sa ma usurez. nu-mi mai iese)
Am niste emotii.. si mi-e o teama..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
mephala30 spune:
Vanessa, e cumplit prin ce treci! De-acum...cum o vrea Domnul!
Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Carmenbr Nu te-am uitat. Am avut revista la servici dar nu am avut timp sa o scanez. Acum e acasa si o sa incerc sa ma tin de promisiune. La soacra e binisor, astept sa se intoarca toti de la tara. Sunt niste chestii care ma supara dar sper sa trec peste ele.
Carmen Felicitari lui Iustin pentru olita. Mai aveti un pas si scapati de pampers. pe burtica sa stea Shosho cumintel.
Vanesa si putere. Sa ne spui cum se adapteaza Cata la gradi.
Fug la munca. Cica azi ar trebui sa preadau dar mai am vreo 3 zile de tras.
vanessa ionescu spune:
Gata prima zi de gradinita (nu l-am lasat program lung azi. doar pana dupa masa de pranz).
a si mancat bine si am inteles ca au cantat ursul doarme (mi-a cantat tot drumul in masina. si se mai oprea din cantat si ma intreba "unde doame usu? da de ce doame el??)
nu intelegea de ce are oala acasa (i-am luat-o pe cea de la gradi la fel ca si cea de acasa). Si mi-au mai povestit ca era contrariat cand se schimbau ceilalti copii de nani ca el de ce nu doarme acolo. ufff, a trecut ziua de astazi..
si doar pe la pranz a zis la unmoment dat "ma duc la mami". iar domnisoarele de acolo i-au zis sa mai stea un pic ca mami e plecat cu putina treaba. si s-a resemnat. cand m-a vazut nu a avut vreo manifestare deosebita mai ales ca m-am dus cu Andu sa-l iau si s-a aruncat de gatul lui. Luni e deschiderea oficiala si mi-au zis ca o sa vine personaje de poveste sa-i intampine pe copii.
Azxi erau si cei de la Antena 1 filmau pe acolo. au si iesit dupa Cata cand am plecat pt ca era si haios cu ghiozdanul in spate si nu vroia sa-i dea drumu. poate il vad la stiri.
acasa mi-a facut o criza de plans ca nu se dezbraca si se tavalea pe jos (ii era foarte somn).
oricum, a trecut prima zi.. Si daca a plouat nu au iesit nici afara (mie cu iesitul afara imi e teama ca sunt tot felul de leagane prin curte si sa nu se loveasca mai ales ca, Catalin e ca bombardierul.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Hop si eu, repejor, repejor, caci sunt la lucru...
Am fost ieri la doctor si testul de diabet a iesit excelent. Uf, asa mi s-a luat o piatra de pe inima... In rest, nu mi-a spus inca data pentru cezariana. Ne vom vedea de acum la fiecare doua saptamani, iar data viitoare imi va da trimitere pentru ultima ecografie. Am intrat, se pare, pe ultima suta de metri.
A, sa nu uit, avem poze noi, daca vreti sa vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/album?.dir=8551re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Vanessa, imi pare tare rau pentru ceea ce trebuie sa indurati (tu si mama ta). Ma pentru dumneaei si pentru tine, sa ai putere.
Bravo lui Cata pentru prima zi de gradinita. Se va obisnui repede si sa vezi ce bucuros va fi sa mearga, sa se joace cu ceilalati copii.
Tommy a trecut astazi la grupa mijlocie. Are mama flacau in toata regula!
Carmen, felicitari lui Iustin pentru olita. Tommy cerea in trecut des la olita, apoi am cam abandonat noi proiectul, dar acum, pentru ca a trecut la grupa mijlocie, nu?, am reluat "activitatea". Pare receptiv, desi nu face intotdeauna cand cere sa stea pe olita. Eu sunt bucuroasa ca nu o respinge...
In alta ordin de idei, nastere usoara (asistenta mi-a confirmat ieri ceea ce mai auzisem si in trecut ca refacerea dupa o a doua cezariana este cu MULT mai usoara, deci curaj) si astept cu nerabdare sa-l vad pe micut in poze.
Piatra lunii, si eu ma intreb cum ma voi descurca cu cei doi copilasi acasa. La cca. doua luni dupa nastere, vreau sa-l trec pe Tommy la timp partial la gradinita. Sa speram ca voi rezista (fizic si psihic). minunilor tale!
Cele pe care nu le-am mentionat sa ma ierte, sunt pe fuga. tuturor!
Va doresc un sfarsit de saptamana de vis!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (29+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
tnicoleta spune:
Si eu pe fuga
Vanesa Felicitari lui Cata pentru prima zi de gradi.
Iulia Si lui Tomy felicitari pentru avansare si pe butica. Am vazut pozele, sunteti superbi.
Maine ma duc la Bia la tara unde se va lasa cu tambalau pt ca Alex va ramane fara mot.
Va doresc un we insorit si linistit.