Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! De Sf. Alexandru tuturor ce poarta numele de Alexandru si Alexandra. Sa traiti fericiti si sa cresteti mari.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

Carmen,nastere usoara si zile cat mai insorite si din partea noului membru al familiei!
Laurina,multa bafta la noul loc de munca!Incepi o data cu scolarii!!! O sa fie mai greu la inceput cu acomodarea-alt reguli, alti colegi- dar in scurt timp sper sa te simti acolo ca si cand ai fi de o viata (fara nici un trac)!Pupici lui Mihnunita cel nazdravan, trebuie sa fi fost tare haios la remarca cu picioarele innodate
Irinusha, bine ai revenit! Ceva poze noi ?
Simona, felicitari,ai vointa nu gluma! Bravo, tine-o tot asa, parerea mea este ca fiecare kg in minus (pana la cele ideale) iti da un spor de incredere si ani in minus! Am vazut pozele, distractie maxima nu gluma! Pupici lui Victoras cel vorbaret si buclat (pare foarte mare in penultima poza).
Laureta,multa sanatate, ai grija si de tine si incearca sa te stresezi cat mai putin (spun asta pt. ca si tu ai o problema de sanatate, pe care stresul nu poate face decat sa o agraveze)!Ce mai face Inisa? o mai dai la cresa?
Aaa,sa nu uit, LILI- felicitari! Sa aveti un nou copil sanatos,care sa va aduca numai bucurii!

Astazi m-am trezit din somn cu Sebi in capul meu, ma tragea de nas, de urechi, numai sa ma scol! Apoi a inceput sa ma muste, cica "sa ne luptam", s-a tavalit prin pat, se prinsese de mine ca un scai, avea chef de harjoneala. A fost tare nostim,o trezire foarte placuta!
Simona,plecam diseara -inca nu mi-a venit cheful pe deplin, este ceva (nu stiu ce ) care ma face sa nu imi doresc prea mult aceasta plecare.Daca as putea sa renunt usor, acum as zice "da" fara nici o parere de rau. Sper sa imi vina cheful acolo. Astazi m-am inveselit ceva mai mult ca de obicei, avem dubla aniversare :sarbatorim 3 ani de la casatorie+ Sf. Alexandru (al doilea nume al lui Sebastian).Diseara probabil ca o sa ceva,nu cred ca o sa mai scriu ca cine stie ce mai spun (Simona ai remarcat cum fac la un pahar de bere..).
Sebastian este mare nebunatic in continuare, avem zile in care ma mandresc cu el cand ne ducem la plimbare , dar si zile in care zic ca este cel mai obraznic copil. Ieri, de ex., tipa (pur si simplu, fara vreun motiv anume) prin parc, a inceput o fetita putin mai mare decat el sa planga-era foarte firava si sensibila. L-am rugat sa vorbeasca frumos, ca o sperie,dar ti-ai gasit: mai rau facea! Apoi, ca sa imi faca in ciuda,numai dupa ea se tinea, sa o streseze si mai rau.
Cred ca a inceput sa ii placa fetitele , a ramas cu gura cascata, dupa care a inceput sa se rusineze si sa ne zica ca ii place fetitza, la videoclipul Cleopatrei Stratan-cea care canta "Ghita". I-am luat si albumul, danseaza foarte nostim pe melodiile ei!Uneori il pacalesc sa mergem intr-un anumit parc spunandu-i "a venit fetita x"!
Va pupam, si va dorim o saptamana placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

La multi ani Alexandra, LA multi ani Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Sebastian Alexandru!
si
Multi ani fericiti impreuna, Camelia! Aniversare frumoasa!

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Multumesc mult Carmen!
M-am uitat pe listutza, avem o multime de sarbatoriti astazi!
Nicoleta, Carmenbr, Mammy, Gabitza_ro,MariaI, Manuclau,,Albinutza,Clau07,Clara Maria,Alina,Strumphi,Flaviutza,.., sa va traisca odorasii!!

Nicoleta, pupici Biancutei (in special de la Sebi...)

Edit: AnaisAnais,bine ati revenit din vacanta! Pt. ca ma intrebai de sora geamana (nu stiu daca ai citit mesajele din urma), uite-ne: aici (ea stanga,eu dreapta-adica ea mai inalta,eu mai pitica).
Ce este curios e ca pana la liceu eu am fost "cu un cap" mai inalta ca ea, ca apoi sa ma depaseasca si sa fie acum cu aprox. 10 cm mai inalta ca mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

fetele,

multumesc de urari,sunteti niste dragute,ca de obicei.
Fetele mele dorm acum, Ingrid in camera ei si Silvia afara in carut.Azi e prima data cand doarme afara.
Eu ma simt bine, n-am treaba, mai am vreo 6 kg in plus fata de cat aveam inainte,abia astept sa incep cu Pilates iarasi. Mai intai insa,vrem s-o ducem pe Ingrid la daycare, sa am si eu ceva timp de mine,ca nu-i usor cu 2,cand cea mica papa,sau vreau s-o adorm,sau in fine,cand is ocupata cu Silvia,atunci vrea si Ingrid una,alta. La inceput am avut niste crize de nervi,depresie,si tot tacamul, ca nu ma puteam descurca deloc,mi se parea ca n-am sa pot in veci sa am grija singura de 2 copii,apoi mi-am revenit,mai am momente mai naspa,dar asta e, apoi cand Ingrid va fi la daycare,va fi mai usor.Si isi va folosi si ea energia jucandu-se cu alti copii.

Pupici voua si copilasilor dragalasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII ALEXANDRA SI ALEXANDRU!!!

La Multi Ani Delia Alexandra-Manuclau, Alexia-Flaviutza, Alexandra Elena-Alina,

La Multi Ani Petru Alexandru-MariaI, Cosmin Alexandru- Albinutza, Vasile Alexandru-Clara Maria!!!

Clau La Multi Ani pentru printesa Alexandra!!!

Gabitza, La Multi Ani pentru Dennis-Alexander!, Cum s-a readaptat la gradinita?

Carmenbr, sa-ti traiasca baiatul Eric Alexander, cum merge la noua gradinita, s-a adaptat bine?

Nico, La Multi ani pentru printesa Alexandra Bia-Ciocarlia!!!

Mammy, sa-ti traiasca Alexandru!, ati fost la mare?, cum a fost?

Strumitza, La Multi ani pentru Maria-Alexandra!!! Ce mai faci tu, sper ca esti bine, asteptam vesti de la tine!

Cami, sa-ti traiasca iubaretul de fete:), il pupam si noi mult. Va doresc distractie placuta diseara si sunt sigura ca o sa fie frumoasa vacanta ce urmeaza. Sa incerci sa te simti cat mai bine si sa lasi toate stresurile departe(dar nu acasa, ca sa nu le gasesti la intoarcere:))!

Uau ce de urari, iertare daca am sarit pe cineva!!!

Anais bine ai revenit din vacanta!, se pare totusi ca a fost foarte frumos si ce traseu uau baiat mare!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

am incercat sa pun cateva poze
sper sa mearga linkulpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Concediu placut si distractie la maxim. Sti tu zicala "Pofta vine mancand" asa sa fie si cu distractia. Ii tranzmit Biei pupucul de la Sebi. Ce rau imi pare ca nu-i langa mine acum.

Multumesc tuturor pentru urari.

Anaisanais Bine ai revenit.

Piatra lunii Incet incet o sa iti intri in normal si o sa te mandresti cu printesele.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cami, casa de piatra in continuare! La multi ani lui Sebi! Distractie frumoasa astazi x 2! :) Concediu fain!!!

Laurina, bine ati revenit! Ma uit pe poze si vad ca v-ati distrat fain! Felicitari ptr. olita!

Anaisanais, bine ai revenit si tu!

Cius, felicitari ptr. slabit! Io n-am nici o sansa la cat de haplea sunt ... de vointa absenta nu mai zic!

Carmen, mama draga, ce baiat istet ai! Bravo! Pupici pe shosho!

Io sunt deprimata rau si n-am chef de nimic. Azi am stat iar in casa de frig (dimineata 11 grade, acum cica 15, sta sa ploua ... ne-a luat Boby un ceas cu termometru, cica nu ajunge sa simti frigul, trebuie sa ai si dovada ca a venit iarna, gr!) ... dar m-am hotarat, poate sa ninga, tot ies cu Cris sa-l luam pe tati de la servici, sa luam si noi putin aer, ce naiba!
Am facut o ciorba de rosii (sucul de rosii de Romania mi l-a adus mama) cu fidea de casa ... sunt de cateva zile mandra posesoare a unei masini de paste (Pasta Maker) si experimentez de zor. Dar zau ca au mai bun gust pastele facute in casa. Am luat-o razna!
Ieri am facut si cu Boby o masa a la Romania, totul era din tara, inclusiv cartofii ptr. cartofi prajiti ... si o mare salata de rosii gustoase ... am mancat ca spartii. Ca sa vedeti si de ce nu slabesc io!
Na, noi ne facem de cap mancand, ca altfel nu putem ... s-o ia naiba de vreme! Ca incep iar ... asa ca mai bine inchei aici ... nu de alta, dar ori va deprim, ori va fac pofta :)
VA pupic si va doresc o zi faina!

La multi ani ptr. Alexandre si Alexandrii! Pupici sarbatoritilor!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput