Vopsea par: Joico/Wella/Loreal - care e mai buna?
Raspunsuri - Pagina 2
ginutza2002 spune:
si eu tot L'Oreal am folosit pana acum si am fost foarte multumita de ea! si eu tot pe asta o recomand!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
karisma spune:
te sfatuiesc sa folosesc joico. e o vopsea profesionala .. printre cele mai bune de pe piata.Nu se compara cu wella sau L`oreal
karisma
Annie80 spune:
eu leam incercat pe toate ani la rand....si acum mai am par in cap pt 2 spalari....in cade foarte mult si singura chestie care a ramas pe lista " dece imi cade parul? a ramas vopseaua...asa ca am sa renunta la sportul de a-mi vopsi parul pe urmatorii ani (sper sa si reusesc)
..si mentionez ca ma vopseam la 3-4-5 luni odata..
asa ca fiti atente fetelor la par 
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Annie80
eu leam incercat pe toate ani la rand....si acum mai am par in cap pt 2 spalari....in cade foarte mult si singura chestie care a ramas pe lista " dece imi cade parul? a ramas vopseaua...asa ca am sa renunta la sportul de a-mi vopsi parul pe urmatorii ani (sper sa si reusesc)
..si mentionez ca ma vopseam la 3-4-5 luni odata..
asa ca fiti atente fetelor la par
Doamne ca bine spui!
Chiar stau de cateva zile si ma intreb de unde naiba mai are par s aimi cada ptr ca imi cade foarte mult si nu inteleg care este cauza.
Acum cand vad ce scrii, stau si ma gandesc ca poate de vina este vopseaua de par. Ultima data m-am vopsit acum o luna, pentru nunta, si de atunci imi cade parul foarte tare. M-am vopsit la salon cu Majarel de la L'oreal, spun ei vopsea buna, insa e clar ca tot daunatoare si clar, asta poate fi singurul motiv care sta in picioare pentru caderea parului meu.
Am inceput sa iau Supradyne, un complex de vitamine si oligoelemente plus vitaminele B de toate natiile care am inteles ca sunt bune ptr par. Sper sa se vada in curand efectele si sa opreasca cat de cat caderea lui ca altfel o iau razna.
Un lucru stiu sigur, ca nu o sa ma mai vopsesc anul asta deloc.
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
dianette spune:
Eu tocmai m-am vopsit pentru a doua oara cu www.catena.ro/www/index.php/produse%7Csubcategorie/cID_9/scID_8/Les-3Chenes-Vopsele-de-par-Color&Soin.html" target="_blank">Color&Soin .. care face parte dintr-o " noua generatie de vopsele de par, fara amoniac si rezorcina, pe baza de extracte vegetale si plante tinctoriale". La pret este ca si Lorealul (cel de pe piata .. ca nu stiu cat ar costa - daca s-ar gasi - cele din gama Profesional).
Si mie imi cadea foarte mult par la vopsit (si mult timp l-am vopsit cu vopsea de la Loreal, crezand ca e una dintre cele mai bune (?!)). Si cand ajungeam la faza cu balsamul imi cadeau maini intregi de par ... si plangeam langa el .. Acum de cand il vopsesc cu Color & Soin (care se gaseste, din cate stiu, numai la Farmaciile Catena) nu-mi mai cade ... ba parul arata si mult mai sanatos ...
Dar de ce aceste vopsele (joico, wella etc.) care se gasesc in saloane sunt mai bune decat cele de pe piata? ce au in plus? Noi (cele care ne vopsim pe la casele noastre) nu le putem gasi?
DIANE 
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lulu77 spune:
dianette ,vopseaua profesionala o poti achizitiona din saloane .
Doar de acolo !
Intotdeauna produsele profesionale (vopsea ,creme ,etc) sunt mult mai bune calitativ decat cele gasite in comert ,si de aici diferenta de pret ![]()
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Loreena spune:
maine am programarea la coafor....sper sa imi placa nuanta care va iesi
Poze cu toata Familia
dianette spune:
quote:
Originally posted by lulu77
dianette ,vopseaua profesionala o poti achizitiona din saloane .
Doar de acolo !
Intotdeauna produsele profesionale (vopsea ,creme ,etc) sunt mult mai bune calitativ decat cele gasite in comert ,si de aici diferenta de pret
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Pai si de unde stiu eu ca cea de la salon e profesionala? Scrie pe ea? Are alta denumire? Ei de unde o cumpara? Scuzati-ma ca pun atatea intrebari ... dar in Romania orice e posibil ... greu sa gasesti oameni cinstiti
DIANE

cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lulu77 spune:
In primul rand cutia ,ambalajul arata altfel ,si pe unele chiar scrie "profesional" .
Acum ,despre sinceritatea unor saloane ....
nu ma pot pronunta .
Un salon care se respecta "tine " la vedere toate produsele pe care le foloseste , si achizitioneaza numai produse profesionale de la distribuitori de gen , nu merg in magazine sa cumpere .
Nu mi se pare normal sa mergi la salon sa te vopsesti , sa platesti ptr un serviciu profesional ,si sa fii vopsita cu aceeasi vopsea cu care te poti vopsii acasa !
Dar aici intram in alte amanunte , ce tin de seriozitatea si respectul fata de clienti a saloanelor
!
dianette spune:
aha, multumesc pentru raspuns, lulu77... Eu am fost la un coafor cand m-am vopsit prima data si mi-a zis ca ma costa "atat" cu vopseaua lor si cu vopseaua mea ma costa cam 5-700 000 mai putin. Dar nu mi-au zis ca vopseaua "lor" ar fi mai speciala si din ce am vazut in rafturi nici nu parea ... In fine ..., vorba ta, aici intram in alte detalii
. Eu oricum deocamdata sunt multumita cu vopseaua mea, mi se pare ca stopeaza si aparitia firelor albe ... dar e bine de stiut.
DIANE 
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop