Vopsea par: Joico/Wella/Loreal - care e mai buna?

Vopsea par: Joico/Wella/Loreal - care e mai buna? | Autor: Loreena

Link direct la acest mesaj

Buna,

La salonul unde merg se utilizeaza aceste vopsele (joico, wella, l'oreal); eu m-am mai facut cu wella, dar in combinatie cu alta vopsea; pe care dintre ele mi-o recomandati? de joico n-am auzit pana acum.

Mercic:)

Poze cu toata Familia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

De Joico nici eu n-am mai auzit.
Intre Wella si L'Oreal, parca as zice Wella.
Vrei sa se vopsesti acasa sau tot la salon?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

JOICO, fara sa clipesc. De 1 an de zile numai vopseaua asta o folosesc. E f buna si, parerea mea, nu se compara cu celelalte.

http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Joico este vopsea profesionala si nu se gaseste decat in saloane. e fff buna. dupa parerea mea cea mai buna din acest segment. l'oreal si wella oricum cred ca sunt tot din linia profesionala...deci depinde unde iti gasesti nuanta preferata!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

merci pentru raspunsuri

eu ma vopsesc de obicei acasa, doar ca acum vreau sa imi schimb nuanta si imi e frica sa "ma las pe mana mea"; asa ca o sa merg la un salon

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Wella -fara retinere.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Loreena

merci pentru raspunsuri

eu ma vopsesc de obicei acasa, doar ca acum vreau sa imi schimb nuanta si imi e frica sa "ma las pe mana mea"; asa ca o sa merg la un salon

Poze cu toata Familia

Si eu ma vopsesc tot acasa, singura. Am experimentat tot felul de vopsele si nuante - de la brunet, trecind prin roscat, si pina la blond deschis suvitat.
Acum am ramas la Garnier si la blond inchis, (sau saten deschis, depinde de cum bate vintul )
Cel mai usor iti schimbi culoarea trecand de la deschis la inchis. Invers nu prinde intotdeauna asa cum vrei. Eu am avut si etape de "morcov". Dar m-am dres usor cu nuantator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Exista diferente intre tipurile de vopsea ,chiar si din aceeasi gama.
Vopseaua Londa sau Wella care se gaseste in comert , in magazine ,este tottal diferita fata de vopseaua Londa sau Wella din gama Profesionala.

Daca pe cea din gama profesionala , atat Londa cat si Wella (desii mai mult Londa ) o recomand din tot sufletul , ma abtin in privinta celor care se gasesc in comert ( mai ales Londa ).

Din agama profesionala ,vopseaua Vitalitty's este ,deasemena ,foarte buna.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veve08 spune:

Eu pot sa spun ca sunt foarte multumita de L"OREAL si am ani de zile de cand numai de la ei folosesc.Ti-o recomand cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veve08

Eu pot sa spun ca sunt foarte multumita de L"OREAL si am ani de zile de cand numai de la ei folosesc.Ti-o recomand cu cea mai mare placere.

Sunt insa convinsa ca in Japonia e mult mai buna calitativ decit cea din Romania. Din pacate... (pentru noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Multumesc mult pentru sfaturi....sper ca pe roscatul meu sa poate iesi o nuanta mai deschisa spre saten si sa nu imi iasa cine stie ce culoare spre rosu decolorat si apoi sa nu mai pot revenii nici macar la nuanta initiala

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput