Puls crescut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Eu am patit altceva si nici nu stiam ca sint insarcinata.

In 19 sept. 2002 am avut prima zi a ultimului ciclu, iar in 10 oct mi s-a facut rau la servici - palpitatii, puls marit, tensiune mai mare - am ajuns la urgenta la cardiologie. Mi s-a facut electrocardiograma si au constatat ca sint in fibrilatie ( nu prea stiu ce e asta). Mi-au dat o pastila ( cordareone) si au zis sa mai stau sa-mi mai faca o electrocardiograma. Apoi am incepu sa tremur foarte tare de parca imi era frig, nu-mi puteam controla tremuraturile, eu doream sa le opresc, dar nici vorba. Au chemat pe cineva sa-mi faca un calciu intravenos, dupa care m-am linistit.

Mi-au prescris concediu medical si niste medicamente - vitamina A, D, calciu si ceva pentru inima. Din cel pentru inima am luat doar o doza, deoarece scria pe prospect ca nu e bun pentru gravide si cine doreste sa ramina insarcinata ( noi incercam sa avem un bebebel). Mi-am facut a doua zi testul de sarcina, dar nu a iesit nimic. Am repetat testul in 19 oct si atunci am aflat vestea cea buna, asa ca acum asteptam un bebe . Deci la mine sarcina a debutat cu peripetii

Pe parcursul sarcinii si eu am fost si sint ametita, dar tensiune e in limite normale, un pic mai mare decit o aveam inainte.

Singura mea grija e sa nu se repete palpitatiile sau sa lesin atunci cin o sa nasc, mai ales ca vreau sa nasc natural si daca se poate si fara anestezie.

Cu drag Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Eu am patit asa in timpul sarcinii.In primele 3 luni am stat numai prin spitale pt ca nu ma putem alimenta, nu suportam nimic, nici macar apa sau mirosul meu.Dupa ce am scapat de asta am dat in altele, pateam la fel ca si tine.Puls marit 110-120 batai pe minut fara sa fac nici cel mai mic efort.Stateam in pat nemiscata.Stateam ore in sir fara sa ma duc la WC pt ca drumul pana acolo era istovitor si pana sa ajung eram aproape lesinata.A fost cea mai crunta perioada din viata mea.Sincer am crezut c-am sa mor.In final ginecologul meu m-a internat in spital, m-a umflat de perfuzii combinate cu toate vitaminele posibile si imposibile si uite asa mi-am mai revenit.Eu am si o lipsa puternica de calciu si de magneziu.MagneB6 pt mine a fost excelent.Incearca si tu.
Oricum sa nu-ti faci griji ca ai avea ceva la inima.
Multa sanatate si o sarcina super usoara.
CURAJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

In legatura cu pulsul am inteles ca ti-ai revenit un pic.Cum stai cu analizele de singe.Poti sa-mi dai amanunte cum stai cu fierul,vitamina B12,tiroida?
Si eu am suferit de aceasi problema ultimele 4 luni de sarcina si ginecolocul spunea ca nu am nimic sa maninc cite o bomboana cind simt ca am stari de ameteala. Cardiologul a spus ca intradevar am o usoara tahicardie. Doar endocrinologul a reusit sa dea de capatul firului asta dupa ce am suferit 1 luna groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Cu tiroida stau ok, chiar acum 2-3 luni mi-am facut niste investigatii in acest sens si am fost consultata de un /dr. endocrinolog. Cu fierul am problema... de aceea de vreo 3 luni iau fier la greu, 3 pastile/zi. Din cauza asta am facut si o trombocitemie reactiva, din cauza carentei de fier (pe care "scumpele" mele dr. de la Coltea o clasificasera trombocitemie esentiala si ma bagau pe Interferon injectii toata viata, dar am avut noroc ca am dat pe net un dr. hematolog foarte bun si cu multa rabdare, care vazand zilele astea lamelele de frotiu periferic si biopsia maduvei osoase, mi-a zis clar ca este vorba de carenta de fier, de aceea au crescut asa mult si trombocitele).
Dar intre timp mi-am revenit cu pulsul, doar 2 zile l-am avut 120-128 batai/minut. Acum este 80 - 96... Totul a fost din cauza oboselii. Sanatate multa, pa pa.

Mergi la inceput

Imi pare bine ca te simti mai bine.Te rog sa ne tii la curent cu starile tale.O.K.
Pa,pa

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Buna Mariana,
cum te simti ?
Ti-au trecut starile de ameteala?
Numai bine!

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna :) Multumesc de intrebari. Ma simt ok, intru in sapt. a 14-a (deci am terminat primul trimestru). Nu mai am ameteli, nu mai am varsaturi, nici greturi. Doar sunt cam obosita, dar asta si din cauza examenelor... sunt in sesiune... am 9 examene :(( Sanatate si tie, pupici... pa pa.

Mergi la inceput