Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madutza la noi programul arata cam asa:

ora 6.30-trezirea, la 8 papa si apoi plimbare pana pe la 12 cand papam din nou. Apoi somn de la 13-15, dupa care din nou papa si eventual mai trage un pui de somn de 1 ora pe la 19. Si cam atat. Deci per total ziua doarme cam 2-3 ore. dar am inteles ca asa e normal, sunt putini cei care dorm in mai multe reprize la varsta asta. Cred ca tre sa ne obisnuim ca asta este...au crescut copchii...nu mai sunt bebelusi mici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

eu i-am luat milumil 3 lui luca, fiindca pe el bebelacul + cereale nu-l mai saturau seara; dar si in el pun cereale, ca altfel al 5 scoala tot blocul.
mie mi se pare bun. chiar are cereale in el.
dar cu tineti voi cerealele asa mult timp ? ca noi - saptamana si cutia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!
Dupa 2 saptamani am reusit sa pun si eu poze de la mare .
Multumesc inca odata de urari celor care m-au felicitat..

Poze mare

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lavi, repede, ca mergem la masa!

Uitasem ieri sa-ti zic. Eu aveam apasare in prima zi de ciclu, cu putin inainte sa apara dumnealor... Stiam dupa apasare ca urmeaza intr-o ora sau doua si ma duceam sa ma echipez corespunzator! Nu mi se pare anormal, suntem poate mai sensibile in zona si simtim momentul in care se desprinde acea chestie care ar fi trebuit sa fie placenta. Daca insa te nelinisteste, mergi la doctor.

Apropos, aceeasi apasare o am de doua saptamani acum. De am stat cu "echipament" doua zile la rand si cand am vazut ca nu mai vin... mi-am dat seama ca e altceva. Se intind ligamentele si se ingroasa zona... si gluma!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!

Gandacel , felicitari iti tin pumnii si sa auzim numai de bine, sa ne informezi ce ai facut la control

Alexia e o bomboana, am sa pun si eu poze in curand, isi revine dupa regimul prelungit, papa cam cu figuri dar tot e bine.
Doarme 2 reprize pe zi- Madutza , in total cam 2-3 ore.
Bine ati revenit mamici si bebeci, poze frumoase... madau imi place de Miruna aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_pavel78/detail?.dir=96a9re2&.dnm=fde3re2.jpg&.src=ph , e o bomboana.
noki asteptam poze!

O zi frumoasa tuturor !

Merg sa mai citesc din urma.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dienutza, de aia intrebam si eu cate cereale le dati pe zi, sa vad cum de reusiti sa le consumati in ritmul asta! Eu ii dau 4 masuri, 1-2 in fructele de dimineata, eventual 1 in iaurtul de l aora 18 si 1-2 in bibele de seara. Tu cum i le dai lui Lucuta? El chiar nu e pufos, arata super asa!
PS. N-ai mai pus demult poze in albumul de la semnatura
Nu ca eu as sta mai bine la capitolul asta...

Mai, ma innebuniti cu poze si filmulete de la mare!!! Ziceti-mi si mie ce le faceti sa stea cuminti in masina ore in sir, ca vrem si noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si iarasi ma innebuniti cu ce bebei miscaciosi aveti!

Cristishorul nici gand s-o ia in 4 labe, de multisor nu mai suporta sa stea nici pe burtica, pozitia lui preferata pe vremuri. Vrea sus, in picioruse, de cateva zile face pasi de-adevaratelea, a descoperit ca poate trage mai multe asa decat tzopaind .

Pe de alta parte, in parc e plin de copilasi, chiar mai mari decat el, care stau cuminti in carucior si contempla. Se uita la noi ca la urs ce activitati sportive avem. Ieri am stat putin langa o mamica cu o fetita de 9 luni in brate - parca era o papusica, vreo 3 sferturi de ora a stat acolo cuminte si se uita lung.

S-or fi nascut ai nostri toti intr-o zodie super-activa sau ... statul mamicilor pe forum favorizeaza dezvoltarea fizica a copiilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

ola!!!
Madau, Noki, sa va fie de bine marea!!!

AM vazut poze cu fete frumoase: Patricia - o bomboana, Mirunica cea dulce si Bianca cea frumoasa. Catutza, ce bine in sta cu parul pe spate, super!!!!

SI la noi se vede bine primul dintos, inca nu a iesit de-a binelea din gingie, dar nu cred ca mai sta mult ascuns.

Io m-am hotarat azi sa fac numai mancaruri de sezon cat or mai tine legumele, adica adio pilaf, mancarica de cartofi, care-s specifice de iarna la noi. Azi am facut vinete umplute la cuptor, abia astept sa se raceasca, arata tare bine.
Mandy, m-ai lasat fara cuvinte!

Anda, vezi ca si Mirunica lui Madau i-a facut aceeasi faza cu laptele de seara!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

Flavia doarme intre 2 si 5 ore ziuz, in doua sau 3 reprize.Intotdeauna adoarme in jur de 11 noaptea si se trezeste pe la 9-10 dimineata.

Eu ii dau cereale , cam o lingura , dimineata la fructe.Am ajuns in a treia luna de cand folosim aceeasi cutie,ca sa nu mai spun ca as mai duce-o inca 2 luni tot asaPentru ca mananca putin din ea , ar trebui sa o arunc aproape nefolosita.

Mateea e o scumpa, ii urmarim evolutia pentru ca suntem nascute in acceasi zi.Mi-a placut faza cu papucul.

Am mai urmarit poze, dar nu mai stiu unde am vazut bb la mare cu porumbul fiert.Pe bune, chiar manca din el?Ca Flavi a mea, cand ii dau ceva nemaruntit scuipa si face ca toate alea, imprastiind mancarea in jur.La inceput am crezut ca era un moft, ca avea chef de joaca, dar faza se mentine in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Fac si eu un sondaj. Cate dinte voi nu mai blendaruiti mancarea pt bebe si o lasati mai grunjoasa?
Maria mea pare sa nu digere inca bucatelele de mancare, cand i-am pasat mancarea cu furculita aproape mi-a refuzat-o. Ma gandesc ca nu e prea devreme sa o las mai mare si ca in ritmul asta o sa mancam pasta de toate alea pana la gradinita.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput