Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Maria pe cutia de Milupa scrie ca sa se arunce la 3-4 saptamani de la deschiderea cutiei.
Ca totusi umbli prin ei, mai introduci un germene, naiba stie.
Laptele Fulga (dar si cu alte UHT-uri am patit-o) uneori are cate o cutie bushita, in care laptele e acrit sau separat zer de grasime. Asa ca e bine sa-l gusti inainte sa-i dai copchilului.
maria_alexia spune:
Am inteles, deci aruncatul cerealelor e solutia . Mai, si erau niste retete super de tarte cu capsuni si cu branza de vaci, cu blat cu cereale... Trebuie sa le caut, sa incerc cu piersici , macar sa le folosesc la ceva.
Lavi, senzatia de care ziceai nu mi-o prea pot imagina. La mine a fost cam ca la primele contractii, de care mi-am adus aminte cu groaza cu ocazia asta
Madutza10 spune:
Madau (cuscra),bine ati venit!!
Super pozele ,normea scumpica si activa ca de obicei vaz ,ba chiar s-a balacit si-n mare ,bravo!Eu n-am avut tupeu sa-l bag decit cu picioarele in mare ,..la anu' abia :))S-a bronzat tare misto ,pupici de la Orlando!
Am si eu o realizare pe ziua de azi :a mincat fi-miu piersica pentru prima data ,aprope o jumate',sintem pe drumul cel bun ,cu mincarea s-a dat pe brazda ,doar fructe nu papa ,ma declar fericita!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
anda77 spune:
Doamne, ce nenorocire cu amputatul piciorului la bebe ala! Si ce naibii sa facem, mandy, ca n-avem ce face.. auzi nenorocirile astea si doar zici merci ca n-a fost al tau in locul lui! ce poti sa faci, decat sa astepti ca, in timp, se vor diminua cazurile astea, ne-om civiliza si noi, inclusiv la modul de a-ti practica meseria si la constiintiozitate si la bun simt si la...ca toate au legatura, se intrepatrund. un medic sau o asistenta care face asa ceva nu este doar prost pregatit, poate e chiar bine pregatit...ESTE NESIMTIT, asta este, nu sunt suficient de atenti, parca manuiesc carne de vita la bucatarie, nu vieti omenesti...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
monet, ma delecteaza enorm postarile tale! te pup! mai pune poze recente cu cea mica ca io numai cu cea mare gasesc acolo la semnatura ta. sau n-am cautat bine...
gandacel, felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi!
mama di tutti, m-am stricat de ras la perlele silviei!!! sa faci bine sa asculti fata, daca intuieste ca e mai bine sa-i dai niste painica sora-sii...:))))))))))))))))))
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
acum cateva zilei ma luam cu mainile de cap si ma dadeam cu fundul de pamant povatuind-o pe simona sa nu care-cumva sa mai dea biberon fetei in timp ce doarme ca se ineaca si se sufoca cu laptele, ceea ce era adevarat (mie chiar mi s-a intamplat demult sa se inece asa, noroc ca eram langa el)...ei bine, ce credeti ca fac de doua nopti? hranesc copilul in timpul somnului!!! pastele ma-sii, n-am ce altceva sa fac, are o problema de 2 seri: refuza total a 5-a masa, aia de dupa baita si ante-somn! Dom'le, dar TOTAL refuza! ce n-am facut, m-am scalambait, ne-am jucat, l-am linistit pana aproape de somn, l-am plimbat...NIMIC. strange buzele, nici nu vrea sa puna gura pe biberon!
Mentionez ca nu am schimbat nicio compozitie sau orar sau cantitate a meselor din zi. Nu inteleg ce se intampla, era masa lui preferata si era si cea mai consistenta...pai ce fac acum ca nu pot sa-l hranesc doar in somn, nu e sanatos. daca nu=-l hranesc nici nu doarme toata noaptea si-mi mai si slabeste copilul...nu e de la canicula ca saptamana trecuta a mancat toate mesele. nu e de la dinti ca n-are si gingiile sunt in continuare moi. ce fac? o sa chem pediatrul, nu stiu ce sa fac altceva.
Parca are soc postraumatic, nu va inchipuiti cum hlapaia biberonul de seara, de luni de zile si deodata, intr-o seara, refuz TOTAL! strange buzele, nici nu vrea sa-l vada. Si nici in somn nu pot sa-i dau imediat cum adoarme (incepand cu ora 21) ca strange buzele si intoarce capul in somn. abia pe la 12 noaptea il accepta putin in gura si trage vreo 80 ml din 250 cat manca seara!!!! brusc nu-i mai e foame, ce s-a intamplat?!
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
nu, cristina, noi n-avem deloc, nu erati ultimii...
mami de poet(09.12.2005)
cristinamh spune:
am incercat sa remediez problemele cu panoul, cred ca trimisesem o versiune mai veche. sper ca acum e ok, daca nu, ma ocup in septembrie, ca iar plec o tura din buc, la socri.
am intrat sa ne laudam si noi cu un dinte, in sfarsit avem si noi! suntem ultimii pe lista care nu aveau?
scutece mamia... da, sunt diferite, ca desen. la iris nimeresc de ceva vreme pe-alea cu ursulet galben, si in fata si in spate. la andrei iau bauxi, si sunt vreo 3 tipuri de desene. dar diferente intre ele nu vad...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
Madau, suuuper pozele de la mare ! Imi place in special aia in care a cazut "la datorie" doborata de somn!
Lavi, sunt total bulversata cu "ciupiturile" astea! Nu stiu ce sa mai zic! Eu caine nu am in casa si nici nu prea stam in preajma lor sa a altor animale ... si ma gandesc si eu doar nebunul ala de purece nu intra numai sub pampers, ar mai fi ciupit-o si din alta parte, mai "la vedere", parerea mea!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
anda77 spune:
io-te, am raspuns me3sajului cristinei si a aparut inaintea ei, cum naibii?
mami de poet(09.12.2005)