Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

Lasagna a iesit DMENTIALA, din pacate sunt doar portii pentru 3 zile...

Bulucel- saru mana de aprecieri la adresa micutei!Saralina a luat-o taras la inceput, apoi repede de-a busilea, prima oara in marsarier, apoi cu fatza.La noi sunt borcanase de peste, dar noi nu le-am incercat inca. Cica au un gust ciudat raaaau.

Roxi- CE mai face Alexuta mica? Noi nu am papat inca paste, nici macar de-alea safe din borcanas.

Adyya- noi nu am trecut la un singur somnic, avem vreo 2 - unul pe la 12 si ceva ziua pana pe la pranz, altul dupa pranz. Adica aveam, ca de 2 zile merg cu ea la mama si nu am mai respectat programul.
A mea nu s-a sculat niciodata la ora aia de masa, o scol io si-i dau bibele la 7. Felicitari pentru ridicatul pe gladiole!Cu tunsul...cand om avea par.

Lavi02- ce ma bunucr ca te-am provoca sa mai pove de natiliciul mic. Esti cam zgarcita la povestioare...Fii-mea a descoperit etoda de a se cocota si pe fasul de la patutul de voiaj, asa ca slava cerului nu aveam belele cu chestia asta. Cu suflul sistolic, stii ca i-au gasit lui Saraly in maternitate, dar apoi a zis dr neonatoloaga ca nu-l mai aude, dupa ce i-au datpropanolol. Doctorul meu bun o asculta de fiecare data fff atent si nu a descoperit nimik. EKG nu i-am faut, ca la inceput erqa fff mica, apoi nu am mai avut nici o banuiala, deci...nu a mai fost cazul. cum se manifesta la Silviuc? Sufla mai greu? Se aude ceva? au doar doctorita la stetoscop?

Fee- felicitari pentru pipi la olitza! Io am fobie cu olitza deja, ca stiu ca trebe sa ma apuc s-o pun pe ea si mi-e groooooaza.

Ioana77- sa va traisca dintosul, ca mult s-a mai lasat asteptat!Pont suuuper - io-s fana, am stat de multe ori acolo, cand eram mai mica, cu arintii: www.vila8.ro. Sunt apartament cu sufragerie mare de tot si dormitor si bucatarie. Si baie, evident. Ideea e ca poti gati pentru plod, ceea ce e super. Noi cand mergeam cu ai mei o tineam tot i fripturi la gratr. Vila are detoate e refacuta, 4 stele. in perioada aia preturile sunt chiar ok si e super ca poti sa mai mergi cu o pereche sau ceva rude.

Gandacel- aia cu al doilea CIC dupa primul care nu e bine in okii angajatorului io zic ca nu ar trebui sa te preocupe. sau cel putin pe mine num-ar interesa, e drept ca acuma trebe sa tiit cont de locul tau de munca. Dar am o prietena care a facut BB1, apoi s-a intors la serv pentru cateva luni - putine rau 4-5, nu stiu exact si aia s-au uitat cam ciudat ca s-a intors si apoi a plecat iar. Dar nu a stat acasa asa de mult ca la prima fetitza. Io una asa alege varianta de a nu ma intoarce deloc ci sa continui CIC-ul.

Fii-ema iar mi-a tras clapa si face nani in front. Ma duc s-o verific.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, la Condor in Mamaia a stat o colega de-a mea si este OK, insa vezi ca la hotel de 3* restaurantul e de 4* si mancarica este destul de piperata!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Mai,unde ati diparut toate????????/ Of-of-of, asa patesc intotdeauna, cand am io timp de stat on-line, fuge tot poporul...
Si io, care eram happy ca terminasem motruiala si puteam sa ma delectez putin la o povestioara....

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Am modificat contul meu, asa ca bag un mesaj sa vaz daca merge.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salut ,Noki si io's online da' nu prea am timp sa scriu acum ,ii fac ciorbita la pui ,voi mincati ciorba de perisoare???
Gandacel ,sint de acord cu Noki ,mai bine nu mai mergi deloc la munca si intri din nou in CIC.O sa te descurci tu cumva ,trebuie!
Teroristu' meu nu ne-a lasat sa dormim deloc aseara ,s-a trezit din sfert in sfert de ora ,cred ca de vina sint dintisorii de sus care-i vor da cat de curind ,are gingia super umflata ,rosie ,e tare balos si cu minutele in gura toata ziua!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Madutza- noi nu am papat inca ciorba de perisoare, ca efectiv ni se pare inutil sa fac perisoare si apoi sa le bag in blender. A mea mironositza nu vrea decat pasta asa ca...

Dupa descrierea "starii" guritei lui Orlando si io votez pentru dintisori.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Da ,sigur dintii sint de vina ,i-am dat cu Calgel dar nu prea-i face nika ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna ziua si de la noi, acum s-a culcat si teroarea lu'mami

Noki, cu olita eu incep incet , incet nu-l fortez ( in pun dupa masa cand suntem acasa ca sa il familarizez)

Mai, ai vostri copii sunt nervosi ? ca al meu de un timp este nervos , isi baga mainile in ochi, pe tot ce pune mana isi pune in cap ( unghiile ii cresc f repede si azi s-a zgariat sub un ochi).

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Fee- a mea e super-nervoasa cand ii e somn. Atuncea si urla cel mai rau si nu ma inteleg cu ea. In rest, cand se mai plictiseste ca io am treaba - ca azi de dimineatza, de exemplu, cand dadeam cu smotrul si ea urla din toti rarunchii in polly, da, si atuncea e nervoasa. Dar cum o bag in seama, cum se linisteste.
Aaa...si mai e nervoasa cand are perioadele de crestere a dintilor - isi roade suzeta intr-o parte sau alta, unde are gingia umflata in partea de sus.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Noki , el dormea tare bine inainte , acum de cand ne-am mutat dorme la el in camera pana la 4-5 dimineata si apoi urla , se freaca la ochii ma trage de par si alte chestii , zic si eu ca este asa de la dinti dar nu apar odata ...

gata , a dormit 20 de min si acum urla ..

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput