FIV 82

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheri, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o intalnire fructuoasa cu Big. M.
Va citesc si mi se pare ca sunt atat de departe de ce faceti voi!
Eu ar trebui sa trec de inca 3 IAS si abia apoi sa ma apuc de FIV. Asta mi-a recomandat Moisa si asta vreau si eu tinand cont ca nu avem o indicatie clara de FIV.
Oricum parca mi-as dori sa fiu in locul vostru si sa pot spera la ceva concret in finalul procedurii.
musete bafta multa si tie vineri
antosit, mai incearca, eu n-am experienta sunatului la Giulesti dar poate ar fi bine sa vorbesti cu d-na Geta.
lachi, multi ani fericiti inainte va doresc si mult succes cu FIV-ul
toate fetele

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Sheritra ce ma bucur pt. tine...hai ca ai intrat in linie dreapta!Doamne ajuta sa fie bine si sa incepi de luna aste!Pe mine una ma omoara cu zile asteptarea asta.....!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anto, stiu cum e cu asteptarea, Si pe mine ma omoara, dupa ce m-a tinut un an pretios dr.N(esi) fara sa-mi faca absolut nimic, acum am mancarici.
M-am sculat de dimineata f speriata: o visasem pe Cocei ca-mi dadea cu sutu pe poarta spitalului ca nu ma face nimeni de FIV.
Au-au-au, si am avut cumva dreptate, ca nu era la spital, venea miercuri tocmai.
Asa ca bune si visele la ceva. M-am dus regatita de esec, si inraita tare.
Ce stiti, de unde si-au cumparat fetele tratamentul? De la Giulesti, sau gasesti in alta parte mai ieftin?
Gabiu, stai linistita, daca asa ti-a recomandat doctorul! Si mie nu mia recomandat Cocei FIV-ul, mi-a spus sa vin in sept pt IA, dar daca nu mai am rabdare, ce sa-i faci!
Musete, bafta miercuri si sa ne povestesti de-a fir a-par!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Andicu, Zouzou bafta multa! Va tin pumnii!

Sheri felicitari pentru numarul de dosar! Sper sa reusesc si eu sa-l iau cat de curand ca am si eu un mancarici!!! deocamdata, in elanul meu de analize pentru FIV (pe care le-am facut voluntar ca n-am nici un ok, nimic) mi-am facut si analizele uzuale si mi-am descoperit o infectie urinara. Asa ca ma apuc cuminte de tratament si intre timp ma rog sa imi vina randul repede la FIV.

Musete si eu vin vineri la Giulesti ca sa fac HSG-ul decisiv! Bafta cu Big M!

Va pe toate!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Am intrat sa va spun ca nu v-am uitat si ca sunt alaturi de voi! Va tin pumnii si va doresc din suflet sa reusiti cu toatele!
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Medamaya intr-adevar vreau o programare,dar eu nu prea stiu cum sa incep si cu cine.Adica in vederea unei noi incercari ar trebui sa ma programez intai la dr. Cocei sau direct la dr. Marinescu.Nu prea am inteles cum se procedeaza.
Lachi bine ai revenit si La multi ani! cu multa fericire iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eu sunt vineri in Giulesti, Musete e miercuri !
Nu-mi spune si mie cineva de unde a cumparat tratamentele?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Fetelor a incercat cineva sa se programeze la cabinetul particular al dr.Marinescu in vederea fertilizarii?Sau trebuie musai la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da, Adelia, eu m-am dus initial la cabinetul dansului. Dar cum ti-am scris si pe PM pt. probleme de infertilitate acolo te ia mai intai dna. dr. Cocei care te vede si preda apoi cazul profesorului. ei lucreaza impreuna si la fiv dansa fiind embriologul si de aceea au recurs probabil la aceasta politica mai ales ca Marinescu nu-i un tip plin de rabdare. Eu am incercat sa pacalesc politica si sa merg direct la dansul, m-a primit mi-a vorbit frumos, m-a consultat, a avut rabdare...la cabinet, insa in spital la urmatoarele intrevederi nu prea a mai avut nervii tari cu mine, asa ca era mai bine daca mergeam mai intai la Cocei.

Fetelor, multumesc pentru urari si gandurile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Zouzounaki productie nu gluma! Suntem alturi de tine.
Andicu , sigur esti pe drum ,dar sper sa vii cu vesti bune.
Sherita poti sa cumperi injectiile de la Giulesti, preturile sunt cam ca la farmacii. Vineri dimineata am obtinut si eu programare pt echo si schema de tratament. Asa ca sigur ne vom intalni. Dupa ce m-a descusut d-na Geta vreo 10 min , mi-a dat unda verde cu programarea.
cristinici

Mergi la inceput