FIV 82
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
KITTA spune:
Zouzousper din tot sufletul sa iti ajute Sf. Tzambica! Dupa cum stai pana acum se pare ca esti pe drumul cel bun. Sa inteleg ca stai in Rhodos sau esti pe aproape si mai dai cate o fuga? La ce dr. mergi in Atena? Si seful meu care e grec stiind despre problema mea mi-a propus sa vin la Atena la cel mai tare dr, zice el, dar deocamdata vreau sa incerc loco!
Andicu drum bun cu impliniri si la toate fetele cu programari succes! Eu v-am zis crez ca nu ma inghesui luna asta, sa mi se mai regleze CM si eventual poate ma apuc si de slabit ca cu atat Grecia si Germani in concediu nu m-am putut abtine de la mancaruruile traditionale...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adelia alin spune:
Andicu, Doamne ajuta!
Sa ai parte de succes de data asta,sunt alaturi de tine,iti tin pumnii.Sa vii cu vesti bune!
ZOuzou felicitari pentru productie,stai excelent la capitolul asta,sper din toata inima sa fie cu ochisori!Ma rog pentru tine!
Ziceti ca maine ar trebui sa sun la Giulesti daca vreau programare?Exista un interval de timp anume?Parca asa intelesesem!
Pupici
medamaya1 spune:
Buna fetele
Andreea, te asteptam sa vii cu vesti bune de la Szeged.
Zouzou, sigur ca-ti tinem pumnii , sa dea D.D. sa fie bine
Eu am inceput iar sa sun ca nebuna , ptr o programare, dar ghiciti, normal ca suna ocupat non-stop si pe cind voi prinde si eu linia imi va spune asistenta ca , " tocmai ce am terminat programarile " ca data trecuta.Eu mai incerc, poate poate.
Va pup si numai bine
CRISTINA38 spune:
Salutare, dragele mele!
Sper ca nu m-ati uitat asa cum nici eu, ma gandesc zilnic la voi si va citesc la fel de des.
Pana acum nu am avut vesti noi, tot ce va pot spune este ca s-ar putea nici in octombrie sa nu pot face ET-ul cu embrionii conservati.
M-au trimis sa fac doua analize, factorul V Leyden si un profil complet de coagulare.
Factorul V Leyden, a iesit pozitiv, adica coagularea sangelui se face mai tarziu, mi-a explicat dr Matei pe intelesul meu...cica s-ar forma chegulete de sange la nivelul endometrului si nu pemite nidarea sau evolutia sarcinii.Acum iau in fiecare zi aspenter de 75 mg, iar cand ajunge in tara, cam peste 5 zile, dr meu din Israel va sta de vorba cu el si vom vedea daca mai iau si alceava, apoi dupa o luna trebuie sa repet analiza.
Totul depinde de rezultatul acestei analize, sper ca ma voi vindeca sau voi putea controla situatia prin medicamentatie.
Va sarut si imbratisez pe toate fara exceptie!!!
ZOUZOUNAKI, iti tin pumnii si mult, mult mult NOROC!!!Esti puternica, sanatoasa si vei reusii sa ai unul sau mai multi bebei sanatosi!!!
Fetele, stiti ceva de clinica de fertilizare vitro din Chisinau ( preturi )?
medamaya1 spune:
Adelia, am reusit sa iau legatura cu cab part a lui M., mi s-a spus sa sun ptr programari pe 11 septembrie( am vazut ca si tu vrei programare), eu voi incerca sa obtin una la DR Cocei, si apoi sa ajung la M.
gabiu spune:
fetelor, sunt cu sufletul si cu gandul alaturi de voi si ma rog sa reusiti toate.
zouzounaki bafta multa si sa se prinda din prima vreo doi ( mare productie mama draga, asa da!)
andicu drum bun si bafta sa primesti unda verde
va pup pe toate, succes
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
musete spune:
Fivoaselor, sper ca nu m-ati uitat!. Abea am sosit din concediu si ma indrept cu pasi marunti dar... siguri catre marea incercare. Miercuri, am intalnire cu Profesorul Mai vine cineva la Giulesti... dati-mi un semn...
pleeasee.!!!!! va pup dulce si bafta tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
M-am intors de joi seara din Viena, dar am fost intoarsa pe dos ca am aflat de la Anca Wish despre necazul lui Barbye.
La Viena a fost urat, frig afara, frig in hotel, afacerile n-au iesit cum am fi vrut, io m-am intors "virgo intacta" si in ultima zi...pe fond nervos mi-am cumparat o droaie de tzoale marimea mea...ca nu am avut cu ce sa plec la mine toate hainele fiind imense! Oricum am sarbatorit frumos si platonic 3 ani de la casatorie....
antosit spune:
Buna fetele!Intru si eu la raport: azi dimineatea ma inarmez cu telefoanele in brate si ma pun pe sunat dar soc...dupa la doilea apel imi raspunde cineva!Plina de emotii ii spun motivul pt. care sun si stupoare: sa revin mai pe la sfarsit de saptamana ca este prea devreme acum si ca nu fac programari pt. saptamna viitoare
.Am ramas "masca"...ca sa nu zic sltfel!Din experienta voastre spuneti-mi si mie: asa in scurt se fac programarile pt. eco sau astia chiar m-au luat de fraiera!
Lachi bine ai revenit si un sincer LA MULTI ANI pt. aniversare!
Gabiu multumim!
Andicu cred ca la ora asta est deja pe drum...inca o data multa bafta si te asteptam cu vesti bune!
Liana
Anto
Sheritra spune:
Fetelor, Cocei nu este astazi si maine la spital, pt cele care au programare.
Pogramarea mea de asemena disparuse in ceata.
Noroc cu tanti Geta, fata buna daca ai noroc, si eu se pare ca am avut, m-a “introdus” ca pe o cunostinta in hatisurile birocratiei, si acum ma pot fuduli ca am si eu mult ravnitul nr de dosar!
Vineri la 7.30 dimineata intalneala cu Mr.Big, sunt emotionata! Cum ar veni vineri as fi z1, inseamna ca incep de luna aceasta.
Hai sa fie cu noroc!
Sheritra