Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

Multumim inca odata tuturor pt urari si ca ne-ati admirat in poze !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Sofia, eu folosesc Biotics Baby pus in lapte dimineata si seara in caz de kk dubios. Se reface bine flora stomacului.
Simona, bafta multa la vinat job-uri.
Nadina, bine ati revenit.

Eu sint acasa, ca la 12 avem programare la Calapod sa-i faca Priorixul. Am alimentat-o cam aiurea pe Miruna in weekend, si nici nu s-a odihnit suficient, sper sa nu faca bube de la vaccin, ca o sa ma impacientez rau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Nadina bine ai revenit. Si eu cred ca Vladut chiar s-a distrat de ziua lui, mai ales la deschis cadouri .

Simona bafta la gasit job.

Ioana cuscra iti tin pumnii sa treaca vaccinul fara bube! de la Vladut pt Miruna safie curajoasa la vaccin!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua,

multumesc de raspunsuri. Nu i-a trecut, s-a agravat, acum astept sa ma duc la spital. Sigur e ceva virus ca am luat si eu. Nu mai vrea sa bea nimic, asa ca ma duc la Gr. Alexandrescu. A slabit, e apatica...Offf, nu mai pot de stres. Va dau raportul dupa ce ma intorc.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, ii tinem pumnii Nukai sa se faca bine.
Putere si tie ca sa ai grija de ea.

Irina, "La Multi Ani" lui Vladut, care e baiat mare de 1 an.
Am vazut pozele, a fost super petrecerea si se vede ce bine v-ati distrat.

Ioana, bafta la vaccin.
Asta e cel mai usor vaccin dintre toate de pana acum. Noi l-am facut la 7 luni si n-au fost probleme.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Sofia tinem pumnii sa fie bine Nuka in primul rand si in al doilea sa vb Cristinei putere sa poi sa ai grija de ea. Sper sa nu fie nimic grav .

Cge !

Ioana cand ai timp zi-mi si mie te rog cum ai montat leganul in casa si mai vroiam ceva dar am uitat ...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello ladies

Irina, la multi ani pt. sambata! Sa-ti traiasca feciorul si sa aiba tone de succes!

Sofia, of of, imi pare tare rau, stiu cum e ca si Matei a fost potcovit de am chemat salvarea. Iar a doua zi a inceput ta'su, deci clar un virusache ceva. Trebuie sa bea, sa se hidrateze, mititica. Multa sanatate si tie. Ceai de menta, smecta sau enterol (astea sunt si pastile pt. tine), metoclopramid pt. tine...

Revin cu poze in curand

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nadina, bine ai revenit.
Ha,ha, astea sunt concedii de parinti cu copii.
Copiii in culmea distractiei, parintii pe langa si ei.

Miaela, am cautat sa o vad pe Ana Banana la pozele de la semnatura cum arata acuma, si n-am gasit-o.

Antonia, am avut acelasi program ca tine in weekend trezit la greu.
Adevarul ca are domnisoara niste gingii umflate de nu-i adevarat.

Ieri dimineata am adormit amandoua dupa ce am luat cate o dusca de Calma Baby.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Of,of, Sofia, sa va ajute d-zeu sa scapati si de asta.
Irina, dragut tare piticotul de 1 an si ce de jucariiiii!
Ioana,asteptam pozele printesei.
Simona, sa ai noroc la gasit de job-uri, se va descurca tati cu MAia
Miflore, nici eu nu am vazut pozele.
Eu iarasi ma confrunt cu inapetenta feciorului.Ma darama psihic cand nu mananca, cel mai rau e ca a ajuns sa manance cu chiu cu vai doar 2oo ml lapte pe zi, nu vrea iaurt, branza, nimic lactat, papa inca bine mancarica de legume, dar sunt disperata.cred ca urmeaza niste analize ca nu mai pot asa, innebunesc.Ce analize ar fi bine sa-i fac?
O alta faza nasoala este ca nu mai vrea sa doarma in patutul lui deloc, daca adoarme la noi si il mut, in toiul noptii se ridica si plange asa de atre ca ne vedem obligati sa-l luam la noi in pat, ne facem biscuiti sa doarma printul bine.Nu am dormit de 2 nopti, sunt atat de obosita si iritata ca nu mai am chef de nimic.mananc haotic, dorm aiurea, nu mai am timp nici pt mine, nici pt Mihai, fac kilometri prin casa si daca ceva nu e pe placul lui Iaris se lasa cu urlete si cu scandal, se da cu fundul de pamant daca nu face ce vrea el, se arcuieste in brate, vrea numai pe jos.NU MAI POT...... .Nu vrea sa stea nici o secunda in premergator, in scaunul de masa sau in patut.daca ne jucam amandoi se joaca maxim 10 minute, apoi se ridica in picioare, ma ia de mana si pleaca.Abia astept sa mearga singur, sa se uite la desene, sa se joace cu copiii .Acum doar eu contez pt el, ma bucur ca e asa, dar fizic si psihic sunt terminata, cred ca mor de atata oboseala.
Na, ca mi-am varsat si eu amaru',dar cui sa-l spun ca doar pe voi va am.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gata, am pus cateva poze de la intalnirea de ieri cu Luca si parintii lui super draguti. Le puteti vedea aici .

Simo, o sa va punem pe un cd toate pozele (a facut Alex ieri peste 100 in total).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput