Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna fetelor!Va multumesc tare mult pentru incurajari-sunteti dragute.Simo, na ca tre sa-ti cauti alta nora, asta daca n-ai si gasit intre timp.Cge, sa stii ca am luat cu noi desenul de la VictorAcum, ca m-ati intrebat de Sarah...in clipa asta urla cat o tin puterile, pt. ca m-am decis s-o las sa adoarma singura (nu avem incotro, deoarece vrem s-o ducem la gradinita); sper sa-mi reuseasca figura.In rest...s-a acomodat foarte bine cu noul fus orar si nu am avut deloc probleme cu ea; a dormit din prima noapte bine, atat ca s-a trezit mai devreme de cat de obicei; acum, dupa aproape o luna, este ca la ea acasa. Nu o mai alaptez de la 9 luni, i-am schimbat laptele aici, iar in rest, este o umblareata: toata ziua se catara, da ture in jurul mesei si scaunelor si are impresia ca cineva o alearga in permanenta; daca ne ridicam sa luam un pahar de apa sau un servetel, da sa fuga...sau mai bine zis se impiedica si de cele mai multe ori cade. Nu-mi place insa ca nu sta singura deloc si este foarte dependenta de mine,iar in conditiile in care vrem sa o ducem la gradinita e cam dificil, dar lucrez de zor la problema asta;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

Gina
,felicitari!Asa a iesit testul si la mine,dar ca sa fii sigura 100% mergi la dr sa-ti confirme.

locca
,felicitari pentru Matei umblaretul!

Acri,tare draguta grasunica!

Dana,bravo pentru performantele lui Alberto!E baiat mare deja!

copilul meu doarme numai 1-2 ore la pranz si o jumate ora dupa amiaza,noaptea tot de la 11 pana la 8 doarme...nu cred ca e din cauza caldurii,ca in casa e chiar racoare, stau numai cu AC pus ca altfel e f cald.Ai vostri copii cat mai dorm?

eu imi fac probleme cu mersul lui fii mea...calca totusi cu piciorusul stg in interior(are labuta indreptata spre interior)sper ca ati inteles..dr Jianu mi-a zis atunci sa nu-mi fac griji,dar eu am inceput din nou sa-mi fac,mi-e frica sa nu ramana asa...

aaaa sa nu uit sa va spun ca m-a cocosat fii mea,vrea din nou in brate si numai la mine..e o mamoasa,a inceput cu plansul dupa mine...in we am fost la o nunta si am plecat cu fanfara de acasa ca nu vroia sa ramana cu soacra..nu stiu ce ma fac cu ea..cum dispar din vizor ,cum incepe urletul,daca n-o bag in seama plange pana se invineteste...nici la tat-su nu mai vrea.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara...intru scurt ca sa va intreb: chiar nu va amintiti cine si de unde a inchiriat patutz parca de bb? merci merci

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Nici nu stiu de unde sa incep ca iar sunt codasa, nu prea reusesc sa citesc decatasa, printre randuri.
Bun venit acasa copilasilor plecati la bunici,Mirunica si Victor.Mi-e dor de perlele lui Victor.Felicitari Mirunei pt mers si zambete multiple impartite tuturor.
felicitari lui Mate plibaretzul, noi tot de mami ne tinem ca suntem fricos, dar are timp.Se desprinde si el de mine si mai cade si eu tremur toata, sa nu se loveasca.
Kristinutza, ma bucur ca veti avea casuta la tzara, este super, felicitari.
Agri ai o fetita superba, cu niste falcute numai bune de paupacit si de muscat.
Gina, eu nu stiu ce sa spun decat sa dea D-zeu sa fie cum vreti voi.
Valen ma bucur sca v-ati adaptat bine si ca Sarah nu simte diferenta intre cele doua taramuri.ti-am trimis un mail.
Dana, Alberto mi se pare supertare, sa se dea singur in "topologan", asa spune un vecin de-al meu, micut, micut, dar jucaus nevoie-mare.
despre noi nu prea multe.A cazut si iaris in sfarsit din pat, a luat la 11 luni prima cazatura din pat direct in cap pe parchet, s-a invinetit un pic, eu am luat-o razna, dar a trecut.Ma enerveaza ca se desprinde din mana mea cand suntem afara si face un pas-doi,apoi cade.Mi=e frica sa nu se loveasca.Cu mancatul tot aiurea, cand mananca pranzul nu mai vrea fructe si invers, parca suntem la circ, deja ma deprim cand se apropie masa.manaca la un interval de 6 ore intre mese, si dupa el ar ramane bine mersi cu 3 mese, 2 de lapte si pranzul.Intre mese mai baga pufuleti, biscuiti sau prajitura cu branza de vaca facuta de buni.E singurul mod in care mananca branza.In schimb, fura tot ce prinde la noi, incepand cu ciocolata, si terminand cu mancarea noastra.se serveste direct din farfurie.E crizat la greu, se face vanat la fata pana ies eu din baie, sau spal, ceva la bucatarie, dar n-am ce sa-i mai fac, cred ca asa o sa ramana.Cand nu-i convine ceva se da cu fundul de pamant, isi da capul pe spate, se arcuieste si ma enerveaza de mor, dar degeaba il cert ca se distreaza de mine de parca ii spun bancuri.Va pup si ma retrag si eu la somn


Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna la fete!


Revenim si noi dupa o luunga perioada in care v-am simtit lipsa....inca nu am reusit sa citesc mare lucru, dar am reusit sa aflu ca Gina e insarcinata! Felicitarile mele!

Despre noi...ce sa zic, avem deja o luna de cand mergem in picioare, acum incercam alergatul...laptele nici nu vrea sa il vada(asta chiar ma ingrijoreaza)- o mai pacalesc uneori cu lapte cu orez dar f rar...mancare destul de putina papa-

hai ca s-a trezit....revin eu

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Marinela, nu am primit nimic; poti scrie un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, gina! sunt doua liniute.

maddy, radu doarme 11-12 ore legate noaptea, iar ziua 1-2 ore dimineata si 2 ore pe la ora 13.00.

marinela, ai putea incerca sa folosesti un ham. asa o sa se poata desprinde sa mearga, dar si tu il tii sa nu cada.

innaa, bine ai revenit!!!

multumesc tuturor pt felicitarile de teren.

doamne, ce bine ca s-a mai racorit!
ma duc sa mai ciesc despre pupatul copiilor.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bianca, cred ca Ina de la Bruxelle/ Cluj (Country Girl) si-a inchiriat lucruri de bebe cand a venit in Romania. da ea nu o sa mai intre pe forum pana in octombrie. Sorry...Da search pe google.

Bine au venit oile ratacitoare: Innaa si Valen. Lui Valen ii uram o noua viata frumoasa pe taramuri indepartate si o fata sanatoasa, la fel de frumoasa si cu un car de noroc.

La multi ani piticilor numarul 5 si 6 cu 1 an: Serban de Simodina ;i Sebastian de Samila!! Au trecut in gasca de todleri.

Gina: Felicitari!!! Tu cam faci ca Petrica cu lupu cu noi...Sa ai o sarcina usoara si forta necesara sa cresti colonia pe care ai intemeiat-o in Az. Numai bine de la noi...

Kristinuza, felicitari pentru mosie. Acum Raducu e conash. Sa va bucurati de vacante multe si frumoase...
Asta era unul din visele mele: sa am o casa pe undeva,s a merg cu familia cand mi se taie si sa am o gasca maaare, maaare. Nu fu sa fie. Mai asteptam.

Eu nu am mari lucruri sa va spun... Fata e prin straini, eu sunt cu santier in casa si ma perpelesc de dor. Cand nu am fata, nu mai am personalitate. Gravitez asa in deriva, a nimanui. Ma consolez cu gandul ca santierul e pentru ea, sa aiba cea mai frumoasa camera de pe pamant. Intentionez sa o pictez (am o prietena pictorita) si sa ii fac mobila de genul www.transylvanica.com/en/index.php" target="_blank">asta la scara mai mica.
Nuka, la 9 luni jumate face urmatoarele: zice pa pa, zice mama (din pacate tuturor, in special lui bunica-su pe care il adora), pupa poza lu' ta-su la comanda, arata ce vrea si cam atat. Uitati si niste poze de la 9 luni.

V-am pupat, ma intorc la ...macarale, rad in soare...


Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si multumim celor care ne-au felicitat. Da Alberto se da singur pe topogan-ul din curte si cind ajunge jos vine direct in picioare si o porneste inapoi sa se mai dea o data, e foarte nostim!
Felicitam si noi copilasii care au implinit sau implinesc azi un anisor precum si pe cei care au mai completat o lunita! La multi ani!

Gina, indraznesc si eu sa te felicit si iti doresc sa fie cu "cuc"!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si multumim pentru urarile de bun revenit acasa! Am treaba la servici, iar miine vin soacra soacrei, socrul, unchiul sotului, si soacra poimiine, maaare fericire pe capul meu. Asa ca nu stiu in care secol o sa reusesc sa citesc din urma.

Gina, felicitari! Probabil ca noi o sa incercam din noiembrie.
Bianca, eu i-am dat lui Doruletz datele de contact pt o tipa care vindea carucioare SH, si cred ca de la ea a inchiriat carucior pina la urma. Nu stiu nimic despre inchiriat patut.
Dana Lucia, felicitari lui Alberto pentru realizari! Vezi, sa nu ramina in urma cu lectiile de dans.

Va urma.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput