mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

He, he! Cand am deschis internetul si am vazut cate pagini s-au scris de la pranz si pana acum mi-a fost clar ca S-A INTAMPLAT CEVA! Slava Domnului ca e de bine! Felicitari Ro-Ana, sa fiti sanatosi si fericiti!
Eu intrasem cu un interes....S-a tot vorbit la un moment dat despre vitaminele care ba s-ar da, ba nu s-ar da compensat in timpul sarcinii. Pana la urma la ce concluzie s-a ajuns? Se dau la toate gravidele indiferent de venit ori ba? Maine merg la medicul de fam si cum tocmai mi s-a terminat Prenatalul as vrea sa incerc sa iau ceva compensat….Dar nu stiu daca ma pot infige in el daca nu o vrea sau nu!
Multam!
Marina35+ Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Inca un bebe pe listuta noastra. Ro-Ana felicitari , recuperare rapida si un bebe sanatos, mancacios si frumos.

Am intrat sa-i urez lui credo nastere usoara, recuperare rapida sa decurga totul bine si bebe sa fie sanatos si bineinteles sa-i fac galerie pentru maine

Eu o sa am doua zile nebune, maine am intalnire cu pediatru, am programare la cosmetica si miercuri la spital, la doctor, plus am de citit o groaza, vine bebe si nu stiu nimic .

giuliella aici operatiile de cezariana se programeaza cu o saptamana sau 2 saptamani inainte de data probabila, la fel si in Canada, nu se aateapta intrarea in travaliu, ei zic ca bebe e perfect dezvoltat de la 37-38 saptamani. In felul asta ai si timp sa te pregatesti si sa faci tot felul de teste necesare anestezistului.

Fetelor, imi pare rau ca aveti depresii, eu ma simt foarte bine psihic, stiu ca in curand odiseea sarcinii la mine va lua sfarsit si va incepe alta cu mult mai placuta.

Oana 37+ cu Lisa Maria

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

RO_ANA, felicitari pt. bebe Andrei, sa fiti sanatosi amandoi, tie refacere rapida si mult laptic iar lui multa sanatate, fericire in viata si...sa fie cuminte!

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Woooooooooawwwwwwwwww!!!!!!!!!!

Ro-Ana felicitari pentru bb Andrei. Refacere arapida, mult laptic si multa rabdare. Te asteptam cu povestea nasterii.

Fetelor care ati luat prenatal, am o intrebare: de pe 23 trebuie sa-mi iau prenatal, pana acum am avut co de odihna, si as vrea sa stiu daca prenatalul se da pana la 1 sept si apoi imi iau altul pe luna sept, sau se da pe o luna, adica 23aug-23sept?

putzuruca 33+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut burtici

Bun venit pe lume lui Andrei, sanatate pofta mare si sa se bucure parintii de el ani multi, mamei RO_ANA sanatate laptic mult si refacere rapida.

La noi e dimineata inca, la voi e deja dupa amiaza.
Imi pare tare rau ca va chinuiti asa cu caldura, la noi s-a racorit chiar bine, dimineata sunt si 16 grade dar in timpul zilei ajunge pe la 22-25 grade deci va invit cu drag pe toate aici.
Vad ca sunteti cam deprimate , fruntea sus fetelor ca acum vin bebeii si nu vreti sa va cunoasca asa - tre sa va ridicati moralul singure .
Si eu am trecut prin asemenea stari dar mi-a fost nu stiu cum sa imaprtasesc simptomele mele cu voi de frica sa nu se ia, nu va povestesc ce vise am ca nu mai dati pe forum cu zilele.
Deci curaj gaina ca te tai .
Uite cine vorbeste, ca pe mine chiar ma taie maine, dar imi fac singura curaj - ca deh am nevoie nu .
Fetelor noi suntem bine una peste alta, si eu am avut o perioada cand mancam la dulciuri de ziceai ca ma fac cat tancu.
Si nu va mai plangeti de greutate caci eu am "castigat" 40% din greutatea mea normala - so! Nici una nu cred ca sunteti ca mine, zilele trecute slabisem si eu o jumatate de kg si a doua zi am pus 2 - so nu va faceti griji ve-ti reveni la starea de dinainte aveti rabdare si incredre in voi.
Sanatoase sa fiti si voi si bebeii vostri ca restul conteaza mai putin, va asigur, si veti scapa si de kg in plus cu timpul important este sa nu exagerati dupa nastere si sa lasati natura sa-si urmaze cursul primele 6 luni. Dupa primele 6 luni puteti incepe o activitate fizica "sport" mai lejera si treptat treptat ajungeti si la confortul dorit.
Asta doar in cazul in care alaptaul nu va va slabi ceea ce eu nu cred.
Vad ca v-am facut morala destula, so capul sus si sa fiti mandre ca aduceti pe lume o minune care va va umple si sufletul si casa de bucurie. Toate relele vor trece si veti fi .
Veti vedea ca va fi bine, mai aveti un pic si gata
Va pupam pe toate nu stiu daca mai am timp sa intru azi, ne auzim cand vom avea timp.
Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri sa auzim numai vesti bune de la toate.

Adina 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

[size=3]CREDO, bafta multa, sanatate tie si bebelinei! O sa fie bine, o sa vezi![/size=3]

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor
Va fi bine la toate veti vedea.
Oanacn bafta si tie ca mi se pare ca urmezi acus.
Gripo si tie mult noroc.
Va pupam pe toate si frunte sus

Adina 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Credo, incep si eu galeria pt. tine
sa fiti sanatoase amandoua, iar tie refacere cat mai rapida!

36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Am uitat ceva, intreba cineva de colac daca este recomandat
Da aici este f recomandat pt cele care au epiziotomie si/sau hemoroizi.
Va pup

Adina 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Desi postarile mele pe acest topic se pot numara cred pe degetele de la maini, avand in vedere ca am de gand sa deschid gura in continuare aici ori de cate ori am sa consider ca am ceva de spus m-am gandit sa va spun ca am nascut pe 14 august (stiam eu ca nu ma incadrez la lunile septembrie - octombrie ) prin cezariana (programata - subliniez asta pentru ca am vazut ca era cineva care s eintreba daca se poate sau nu. Cred ca e mai bine sa asteptzi momentul in care bebe are de gand sa vina singur pe lume, dar mie nu mi-a iesit chestia asta cu rabdarea nici la David si nici acum. Deosebirea fata de prima data este ca acum am avut si oarece intuitie. Licurici s-a nascut la 37 de saptamani si 3 zile pentru ca asa am vrut eu si ma bucur ca nu am mai avut rabdare sa ajungem la termen. Intuitzia mea a functionat perfect. Placenta era intr-o stare jalnica si puteam sa-l mai port pe Ianis inca 10 saptamani de acum incolo ca nu mai crestea nici macar un gram. Din cauza placentei a avut un aspect de prematur (nici macar gene si sprancene nu avea).

Ne-am externat vineri la pranz si seara am fost deja in formula de 4 la o onomastica.
Recuperarea dupa cezariana a fost incredibil de usoara, iar acum, pentru ca am termen de comparatie, pot spune ca, cel putzin in ceea ce ma priveste, nasterea prin cezariana a fost de n ori mai usoara decat cea naturala.

"Licuricil" meu se numeste IANIS, a avut la nastere, adica acum o saptamana 2.700 kg, 49 cm si apgar 8/9, iar ieri seara la ora 23.00 (caci atunci a venit dr. in vizita) avea 2.870 Kg, ceea ce inseamna ca incepem sa recuperam destul de bine.

Acum e icteric, asa ca doarme aproape tot timpul...dar zilele astea linistite or sa treaca curand si am sa intru si eu in scurt timp in foc continuu - a se intelege colici.

P.S. Sa se inteleaga ca nu pledez nici pentru nasterea naturala si nici pentru cezariana. Am subliniat doar cum am perceput si trait eu cele doua nasteri. Daca s-ar putea si ar fi dupa mine, bebelushii ar trebui sa se nasca fara nici un el de durere iar alaptatul sa se faca prin buricele degetelor.

Mergi la inceput