mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirabelac spune:
inni pai ce, ignatica sau RO_ANA erau primele pe lista???
Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Mirabelac spune:
Cine spunea ca fetitele se nasc mai repede??? Se pare ca la noi nu merge chestia asta...
Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
inni spune:
Sephora nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Nu am vz un colac din asta pana acum si nici nu stiu daca sunt separate..pt. escare si pt. lauzie...
Dar eu as crede ca ar fi un singur tip.
Rau nu are ce sa-ti faca....ce naiba...ca doar nu ti-l lipesti de fund sa-l dai jos peste X saptamani....il pui si tu doar cand ai nevoie...
Poze
Inni 38+ cu ....
giuliella spune:
Mirabelac cu multa placere.
Inni iti multumesc inca o data.
RO_Ana felicitari. Sa iti traiasca bebe Andrei si sa iti revii cat mai repede. Multa fericire iti doresc.
Fetelor ..stiti cumva daca e vreo problema sa fac cezariana fara ca bebe sa fie gata sa iasa??? Am inteles ca ar trebui sa ai ceva semne..contractii si tot tacamul ca sa iti faca operatia..bebele fiind atunci apt ptr a iesii...
Eu nu vreau sa risc sa nu am dr in miez de noapte si sa trebuiasca sa nasc cu cine stie cine. Aici in Gl avem niste medici..cam varza. Unii nu stiu sa coasa o epiziotomie si pun asistentele iar unul din medici ..."cel mai tare" nu stie sa faca cezariana decat verticala. Si chiar nu as vrea sa risc sa fiu taiata toata ca nu stie ala altfel sa imi scoata bebelul.
Acum mi-e totusi gandul si la problemele care ar putea apare daca nasc la 37-38 sapt fara sa am semnele necesare..
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 35+)
Sephora spune:
Eu m-a gandeam la pozitie sa nu-i faca rau lui bebe,dar cred ca nu are de ce.In fond stau pe moale nu?
Cred ca instructiunile se refereau la altceva de fapt.Dar eu m-am bagat in panica aiurea.
Mercic mult ptr raspuns.
Io34+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Vauva spune:
Felicitari Ro-Ana!
Bine ai venit pe lume Andrei! Sa fii sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii!
Io nu ma supar sa urmez, chiar deloc, dar nu se arata nici un semn mai concret inca si am inteles ca ar fii Credo si OanaCn cu cezariene programate saptamana asta.
Sephora eu nu cred ca are nici o contraindicatie colacul pentru gravide.
Pupici
Vauva 39 cu Bianca
POZE
gripo spune:
RO_ANA si BEBE ANDREI, FELICITARI, SA FITI SANATOSI, BEBE SA PAPE MULT SI TOT!
SEPHORA, eu chiar nu ma pricep la chestia cu colacul, dar aia de la farmacie ce-au zis?
36+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
amarantina spune:
Credo si Oanacn au cezariene programate sapt asta si ele au fetite, deci o sa avem si fetite in cel mai scurt timp.
Sephora spune:
L-am pus sa vedem cum o sa fie cu noada mea de acum incolo,sper sa m-a mai lase.
Giuliella eu am inteles ca nu e bine ptr bebe cezariana la rece,ptr ca el nu e inca pregatit sa iasa daca nu da nici un semn,asta au spus cei de la cursurile de la active center.Cel mai bine e sa lasi travaliu sa inceapa si pe urma sa se inceapa pregatirea ptr cezariana.Eu una asa am sa fac daca nu voi putea naste natural.
Gripo nu stiu ce au zis cele de la farmacie ca Ste a trimis soferul sa-l cumpere.
Io34+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Bun venit pe lume Andrei!!!!
Felicitari mamico , refacere rapida si usoara si laptic mult la bb!
Sephora eu din cate stiu se foloseste si in maternitati pentru lauzele cu epiziotomie....de colacul de cauciuc vorbesc....deci nu are ce rau sa-ti faca!
Nu stiu ce mi se pregateste....dar tare rau ma simt!Am dormit acum la pranz 2 ore(ca picam de somn) si m-am trezit transpirata leoarca de zici ca iesisem de sub dus....si cu o foameeeeeeeeee....imi era rau de foame, toata tremuram(cu toate ca mancasem cu 3 ore inainte)!
Am mancat ce am prins la indemana(piersici, prune, ciocolata si paine cu salata de vinete si mi-am mai revenit....)!Acum sunt ceva mai bine....dar tot nu e ceva in regula...
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik