Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 19
hristina spune:
Candva, intr-un capitol anterior, MONAI ne-a dat o super lista cu medicamente pentru luat in concediu. Cred ca ea a fost autoarea super meticuloasa! Ma ajuta cineva sa o gasesc?
Va rog mult!
Victoria cam tuseste. Nu foarte rau dar ....
Voi ce ati dat de tuse copiilor?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
emaaimee spune:
hristina,nu am salvat decat ce zicea Dede.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78300&whichpage=15
Stodal,parca e de tuse.eu mai pun:Ketof(antiistaminic pe care il dau doar dk imi prescri pediatra/dr dar sa fie acolo),Nevralgin picaturi,rivanol,pompa de nas+spray nas.niste seringi(eu ii dau Oanei medicamentele cu seringa),gel dinti,pudra cu antibiotic Baneocin,o crema in caz de iritatie funduletz-Biazol,Neopreol.
somn usor.
de piticotu' urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Hristina tocmai iti scrisesem lista mea de medicamente pe care am avut-o la mare si s-a pierdut mesajul..off
Iti scriu maine promit ca pic de somn..si m-a si enervat cum s-a dus..si scrisesem ...
AniS
19+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dania.nicol spune:

La multi ani! 1 anisor
** DARIA-ALEXANDRA ** [Oriadam ]
Mami de Sebastian
<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
acusor spune:
Neata!
Multumim frumos pentru urari!
Noi am fost plecati 2 saptamani la bunici.
Teo s-a simtit f. bine, a mancat bine. Cu somnul am stat mai prost. Ii era mai tot timpul somn din cauza aerului.
Sambata l-am serbat si i-am luat si motul. A fost tare obositor pentru el. Nu reusea sa adoarma la pranz. Nasa s-a oferit sa-l adoarma si a motait si ea putin langa el.
De pe tava a ales paharul, cartea si surubelnita. O sa-l faca mama mester
. Paharul l-am interpretat ca fiind insetat de cunoastere. Hi hi.
Revin cu poze putin mai tarziu.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: DARIA-ALEXANDRA [Oriadam]!
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
nique15 spune:
Fetelor! Salutam si noi puiutii si mamicile care s-au intors din concediu si le uram concediu placut celor care acum au plecat! Noi mai avem de asteptat un pic fiindca eu am abia o luna de serviciu si nu pot lua asa de curand zile libere. Oricum sigur in septembrie voi pleca intr-o statiune la recuperare si am deja emotii pentru prima iesire cu puiutza!
Noutati de cand nu am mai scris: ne-am serbat si ne-am rupt turta! Simina a ales de pe tavita o carte de poezii pt copii, un sirag de perle (ale nasei), o iconita, un ban de argint si cheile de la masina! Sunt forte multumita de alegeri, nici nu m-am asteptat! Asa cum povestea in ultimul mesaj primii pasi i-a facut chiar de ziua ei, iar acum deja strabate casa in lung si in lat, ne plimbam si pe afara de manutza, sau fara - mai nou este foarte independenta
. Avem 6 dintisori, 4 sus si 2 jos si cred ca ne mai chinuie cativa, fiindca bagam in gura si tragem cu putere tetinele si jucariile de cauciuc! Cu mancarea stam si noi destul de prost, cand mancam, cand nu, dar mergem inainte...
As fi vrut fiindca sunt uneori in pana de idei legate de masa, sa facem un fel de meniu cu ce pot manca copilasii nostri zilnic . Am incercat si eu omleta, dar fara usturoi, ca noua nu ne place si a mancat un pic, dar mi-e teama sa-i fac mai des fiindca este totusi prajeala!
Si avem si noi niste intrebari:
1. Cum ati trecut voi la lapte UHT si de care folositi? NOi bem inca Humana 3.
2. Ce recomandati pentru un nasuc infundat si fornait de o saptamana? Cu Marimer n-am rezolvat mare lucru!
Mutumim frumos pt raspunsuri si va asteptam sa vizionati ultimele albume cu noi: Aniversare si Simina la 1 an.
Si inca ceva, MULTUMIM CELEI CARE A ALES POZA PENTRU ALBUMUL COMUN
, si eu tot la aceea m-as fi gandit!
Pe curand,
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Tethys spune:
Delia grozav,
felicitari
pentru plimbareata mica. Vazui filmuletele
... Cum ii place sa care sticlele, ca si Robert de altfel
... Si cum bea ea singurica ceai...Bravo ei, ca al meu nici macar laptele nu vrea sa-l tina ca sa bea singur, se joaca cu biberonul si atat... Ce mai, fetita mare are mama
. Pupici
.
Emaaimee, pusesi bine intrebarea cu mancarea
... Ca, asa am tras si eu cu ochiul la ce au scris fetele
... si... e asa cum credeam si eu... Nici Robert nu se prea omoara cu mancarea
. Suntem mereu in razboooi la mese
... Iar lapte, a inceput sa bea din ce in ce mai putin
... daaaaca insumam vreo 200 ml/zi... Mde, cred ca s-au saturat vecinii de galagia noastra
... probabil deja stiu cand e ora de masa a lui Robert
... mde...
Va pupacim pe amandoua
.
Acusor, bine ati revenit de la bunici.
Felicitari
proaspatului motat. Pupici
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
ema.nu.ela spune:
am tuns-o si eu in sfarsit pe maria. acum zici ca-i baietel ca am luat-o cu masina la spate. am zis ca daca tot mergem la mare...a stat f cuminte in masinuta de la ciufolici. mai nasol e ca a trebuit sa ma gandesc pe moment cum vreau s-o tund ca m-a intrebat frizeritza si nu stiam :)
emaaimee,
daca tot ii dai humana, mai bine i-ai da seara Humana 3 (cu cereale si banane). eu de cand l-am schimbat cu humana 2 bea mult mai bine. iar ziua poti sa-i dai humana junior drink gata preparat ca e tare tare bun cu gust de vanilie. ca sa fie din aceeasi gama ;) a mea papa 200ml seara si 230 dim.
eu de cand a trecut la mancare solida nu-mi dau seama cat mananca. pe-aia pasata i-o cantaream dar asa e greu ca da si pe langa mult.
in afara de mesele de lapte pe care ti le-am zis a mea mananca aproximativ:
10: 100-150 fructe + 30 cereale expandate
14: 100 supa + 100 carne cu legume + 50 fructe + 50 paine
18: 50-80 fructe + 30 cascaval/telemea dulce + 1-2 biscuiti; acum am inceput sa-i dau si paste cu branza, omleta; as fi preferat un iaurt cu fructe da nu mai vrea iaurt .
iar intre mese ii mai dau uneori cate un biscuite (de fapt rondele de cereale expandate sau crakers fara sare) dar f rar sa nu-si srice pofta de mancare. in rest apa la greu.
acum la sf mesei am inceput sa-i mai dau si suc/nectar. de portocale, pepene rosu, piersica, struguri.
ieri i-am facut paste (fusili) cu branza, unt, smantana si ou. i-au placut mult de tot. luat cate o spirala in mana si si-o indesa pe toata in gura. si dim a mancat scrob cu usturoi. si ala i-a placut. acum pe langa afine s-a indragostit de zmeura si struguri. am gasit unele mari si frumoase la piata.
a mea mananca doar bucatele pe care le ia cu mana ei sau i le bag eu in gura. uneori merge repede procesul daca deschide gura repede ca puii de cuc. alteori tre s-o mai las cate putin ca se plictiseste. cand nu mai mananca ii pun bucatile in alt vas mai mic si-i revine pofta de mancare. am observat ca mananca mult mai bine daca la inceput ii pun putin in fata si-i adaug doar cand a terminat.
mamica de maria, 1 an
ema.nu.ela spune:
monai,
imi pare rau ca nu v-a placut la mare. sincera sa fiu mie mi-a placut f mult pe litoralul romanesc. mie imi si place mult marea neagra. ce-i drept eu am fost in nordul statiunii mamaia si in extrasezon si a fost tare curat si linistit si neaglomerat. gaseam locuri la toate terasele. chiar n-am avut nici un incident decat cu un nenea de pe plaja privata care nu vroia sa ne lase cu umbrela de-acasa. dar nu l-am bagat in seama. mancarea super buna si la hotel si la terase iar de hotel eu am fost super incantata totul super nou si curat. si am avut AC din ala cu instalatie centrala pe care l-am tinut non-stop dar nu ne-a deranjat deloc ca nu batea in cap si se regla volumul super misto.
si acum mergem la greci. am mari emotii cu drumul lung dar sper sa fie bine. si cu mancarea.
delia,
super mananca medeea. as vrea sa manance si a mea asa.
ii dai sunca de pui sau de porc? branza topita e ok? ca eu am auzit ca ar contine niste E-uri interzise. oricum am incercat si eu sa-i dau dar nu i-a placut. si nici crenvustii de copii. mariei nu-i place nici painea cu unt. se stramba la ea. odata i-am pus si un pic de pate pe ea si parca a mancat un patratel mic.
eu am si zis ca o sa merg numai in extrasezon.
mamica de maria, 1 an