Talpi aspre si urate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi, unde umblati,nu va mai dor talpile.
dianette,ce-ai mai rezolvat ,incearca retetele care le-au scris mai sus.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by dianette

Eu am niste probleme cu talpile de care n-am mai auzit la nimeni ... . Nu pot sa merg pe tocuri de nici un fel pentru ca efectiv ma ustura TALPILE ... simt ca imi iau foc si-mi vine sa ma descalt si sa-mi bag picioarele (pardon de expresie) in apa rece. Am pielea tare pe anumite portiuni din talpa (calcaie, degetul mare etc.) ... Si am impresia ca problema asta se agraveaza pt. ca acum 1 an-2 mai purtam tocuri "lejere" ... dar acum ... si cand merg cu adidasii mai mult timp ma ustura si ma dor picioarele ingrozitor...
Se mai confrunta cineva cu chestia asta? Tare mi-ar placea sa umblu si eu incaltata mai elegant ...

Dianette, din spusele tale se pare ca trebuie sa consulti un ortoped. Banuiesc ca ai ceva platfus ori alt gen de patologie (osoasa) motiv pentru care ai acele "puncte de presiune" pe talpa (bataturile de care zici pot fi cauzate de ele). Un alt indiciu in sprijinul teoriei mele este afirmatia ta ca "problema se agraveaza"...
E adevarat: problemele netratate se agraveaza cu timpul.
Fuguta la doctor!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chivuta, pot sa maninc ce ramine din amestecul cu banana?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu cand am fost la mare mi-am uitat acasa laptele doina cu care imi dadeam pe picioare. As fi stat si fara dar mi se uscasera calcaiele in asa hal ca m-am dus sa-mi cumpar ceva. Norocul meu ca in magazinasul unde am nimerit nu avea lapte doina asa ca am cerut o crema oarecare sa fie ieftina si grasa. Si m-a intrebat vanzatoarea pentru ce vreau si atunci mi-a recomandat ea o crema, la 50.000 deci nici scumpa, care este extraordinara. Nu as fi crezut vreodata ca o crema poate sa-mi faca picioarele atat de fine. Se numeste crema pentru calcaie si e facuta de Q4U dr. farm. Raisa Motocescu. Este cu extract de patlagina si ulei de catina. Super buna.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Deocamdata n-am facut nimic ... . Plec duminica in concediu asa ca ... dupa ...
Multumesc Allure pentru interes , nu m-am gandit la asa ceva, nici nu stiu exact ce e platfusul asta dar o sa studiez problema... m-ai pus pe ganduri. Eu fug de doctori ... de fapt nici n-am dr. de familie de cand m-am mutat aici .... eh..., dar promit ca-mi fac .
Multumesc pentru raspunsuri

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Eu am mai luat o reteta de la alt subiect. Zice-se ca e anticelulita, dar eu o folosesc inclusiv pentru talpi si sint foarte multumita. Zat de cafea + ulei (eventual de masline). Masati bine si apoi puteti lasa pe piele vreo zece minute. Clatiti cu apa calda. Se vede o imbunatatire imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ramona,
eu cred ca se poate...esti figura,doar e ca o crema, gretoasa nu?
... vad ca zatul de cafea face minuni si la fata si la talpi,e interesant.
,MONI

Mergi la inceput

Chivuta, zatul la fata l-am pus cu albus de ou. Cred ca era mai bun daca nu era asa mare macinata cafeaua. E pentru filtru. Cred ca ar merge mai bine cu faina de malai. O s-o incerc si in varianta asta.
Dar zatul cu ulei merge foarte bine pe tot corpul. Eu o sa ma dau cu el pina la adinci batrineti... daca ajung!
Pai daca la amestecul ala pui iaurt in loc de smintina eu chiar cred ca e bun de mincat. Seamana cu smoothies care le fac eu lui fiu-meu (portie mare, sa ramina si pentru mami).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Stiti cumva daca produsele pentru ingrijirea picioarelor de la Scholl sunt eficiente?
Ca scumpe sunt......
Ma refer la cele pentru bataturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Stiti cumva daca produsele pentru ingrijirea picioarelor de la Scholl sunt eficiente?
Ca scumpe sunt......
Ma refer la cele pentru bataturi.

Sheannamp,

Iti spun eu cu siguranta ca produsele Scholl nu isi justifica pretul si eu personal nu am fost multumita de calitatea produselor. Ma refer la capitolul creme caci altfel la papuci, talonete de silicon de pus in pantofi etc sunt super.
Daca vrei niste produse mai scumpe, mai de firma pt ingrijirea picioarelor iti recomand produsele Vichy - gama PODEXINE - Soin Podologique. Eu am doua creme si sunt foarte bune: Recounstituant Pieds Secs (este cu ceramide)care este o crema tratament hidratanta si Correcteur Callosites (este cu acid salicilic) care este pentru bataturi, piele ingrosata.

Insa crema mea favorita si care nu costa mult deloc este produsa de Cosmetic Plant (Cluj), se numeste Crema pt calcaie cu ulei de salvie si germeni de grau si am cumparat-o de la Platar. Este o crema hidratanta.
Iar pentru bataturi, piele ingrosata de la farmacie luat Keritogen. Este f buna si nu e scumpa. Se aplica DOAR acolo unde exista calozitati caci altfel arde.

Mergi la inceput