Talpi aspre si urate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am aceeasi problema plus ca efectiv imi este imposibil sa dau cu crema si sa pun sosete, eu si iarna stau cu picioarele afara ca altfel simt ca nu pot "respira" talpile. Asa ca e exclus sa aplic tratamentul asta si mai am putin si ascut cutite pe calcaie. Am fost la pedichiura, au fost talpile fine putin timp si acum e la fel.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Este sfant sa folosim galbenele, seara de seara, chiar daca avem sau nu probleme, si vara si iarna.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Va dau un pont.
Folositi crema de ROSTOPASCA!!! e super.
Se poate folosi cu imens succes si la herpes .
Si acum sa revenim .
Dupa inia o pauzarea picioarelor si raschetarea lor cu ponce , se ung cu crema de ROSTOPASCA.
Se trage o punga de plastic peste picior si apoi se pune o soseta. Astfel crema nu imbiba soseta si ramane sa lucreze doar pe piele. Se sta doar pana te culci . Stergi apoi piciorul cu o carpa de surplusul de crema si ...nani.
Dupa cateva zile nu mai ai probleme. Dar acum vara e bine sa fie repetat periodic tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Foarte bun pontul cu crema de rostopasca.
Eu mai fac herpes...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Dar pentru niste picioare de barbat, cu calcaiele ultra crapate si cu un strat ultra gros de celule moarte, merge tratamentul cu rostopasca sau galbenele ?? Sau imi trebuie ceva mai dur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

daca reusesti sa l convingi.... pielea-i aceeasi ;) in esenta

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Eu am niste probleme cu talpile de care n-am mai auzit la nimeni ... . Nu pot sa merg pe tocuri de nici un fel pentru ca efectiv ma ustura TALPILE ... simt ca imi iau foc si-mi vine sa ma descalt si sa-mi bag picioarele (pardon de expresie) in apa rece. Am pielea tare pe anumite portiuni din talpa (calcaie, degetul mare etc.) ... Si am impresia ca problema asta se agraveaza pt. ca acum 1 an-2 mai purtam tocuri "lejere" ... dar acum ... si cand merg cu adidasii mai mult timp ma ustura si ma dor picioarele ingrozitor...
Se mai confrunta cineva cu chestia asta? Tare mi-ar placea sa umblu si eu incaltata mai elegant ...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Salut.
Si eu am niste picioare de " sapa ".

A mai fost intr-adevar odata un subiect pe aceesi tema.

Si fetele atunci laudau crema de la Farmec si o crema de baza de acid Salicilic, care am inteles ca se prepara la farmacie, este de fapt o crema pt bubite pt copii, dar care cica ar da rezultate.
Am fost si eu apoi la farmacie si am vrut sa iau crema asta cu acid salicilic, dar nu o aveau in mom ala. Am cumparat alta, care ar avea in componenta tot Acid Sal si care parca, parca ar da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Georgeasca ,
de ce nu incerci cu crema de galbenele.Eu,de cind sunt in SUA:Vegas ,unde sunt calduri insuportabile,uneori ,ce am putut vedea aici,nu am vazut in atitia ani in viata mea.Din cauza aerului foarte uscat[umd.=4%]majoritatea fem.au tapile ca porci:crapate si urite.
Nu stiu de ce nu se trateaza cu ceva,sau e prea tirziu la unele.
Sotul meu,a avut talpile fine ca de bb.si de cind umbla aici in sandale,iau crapat calciile ,de citeva zile il dau cu crema de galbenele,sa vedem ce rezultat va avea ,ca fetele au zis ca-i foarte buna.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

haide-ti sa incercam si aceasta reteta,este din: ,,F.AS'' Topiti 5-6 bucati de parafina (se gaseste in farmacii) pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde si varsati-o intr-un lighean de plastic. Masati-va talpile cu o crema puternic hidratanta, apoi inmuiati-va pe rand talpile in parafina calda. Repetati operatiunea de trei ori, lasand de fiecare data timp sa se usuce parafina pe talpi. Infasurati fiecare picior cu folie de plastic alimentara, astfel incat sa nu poata patrunde aer. Lasati sa actioneze 20 de minute, apoi indepartati parafina. (Acelasi tratament se poate aplica si pentru mainile uscate si crapate.)
....SAU
Amestecati intr-un blender o banana, o lingura de miere, sucul de la o lamaie si 2 linguri margarina. Aplicati in strat gros pe talpi si labele picioarelor, masati usor, apoi incaltati sosete groase, pe care le pastrati peste noapte. Dimineata, scoateti sosetele si spalati-va cu apa calda. Picioarele dvs. vor deveni moi si catifelate. (Acelasi tratament se poate aplica si pentru maini.)

O sa incerc pe cea de-a doua deorece e mai simpla pt.mine.
,MONI

Mergi la inceput