La cat timp dupa cezariana o noua sarcina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mariana, mii si milioane de pupici!!!
Va fi bine, inseamna. Eu imi doream exact 2 copii, insa acum dupa ce l-am conceput pe al doilea, stau si ma gandesc daca e bine sa iau masuri definitive dupa ce il nasc. Adica... n-o mai fi loc de unul?! Doamne, cand ma gandesc ca in urma cu un an jumate credeam ca nu pot avea copii deloc!!!
Ar trebui sa scriu la aspirante, sa vada si ele ca se poate si ca medicii se pot insela grosolan!
La prima sarcina, pana am implinit 3 luni nu am zis decat mamei mele si sorei mele. Abia dupa aceea am zis socrilor si restului lumii. Acum, in mod curios, am simtit nevoia sa spun la cat mai multi, desi inca nu stiu nici daca e in uter! O fi grav?
Ma bucur enorm. Zici ca abia aucm il fac pe primul! E minunat!
Va pup pe toate!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Teoretic e vorba de minim un an de zile din cauza complicatiilor de dinamica uternia ce pot aparea, datorita faptului ca peretele uterului are nevoie de un timp destul de mare pentru a se reface complet....DAr numai teoretic...se cunosc sarcini si la mai putin de un an , cu bebelusi frumosi si sanatosi la final, nascuti fara complicatii chiar si natural...Pana la urma e un risc asumat....relativ mare, dar finalitatea merita

Stiu ca riscul creste simtitor in functie varsta inaintata a mamei, conditiile ei de santate si viata pe care o duce in timpul sarcinii-mai mult sau mai putin lipsita de efort

Felicitari si sarcini usoare

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Gandacel, bravo inca o data! Cu siguranta ar trebui sa scrii la aspirante la "Povesti de succes".

Si eu cred ca nu e indicat sa ne gindim la solutii prea radicale dupa 2 cezariene, aici in Suedia cunosc 2 mamici carora le pare rau ca si-au legat trompele dupa 3 si respectiv 4 copii.

De anuntat nu am anuntat inca pe nimeni dar s-ar putea sa fie o greseala.Doresc sa ma conving insa ca totul merge bine cu sarcina si sigur ca o sa le spun inainte sa apuce sa-mi observe ei burtika.

Sa ai o sarcina plina de bucurii si sa ne scrii "povestea nasterii".

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput