FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu cum le spun la toate nu puteam sa nu'ti urez tocmai tie..la fel din suflet!!
asi pe mine nu ma bagi in zeama deloc?io oricum te iube si pe tine si pe Razvan!!
ileana

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu iti doresc La multi ani! si sa ti se implineasca TOT ceea ce iti doresti! Sper din tot sufletul ca peste vreo doua sau trei luni sa iti primesti cadoul pe care stiu ca il vrei.

Steliana nu te-am mai vazut de mult pe forum, intradevar. Imi pare rau pentru FIV-ul nereusit. Dar e bine ca nu te dai batuta. Deci te pregatesti pentru un nou FIV? Cam pe cand? Iti doresc succes! Sa stii ca nu am primit e-mail-ul de la tine (ti-as fi raspuns sigur). Chiar ca ma intereseaza ce mi-ai scris. Daca poti, te rog mult de tot sa il mai trimiti inca o data. Eu iti voi rapunde daca il primesc.

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Andicu,
La multi ani cu bucurii multe, si mai ales cea mai mare dintre toate!
Te imbratisez si iti doresc sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

La multi ,multi ,multi ani!!! Andicu draga!!!Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragele mele, Asi,Ileana, Crinuta,Irina,Tzuca, va multumesc din suflet! va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie!

Auburn,tin pumnii in continuare!
Steliana, bine-ai venit in clubul celor care sunt la a2a incercare FIV! stiu prin ce ai trecut, asa cum stiu si Crinuta, Ileana, Mirabela, si restul fetelor care n-au reusit din prima! iti doresc tie ce-mi doresc si mie : a2a incercare sa fie cu noroc!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Stie cineva care medicamente sunt mai ieftine in Ungaria si care in Romania. Mie mi-a scris doctorul, pentru inceput: Gonal F, Decapeptyl,Rutascorbin, Magne B6, Bromocriptin, Vitamina E. Stiu de anul trecut ca dupa ET va mai trebui: Elevit, Utogestan, Progesteron, Pregnyl si altele(aspirina, Kalium...).
Alta intrebare este: de ce se prescriu anticonceptionale inaintea inceperii procedurii FIV?
Cu prietenie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Andicu draga "LA MULTI ANI" si din partea mea iti doresc tot binele din lume si sa dea DD ca visul tau sa se implineasca cat mai curand.
Scuze pt intarziere, dar ieri n-am intrat pe forum. Sunt pe ultima suta de metri cu invatatul, si am cam intrat in panica .
Irina eu am programarea la Szeged pe 5 sept la ora 12.30 ora Ungariei. Deci ne vedem atunci la clinica. Dar mai vorbim.
Auburn un special.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

AUBURN

Andicucum te-ai distrat?

Mika

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Steliana, nu pot sa-ti spun exact, dar injectiile de stimulare: Gonal F, Merional, Decapeptylul sunt mai ieftine in Ungaria; despre vitaminele si mineralele prescrise nu stiu sa-ti zic, dar eu le-am luat pe toate din Szeged si am ajuns f bine la bani per total cu tratamentul. AC se prescriu inainte de tratament ptr a se odihni ovarele inainte de stimulare. AC opresc ovulatia, deci se face economie si de ovocite si se zice ca organismul reactioneaza mai bine la stimulare dupa o pauza " de lucru" a ovarelor. Multa bafta!
ZoRi, merci ! multa bafta saptamana viitoare la examen!
Pussi, m-am distrat bine, am primit si cadouri ,multe flori...in final m-am simtit f bine, desi incepusem ziua cu gandul la cati ani implinesc , noroc cu familia care facea glume ba ca implinesc 13 ani, ba 21 !

la toate fetele!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Liana30, ti-am trimis un PM cu rezultatul analizelor

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput