FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Auburn, sigur esti viitoare mamica cu asa embrioni! bravo,ma bucur tare mult! pai ai mei erau rahitici rau in comparatie cu ai tai! abia astept sa vin la Timi pe 05 sep sa ciocnesc un pahar cu tine ptr felicitari! ai grija de tine si odihneste-te cat poti!
Moni, multumim!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Auburn,

Super embrioni!
Asteptam confirmarea!
Cand ti-a zis ca poti sa faci testul?
Cum ai facut punctia JOI ( si ET ,luni) te astept alaturi de Mika, sa numaram saptamanile!
pt gagici!

PS:
Auburn, ai facut si AH?
Daca da, poti sa faci test BHcg , la 12 zile de la ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sunt si eu o aspiranta mai veche, citesc forumul dar nu am prea scris. Anul trecut in luna mai am facut FIV la Kaali Debrecen. Chiar daca nu mi/a reusit, am fost foarte multumita de conditiile de la clinica si de medic. Acum m-am hotarat sa mai incerc si astazi merg la discutii cu medicul. Intr-un fel mi-as fi dorit sa incerc si eu la Szeged insa Debrecentul este mai aproape, cunosc bine locul si medicul ma ajuta sa scot medicamentele compensate.
Crinuta, ti-am scris intr-o zi mail in legatura cu FSH mare, nu stie daca l-ai primit sau nu caci nu mi-ai raspuns.
Va doresc tuturor fetelor sa vi se implineasa dorintele si sa treceti cu bine peste aceste incercari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetele mele, azi este o zi mare pentru andicu a noastra: este ziua ei de nastereeeee

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!

Iti doresc inca o data, ca visul tau cel mare sa se implineasca cat mai curand, adica sa tii in brate tau mult dorit si asteptat!!!!!!

Sa-ti mearga totul din plin, sa ai parte de multa, multa sanatate, fericire, sa fii inconjurata numai de dragoste si iubire!!!

Iti doresc sa ti se implineasca tot ceea ce-ti doresti si tu (dar atentie ce iti doresti) si nu in ultimul rand sa ai azi o zi cat mai frumoasa, in care tu sa fii o regina!!!

Si uite de la mine un buchet de flori, virtuale numai din pacate:

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ANDICU LA MULTI ANI
iti doresc tot binele din lume, tot ce vrea sufletelul tau sa ti se implineasca si sa ai parte de ce este mai bun!!! Distractie placuta!

AUBURN sunt alaturi de tine!!!

Mika multumim de veste!

PUSSI

Mergi la inceput

Multumesc dragelor! tot ce imi doresc mie va doresc si voua ! sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca visul la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu "La multi ani!!!"
Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Multi ani fericiti!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.

auburn sunt aci

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana, ce frumos! multumesc mult de tot! si acelasi lucru ti-l doresc si tie!

Luati fetelor, pacat ca pot doar virtual, dar azi fac cinste :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Andicu LA MULTI ANI!

Iti doresc multa sanatate , rabdare, noroc si sa fii o femeie implinita!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ma alatur si eu gastii, cu urarea pt. andicu:
LA MULTI ANI!
Visele sa-ti devina realitate!

Mergi la inceput