FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka
Eu cred ca numai cineva care a trecut prin ce trecem noi poate sa ne inteleaga si nu una care si-o pune ca o iepuroaica si automat ramane gravida. Eu am spus doar ca fac niste tratamente pentru bb, in rest...nika;oricum mi-a zis o colega ca "nu vrea sa ajunga ca mine"...ce o fi stiut, ce o fi vrand sa zica...numai ea stie...cert este ca pe moment m-am socat si chiar m-am enervat...dar deh...am zambit frumos...
Asa si cu Nadia...de ce sa faca publica o chestie care o priveste personal?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mi-ka, ai dreptate.
Eu nu i-am zis nici mamei mele...si nici n-am de gand...si am numarat ceva FIV-uri pana acum!
Foarte bine ca nu spui, iar daca "colega"ta mai comenteaza, sa-i dai numele noaste..noi suntem dintre cele care ne dorim sa ajungem ca tine!

De "barfa"cu Nadia, nu mi-o luati in nume de rau...
Imi dadeam apa la moara ca se poate si mai tarziu...poate chiar si cu ovule donate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Papadie multumim.
Ileana, cam asa e, si eu ma mai incurajez cand vad ca mai sunt si altele care au reusit la varste mai mari. Imi spun ca totusi se poate....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetelor, imi pare rau daca din cauza mea s-au produs mici problemute, dar sa stiti ca nu a fost cu intentie, ci dimpotriva. Am gasit acest program-router care face traseele super fine si arata inclusiv in orasele mari cum sa ajungi pe o anumita strada...si mi s-a parut interesant de postat pentru a se gasi cu usurinta clinica din Szeged.
Va pup pe toate.

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Am lipsit de la petrecerea virtuala si pe acesta cale zic si eu cu intarziere " La multi ani, Andicu!", sa ti se implineasca tot ce iti doresti tu si sa fii sanatoasa!
Auburn , tin pumnii!
fetelor, va pup pe toate,

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Auburn, ti-am raspuns pe PM, cat nu a mers sa-ti raspund pe subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ileana, stai linistita, ca pe topicul asta nimeni nu ia in nume de rau ce se scrie...doar suntem cele mai faine gagici, nu???
Iar cu Nadia si eu cred la fel la tine, dar subliniam ca e treaba ei daca recunoaste sau nu

auburn, sa ai grija de tine si de puiutii din burtica ta, sa nu te agiti la servici, sa nu faci efort...off, cat de cicalitoare sunt, de parca tu nu ai stii treburile astea...
Uite 3 pentru tine si puiutii tai din burtik.

daciana, tinem pumnii in continuare

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt acasa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirabela,Auburn, .

Da, nici eu nu am spus pe la birou si la cunostinte, dar familia stie ( mai putin bunicii de la tara si neamurile sotului meu, care habar n-au ce-i aia), si au inteles, norocul nostru! le-am explicat in ce consta si au inteles ca nu e nimic iesit din comun, si ca bebele e tot al nostru, conceput natural in proportie de 80 %...acum mi-e mai usor sa spun ca plec iar, ei stiu de ce si unde si nu ma mai sacaie cu intrebarile. Cel putin de asta am scapat, de vesnica intrebare : " da voi cand faceti unu' mic?" acum nu ne mai intreaba nimeni, intreaba doar daca sunt bine si atat!
Liana, bine-ai revenit! inteleg ca si cu analizele bune!?
Daciana, tinem pumnii!
Mormelvio, suntem alaturi de tine, chiar daca esti singura care merge la Debrecen! poate s-or mai gasi si alte fete sa faca acolo, cine stie!

pe toate!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu maine le fac!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

pai Mi-Ka nu ti-a luat rezultatul la analize? sau erau doar hormonalele ?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput