FIV in Ungaria

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
Am vorbit cu Auburn si este bine, sta in pat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Asi, fi serioasa, pe subiectu'asta, nu-i cazul "de a incomoda"...
Eu am mai spus, sunt cele mai faine gagici...mie imi aduce aminte de subiectul de FIV de acum 3-4 ani...SUPER GAGICI!

Crinuta, ma bucur pt Auburn...daca inca sta in pat, inseamna ca nu au apucato durerile alea crunte de spate ( pe mine ma apucau a 2-a zi dupa fiecare ET...nu mai dormeam, numai ma tavaleam zi si noapte de durere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor ! si eu!

SI mie mi-e cam greu sa cred ca Nadia a ramas natural, dar pe de alta parte, ce motive ar fi avut sa nu spuna adevarul? sunt atatea vedete care au recunoscut ca au reusit prin tratament! oricum, sa fie sanatosi si ei si bebele lor frumos!

Auburn, tinem pumnii in continuare! Crinuta, pup-o din partea noastra!
Asi, sa stii ca lumea se supara taaare greu pe-aci! apropos, sa stii ca am tras cu ochiul pe la " Vechi aspirante.." si m-am amuzat tare ce baiat destept ai si ce texte are deja! e un scump!
Ileana, si eu am patit la fel dupa ET! am avut niste dureri de spate de nu puteam dormi noaptea! ai idee de ce?

fetele dragi!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

In cazul meu, da: de la stat in pat, pe saltea dreapta !
Cred ca am ceva probleme cu spatele, dar n-am timp "sa ma caut", ca am altele...ca daca ma mutam pe canapea moale...era OK ( pT SPATE), dar nu si pt. dupa ET!
cAND AM FACUT CELE 2 ET in Germania, am stat la Hotel...HOTEL PE CARE-L adoram pana atunci, dupa Et plangeam de durere de spate si eram ca un peste pe uscat.........
Pe urma m-am "pus pe observat"si mi-am dat seama ca am ceva probleme, ca eu nu dorm niciodata pe spate ( doar pe burta si pe partea dreapta)...ca sa nu mai spun ca dupa punctie, daca mai faci si putina hiperstimulare ( cam la 2-3 zile dupa punctie, de mai coincide si cu data ET-ului) este crunt sa dorm pe spate, ca-mi simt ovarele ca 2 caramizi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Andicu : La multi ani!!1 cu putina intarziere, dar din toata inima iti urez sa fii fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca.
Auburn: Sa stai cuminte in pat, odihnestet-te, ca eu sunt convinsa ca in f f scurt timp tu o sa vii cu vesti bune!!

Fetelor, la Debrecen nu merge nimeni?? Ma simt singura...toate sunteti la Szeged.......mai bine imi faceam si eu programare tot acolo....

Pentru cele care merg prima oara la Szeged va pun mai jos un link util, cu traseul din Cluj Napoca, pana la clinica, chiar strada o arata: www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210506240lS22J106239154340434795ITIWG2i11133gbr0026110h10041010041010010010072006239039.004-1.00110001001001001001001003gbr011011&pim=true&vh=CAR&distance=km&devise=1.0%7CEUR&carburant=Essence&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&strTypeStep=0&strVehicle=0&carTypeHidden=Familiale&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&conso=6.0&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=cluj napoca&strStartCityCountry=1025349&strDestAddress=Semmelweis &strDestCP=&strDestCity=szeged&strDestCityCountry=1741&intItineraryType=1&strStep1Address=&strStep1CP=&strStep1City=&strStep1CityCountry=1741&strStep2Address=&strStep2CP=&strStep2City=&strStep2CityCountry=1741&strStep3Address=&strStep3CP=&strStep3City=&strStep3CityCountry=1741&dtmDeparture=27%2F08%2F2006&carbCost=1.0&image.x=16&image.y=14" target="_blank">aici

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

andicu La multi ani! ... am lipsit de la petrecerea de aici de pe forum

daciana cand va fi punctia? doamne ajuta.

ileana ce inseamna AH? intrebai daca am facut. cat despre testul de sarcina, doctorul zicea sa-l fac in 4 septembrie.sper sa rezist sa nu fac mai repede teste de urina.

nu, liana, nu am mers la lucru inca. am stat tot in pat zilele astea. merg doar de maine. ma gandesc ca daca erau sa se prinda sunt prinsi deja.

nu am avut probleme cu spatele, doar ceva disconfort cand stateam prea mult intr-o pozitie. in rest am simtit cateva zile impunsaturi prin burta, probabil pe la ovare. si am simtit la un moment dat o durere violenta in partea dreapta si m-am speriat ca ar fi apendicita. dar nu a recidivat asa ca m-am linistit.

in rest sunt bine. as vrea sa am mai multe de scris ... cum ar fi despre simptome de sarcina . doar le pandesc. poate apar saptamana viitoare.

va multumesc ca sunteti langa mine.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

mormelvio nu zice asa, e bine ca mergi la debrecen daca e mai aproape de tine. iti doresc sa deschizi cu succes calea catre fiv la debrecen pe forumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

mormelvio, cum sa fii singura??? Suntem aici cu toatele, sa ne sprijinim una pe cealalta

andicu, sa fiu sincera nici eu nu prea am spus ca am facut fiv...prea putine persoane stiu chestia asta...de ce???...pentru ca nu imi place sa fiu subiect de barfa, sau ma rog, de povesti, si nici sa fiu compatimita.
Eu cred ca numai cineva care a trecut prin ce trecem noi poate sa ne inteleaga si nu una care si-o pune ca o iepuroaica si automat ramane gravida. Eu am spus doar ca fac niste tratamente pentru bb, in rest...nika;oricum mi-a zis o colega ca "nu vrea sa ajunga ca mine"...ce o fi stiut, ce o fi vrand sa zica...numai ea stie...cert este ca pe moment m-am socat si chiar m-am enervat...dar deh...am zambit frumos...
Asa si cu Nadia...de ce sa faca publica o chestie care o priveste personal?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mormelvio parca Steliana merge la Debrecen.
Asi acum am vazut ce ai scris. Asa cum spune si Ileana la acest subiect nu e cazul sa incomodezi pe cineva.
Mi-Ka nici eu nu spun la nimeni ca fac tratamentele acestea. Sufar eu destul oricum, nu mai am nevoie de comentariile rautacioase ale altora. Oricum sefa mai face niste "aluzii" rautacioase, dar macar nu stie nimic sigur si trebuie sa se limiteze la atat. Iar tu, indiferent ce zice oricine, sa nu te necajesti, ca poate simte bebe si nu merita asa ceva.
Auburn iti tin pumnii in continuare.

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ileana am modificat postarea lui mormelvio sper ca nu mai e nici o pb acum.
mormelvio daca apesi pe "aici" in postarea ta o sa ajungi la linkul pus de tine. deoarece era prea lung se latisera paginile ingrozitor si era greu de raspuns si de citit.
cele bune tuturor si va urez sa fie cu ochisori!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput