Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by microbu

Despre pompele din spital: daca stam sa ne gandim daca sunt/nu sunt sterilizate, atunci ar trebui sa nastem acasa sa nu mai mergem la spital ac nu e "igienic"...exagerati totusi...zic eu.
Oricum in majoritatea spitalelor asistentele te ajuta cu un masaj destul de dureros, mai rar cu pompa.

Sandra 33fix burtik + poze

inca un pic

Eu ma refeream la laptele colectat.... admitand prin absurd ca am avea, zilele in care stam in spital, atat de mult lapte(sau daca Doamne fereste dintr-un motiv sau altul ar trebui sa stam mai mult internate)...daca se extrage lapte pt a se da bebelusului, si pompa nu e sterilizata...mi se parea dubios

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Eu bufnitez Eloise!! Dar nu din lipsa de somn....ci pt ca nu imi mai ajunge ziua!!!!!!!Nu stiu ce se intampla ca am atata treaba in ultimul timp!!!!Si ma chinui de o sapt sa imi fac bagajul de spital si inca nu reusesc...Pt mine nu am luat nimic...doar pt bebe cateva hainute care sper sa imi ajunga.
Ieri am avut electricianul in casa ..stai si strange dupa el...azi instalatorul care a facut o mizerie!!!!!!!!si din pacate nu am scapat de el..mai vine si luni!!!M-am saturat sa tot faca curatenie dupa ei.
Vroiam sa intreb si eu fetele care au pe cineva care le ajuta cu curatenia..cat dati?ca as vrea si eu sa vina o fata o zi pe sapt 8 ore sa ma mai ajute ca acum mai pot cum-necum dar in curand sunt convinsa ca nu o sa mai pot...si nu am idee de preturi..ca nu am chemat pe nimeni niciodata pana acum.
Itzy-bitzy iti raspund eu la intrebare...mie mi-a spus de col sters la examen vaginal digital...asa poate sa iti masoare in timpul travaliului si dilatatia.
Nu mai stiu cine intreba ...epidurala se monteaza de la dilatatie 4..nu mai devreme.
Tasia pai peste tot spune ca in luna a 9a nu prea mai e recomandata"activitatea fizica cu sotul"..pe de o parte datorita spermei care are subst ce pot declansa nasterea..si pe de alta parte activitatii in sine .daca tu ai "obisnuit" organismul poate nu se intampla nimic..la tine!!! la mine care nu prea mai stiu cu ce se mananca tot ce se poate..chiar i-am comunicat sotului...ca de martea viitoare avem liber....si el care saracul pana acum a suferit ca nu primeste acum nu mai vrea!!!Ca cica sa mai stea bebele acolo...saracul acum realizeaza de fapt ca in curand voi naste si cred ca ar vrea ca gestatia sa nu fie de 9 luni ci de 29 de luni!!!!
Pufymic am uitat sa iti urez sa iti fie de bine distractia!!
Katia si eu m-as duce in locul tau...noi maine aveam o nunta la Vatra Dornei si sincer tare as fi mers ...dar din pacate drumul +cazarea+cadoul..cam mult pt finantele noastre dezechilibrate...dar daca am fi avut bani cu siguranta as fi mers.
Despre discutia cu nr copiilor eu toata viata de cand eram mica am zis ca vreau 3 copii...nu stiu de ce..pur si simplu vreau 3...acum sa vedem cum o sa ne descurcam..dar as vrea tare mult o familie numeroasa..eu sunt singura la parinti...si nu e bine.

36+

Mergi la inceput

Lullabay, wow, si tu pe-aici!
Microbu cred ca ne-a parasit....
Am auzit ca daca-ti vine cineva la curatenie se da intre 300 si 500 pe zi, depinde de cat de grea e treaba prin casa...pe zi insemnand de dimineata pana dupaamiaza...adica o mini-curatenie generala. daca vine asa, sa dea un aspirator repede si sa stearga praful si sa curate baia/bucataria cred ca in jur de 2,3 sute. Nici eu nu am adus pana acum pe cineva...tre sa si gasesti pe cineva de incredere si care face treaba k lumea

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

CRI , LA MULTI ANI !!!!

Sanatate,bucurii si fericire!

Nicol 36+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Crisnemes, foarte dulci hainutele.

Roxanae, ai o mica in burtica

Eloise, sunt inca aici dar mai citeam din urma...

inca un pic

Mergi la inceput

Nicol si tu cu noi? Ai dreptate, s-a facut ziua lui Cri!

Cri draga, LA MULTI ANI! -ai schimbat si tu prefixul!- multa, multa sanatate si tie si lui bebe, operatia sa decurga usor si sa te refaci repede-repede!

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Fetelor, io abia asteptam sa vad ultimul film cu Uma Thurman, suna bine "My super ex-girlfriend" dar cand colo este o mare porcariieeeee...La fel cu "Piratii din caraibe 2", abia asteptam sa apar si m-a cam dezamgit cu atatia monstri, parca prea plin de SF...

Ma simt asa de grea, ma ridic greu din pat, ma dor picioarele de parca as fi pus 50kg in plus, imi amortesc rau, am carcei super durerosi, sanii mi se par prea grei, ma doare spatele....offf offf...vroiam si io sa ma plang cuiva .

inca un pic

Mergi la inceput

Uite ca acum zic eu ca am ramas singura pe aici...ma duc sa editez acest subiect ca ma streseaza rau spatiul intre link-uri (cu subiectele 62/63)....Fiecare cu "problemele" lui, da???

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Eloise multumesc!!!
Am gasit pe cineva sa vina de sapt viitoare...daca sunt multumita si o sa fii interesata...oricand...doar sa imi spui.Acum inca fac...azi de ex am dat cu aspiratorul toata casa si am sters si pe jos...am mai putut dar cand o sa fie bebe mic cu siguranta nu o sa am timp...si sotul si mai sigur nu va face...asa ca trebuie.
Ti-au venit analizele?cum sunt?si ziceai ca te mai duci la spital...mie mi-a zis sa vin pe 27-28 ca la sf lunii pleaca cateva zile,,,,cam nasol ca as fi cam la 38 sapt pe terminate atunci si oricand se poate intampla....dar asta e...o sa ma descurc eu cumva.
Cri la multi ani!!!!!!!

36+

Mergi la inceput

Sandra ma bucur ca nu ai plecat. Si la tine acasa tot asa cald?
A, si ca tot ai deschis subiectul... Profit de ocazie ca sa ma plang si eu, pe aceasta cale. Deci si eu am urmatoarele probleme: am pus cinshpe kile, picioarele mi se umfla si mie cat se poate de nasol iar celulita galopanta a luat-o razna, nu mai pot de cald cat e ziua de lunga, daca cobor dupa o paine pana la magazinu' din coltz lesin de cald, mi-e rau zi de zi de la arsuri -am si uitat cum e sa te simti bine dupa masa, cum e sa te simti bine in general fara sa-ti fie oparit esofagul cu acizi scarboshi ora de ora- ma doare spatele ocazional, sunt greoaie, sprinteneala de-altadat' s-a dus pe apa sambetei etcaetera etcaetera etcaetera...

Totusi, sa nu intelegeti ca sunt nemultumita de sarcina. Sunt foarte bucuroasa, s-a inteles? (serios vorbind )

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput