Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eloise, de ce vorbesti de lucruri sfinte precum celulita, arsuri ?

Fara glume acum: eu sunt cea mai fericita de sarcina asta, dar ma mai plang si eu, ce?

Sandra 33fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Microbu am avut si eu 2 sapt cand am stat acasa aproape non-stop..meseriasi in casa.caldura mare afara....si ma plangeam si eu de toate spate sani picioare cap...acum de cand m-am dus la servici si am si o gramada de treaba in casa...ma dor dar nu mai am timp sa ma gandesc la ele....intr-un fel e bine..pe de alta parte toata lumea imi spune sa ma mai odihnesc ca dupa o sa tanjesc dupa zilele astea.Ce nu pot sa evit si pe care nu pot sa nu le bag in seama sunt durerile jos in abdomenul inferior,in spatele pubisului ca niste lovituri decutit...am senzatia ca bebe vrea sa imi rupa osul...sunt ca durerile alae de masele care te iau oadat si te lasa dupa cateva secunde...dar ramai leoarca de transpiratie....Uite vezi m-am plans si eu!!!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor mai sunteti treze ?
Am reaparut si eu ,ca la ce agitatie e lamine-n burtica nu prea am sanse sa dorm.
Stiti ceva de Galactogil ? Se poate lua din timpul sarcinii ? Eu sunt tare stresata pentru ca la prima sarcina n-am avut lapte de loc si nu stiu ce sa fac sa nu se repete experienta

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ cu Thea si Ruty 5 ani

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sandra ba nu esti singura, eu una eram prea ocupata sa ma plang si sa enumar, si sa tot enumar...

Lullabay uf, cam nasol ca pleaca dr cand esti in s38. Poate revine repede si ai noroc sa nasti tot cu ea. Eu cred ca o sun maine, m-a chemat la spital intre 20-25, cu stabbilit la telefon in prealabil.
Analizele mi-au iesit bine, ceva mici nereguli pe la HLG, anemie un pic (10) si alte chestii inerente in sarcina, sumarul ok, dar toate mineralele erau si ele in regula, chiar m-am mirat. Din lene am facut analizele la un lab din cartierul meu, sper ca le fac serios si nu doar trec valori din burta... desi nu m-ar mira nimic...

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Si ca sa-ti raspund la intrebare Eloise (mai si uit de la mana pan' la gura), DA, este ffff cald in Bucuresti, nu adie deloc vantul, ba chiar pana sa intru pe forum in seara asta m-am urcat in masina si am facut o scurta plimbare ca sa ma mai racoresc putin, sa mai vajaie vantul prin par....

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Si arsurile ....am uitat...in rest nu ma umflu..greoaie sunt..na ca nu mai am nici talie si o burta tuguiata care ma trage in fata...am luat 10 kile da le simt cu varf si indesat...si acum mai nou ma dor mainile de la curatenie ma trezesc cu ele intepenite si amortite.
Dar as repeta experienta sarcinii oricand!!!!!!Sa vedem si cum va fi in primele luni cu bebe!!!!

36+

Mergi la inceput

Alexxia, habar nu am de galactogil ...sorry...

inca un pic

Mergi la inceput

Alexxia bine ai venit si insomnie placuta! eu nu stiu nimic de medicament... de ce nu ai intrebat la farmacie?

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Lullabay, aceste mici dureri le am din cauza ca am cam umblat ieri prin obor dupa una-alta, e prima oara cand merg acolo si m-am cam ratacit. Am mers destul, ca ma tot invarteam aiurea . Deci nu ca stau in casa ma dor toate cele, e un fel de febra musculara...

inca un pic

Mergi la inceput

Alexxia daca era Inni cu noi te lamurea ea... dar Inni cred ca doarme dusa dupa ce ieri s-a conversat cu fetele pana tarziu

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput