Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

doar un suc...CATTY? 100 de baxuri...

din pacate am facut acum un test...negativ.chiar dureros de negativ.
deocamdata sunt prea suparata...stiti si voi cum e ...problema ca eu mai am doar o luna de stimulare...si dupa aia nu voi mai avea ovulatie...nici cu plante...

mi.e greu acu sa gandesc...va mai povestesc cand ma mai limpezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Oana eu tocmai citeam mesajul tau si ma gandeam la mine. DACA temperatura bazala scade brusc asta iti arata ca-ti vine ciclul in max 2 zile. Ca sa fie sarcina TB tre sa fie peste 37 mult adica incepand din a 20-a zi sa ai 37,3- 4 - 5 stii? Nu fi trista, eu te inteleg perfect, fac un an acum in septembrie de cand execut inseminari la foc continuu si am trecut si eu prin stari dintre cele mai naspa ca nu intelegeam de ce daca am un uter perfect, 2 trompe super permeabile nu reusesc. Insa m-am adunat dupa fiecare test negativ si mai tare m-am ambitionat sa merg inainte. Nu trebuie sa renunti la VIS. Asta e cel mai important.

Cami

Mergi la inceput

Oana am uitat sa te intreb de ce mai ai doar o luna de stimulare? Eu am facut in sept. 2005 prima inseminare pe un folicul natural obtinut, apoi in octombrie stupoare, nimic. Si de atunci ma tot stimulez cu ovamit de-mi vine rau, cred ca ma cunosc farmacistele de la Dona ca pe un cal breaz, ca la fiecare 2 luni mai iau o folie. Deci da-i inainte.

Cami

Mergi la inceput

pai mie mi.a zis dr ca stimularea cu clostibegyt se face doar 3 luni pe an...
nu stiu ce sa mai zic...dar cm tre sa.mi vina cam in 4 zile...ca iau utrogestan si pana nu.l intrerup si nu trec 3 zile nu vine sigur.

Mergi la inceput

Aha, am inteles acum ca tu ai probleme si de ciclu neregulat nu? Pai ma io si cu ciclu "ceas" si tot nimic. Ce sa mai zic. Si in prospectul ovamitului scrie ca doar 6 luni se ia dar eu am intrebat asistenta si mi-a zis ca nu e o problema cica. Si iau deci de 8 luni deja.

Cami

Mergi la inceput

Voiam doar sa mai spun ca asa m-am saturat de pastile, nu am luat in viata mea atatea si chiar imi si zicea sora-mea sa renunt ca putin cate putin o sa ma transform dintr-un om sanatos intr-unul bolnav. Azi mi-a dat la 2 sapt. de la cauterizarea colului niste ovule de introdus - 10 la nr. Sapt. trecuta am luat doxiciclina pt, ca mi-a iesit ureaplasma pozitiva, etc. Ba, da' tigancile alea nu au nici o problema ma intreb, sunt perfecte? Pline de toate alea. Si noi? Nu mai inteleg nimic.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ai dreptate Amzulica , stai sa vezi aici femeile rupte de bete , de la bautura , sunt cazute pe sub mese , fac prin toaletele pub-urilor , ca nici nu stiu cine-i tatal copilului (nu toate), si pt. asta raman insarcinate imediat si au niste copii frumosi si sanatosi , ca mi-e mai mare ciuda . Imi vine sa o iau si eu pe calea asta , poate asa se prinde si la mine.
Doamne iarta-ma , chiar ca am luat-o razna.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

da,cm meu nu vine singur...

si eu ma tot intreb...si inghit pastile..si la fel fac cauterizari,hsg,mai inghit ceva pastile...am si pierdut o sarcina...si tot asa...si am 24 de ani.asta.i viata...nu intotdeauna vointa,tineretea si consecventa sunt suficiente...la mine au trecut 3 ani...intotdeauna mi.am dorit sa fiu o mamica ff tanara...incep sa cred ca n.o sa reusesc!

Mergi la inceput

Oana stai cuminte esti asa de tanara. Tu crezi ca eu nu mi-am dorit? Dar uite a fost scoala pan la 23 de ani, apoi cariera, nu aveam casa, apoi nu aveam cu cine, etc. Acum am si cu cine, si casa, si masina, dar sotul are azoospermie si ma lupt singura cu donatorii. Si am 36 de ani. Dar refuz sa cred ca nu mai pot. Tu macar ai putea sa faci o pauza, dar la mine nu mai merg pauzele.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Oana , eu am 32 de ani........Dar cel putin nu am probleme .Asa spun doctorii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput