Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

buna fetelor! am nevoie de ajutorul vostru.....va rog mult daca stiti sa-mi spuneti si mie cu aproximatie care ar fi TB in situatia in care e sarcina si care este TB daca nu e sarcina? MULTUMESC ANTICIPAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

din cate stiu eu in cazul unei sarcini temperatura trebuie sa fie 37 grade sau peste timp de 10-14 zile de la ovulatie .Daca nu este sarcina inainte de ciclu incepe sa scada.De mentionat ca temperatura trebuie luata dimineata aproximativ la aceiasi ora inainte sa te ridici din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

mariaa28-multumesc mult,nu ma pricep deloc la lucrurile astea si orice raspuns al vostru pt.mine este ft.important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

TRUST si CHIVUTA, sper din tot sufletul sa fie bine pt toata lumea si sa apara bebe la toate. Este intr-adevar bine sa te inteleaga cineva si sa fie alaturi de tine.
ANCUCA_B temperatura trebuie sa fie peste 37, sau sa fie cam cat este in perioada ovulatiei, asta depinde de organism.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna fetelor!V-am zis ca am fost la ecografie si s-a vazut o patuta acum astept naliza de sange dar de la petele maro acum sun rosii dar fff putin.Ma inteapa putin ovarele si nu stiu ce sa cred.Or fi venit rusii?A mai patit cineva asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

doxinu, la prima eco cand eram insarcinata in 4 saptamani si cateva zile s-a vazut tot o pata neagra mica in uter. Din pacate si eu am avut sangerari de la inceput, chiar dupa prima eco aveam o pata mica pe chilot si la orice efort aveam pete toate culorile. La mine s-a terminat prost cu intrerupere de sarcina, dar la tine daca este doar insuficienta de progesteron se poate rezolva cu tratament adecvat si va fi bine. Fii optimista si dupa ce ai rezultatul de la bHCG, gaseste-ti un medic bun.

Bubulina

Mergi la inceput

DOXINU, cum ti-a spus si Bubulina, nu trebuie sa stai asa. Sangerarile la inceputul sarcinii sunt des intalnite. Important este sa nu le lasi asa si sa iei tratament. Dute fuguta la un dr si roaga-l sa te ajute. Sper din tot sufletul ca va fi bine si samburelul va rezista.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

salut fetele!

eu sunt z 27....TB 36,9.ieri a sca zut la 36,7...
nu stiu ce sa mai cred...
pana ieri a fost tot 36,9...37.0

am 13 z de la pregnil si cam 12 z DPO.
oare sa fac maine un test?ca tare ma mai mananca....

Mergi la inceput

OANA, da' vad ca te mananca rau de tot. Asteapta si tu pana in Z14. Este mai bine. Dar poti incerca si mai devreme. Sper sa fie samburel si sa ne dai si noua un suc.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de informatii!

Mergi la inceput