Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irlandeza ,
mult noroc si tie
tu de cat timp te "chinui"?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina sunt la a doua luna . Si cred , sunt sigura de fapt , ca ma asteapta si a treia luna ...
Data trecuta am ramas din prima luna , dar.... nu a fost cu noroc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Fetele cu testele de ovulatie...hai sa va spun ceva.Si mie mi-a luat ceva timp pana am inteles care e treaba cu ele.Ele de fapt detecteaza un anumit nivel de LH din urina.La mine a doua liniuta nu a fost niciodata la fel de intens colorata ca liniuta de control ; tot timpul era putin mai stearsa . Si de ovulat ovulam sigur pt ca am fost si la monitorizare.Asa ca eu am luat drept pozitiv testul care avea a doua liniuta cea mai colorata , chiar dc nu era la fel ca prima.
Si inca ceva ; stiu si eu o fata la care nu au functionat testele astea de nici un fel.Se ducea la monitorizare si acolo vedea clar ca are ovulatie.Si acum e gravi.
Asa ca cea mai sigura e monitorizarea la eco.

Mergi la inceput

irlandeza,
deci asa-i ca nu-i reteta clara batuta in cuie!
eu zic ca luna asta o fi .
sa-i fac sotului la anu in iunie cadou de cadou de ziua lui!
vedeti sa nu ma lasati singura la odisee......
si daca ma smiorcai iara la sfarsitul lunii, asta e ,ca doar deasta suntem pe aici ,sa mai vorbesti cu cineva aceeasi limba....

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

as vrea sa-mi dati voie sa deschid eu un capitol nou, cu speranta ca am sa va aduc noroc.

pupici speciali tuturor veteranelor de aici: mishulina, liana, iepurila, melutica, ale..of, sigur am mai scapat pe cate cineva.

fetelor noi, va tin pumnii stransi..si pentru ca tot s-a discutat pe ultimele pagini despre ovulatie si TB vreau sa va spun ca eu am ramas cu o TB cam haotica si foarte mica..chiar si dupa ce s-a confirmat sarcina si eram deja pe utrogestan, tot nu aveam peste 37, asa ca nu va faceti ganduri negre doar bazandu-va pe temperatura!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

deci nu exista reteta!
somn usor si sa vina!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

haideti, fetelor, ca doar toamna se numara bobocii!!
capitolul 137 va asteapta!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput