Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

idaira
eu am avut ovulatie in z9 (potrivit modificarii de mucus si a TB)
atunci cand cm a durat 23 de zile, mai adica luna trecuta.
daca ai ciclu neregulat si e posibil ca luna asta sa ai un cm de 28 de zile atunci si ovulatia va fi mai tarziu.asa ca nu dispera ,monitorizeaza-te in continuare si bucura-te de

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Speranta moare ultima!!!!! M-am blindat cu un test de ovulatie asa ca sint pregatita de "vanatoarea" zilei fertile..sper sa nu o ratez.. si tot mai sper ca intr-o buna zi voi fi mamica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am fost si eu acum si mi-am cumparat o cutie de teste de ovulatie, Clearblue. Vai da' scumpe mai sunt , 7 buc. cu 37.40 euro. Noroc ca aveam bani la mine, ca altfel ma faceam de cacao. Si eu intelesesem 7 euro prima data....

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

sa fi sigura de asta!
numai sa te bucuri si se clipele "creatiei"
voi nu va ganditi ce zic si barbatii nostri de atatea teste, termometre,programari......?
prima data cand i-am zis sotului "azi avem treaba sunt la ovulatie!"
mi-a zis seara cand eram linistiti si ne uitam la tv sa nu-l mai anunt asa brusc ca se inhiba "glimilicii" si se simt folositi saracii.
de atunci imi iau tb cand sunt la baie,sau nu e acasa si a doua zi il anunt ca am fost la ovulatie. macar asa sunt numai eu stresata desi incerc din rasputeri sa nu ma mai stresez ca NU FACE BINE!!!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

nikunikalai, nu vreau sa te dezamagesc, dar testele de ovulatie detecteaza pregnylul in cazul tau. Uite www.peeonastick.com/opkhpt.html" target="_blank">aici o expplicatie.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

scumpe rauuuuu
aici dr sigur pt 3 zile sunt o suta de mi vechi

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

alina.a, da-mi voie sa-ti atrag atentia asupra unui lucru: nu poti sa-ti iei temperatura bazala la baie, trebuie sa o iei imediat cum te-ai trezit, fara sa te misti prea mult nici atunci.

Oricum termometrul nu trimbitzeaza: ovulatie! asa ca poti sa-ti masori temperatura in pat fiind.

In alta ordine de idei, fara sa vreau sa ma dau mare cu barbatul meu, el nu se streseaza deloc, ba mai mult, ma intreaba din timp cind e "momentul de bebe" ca sa aiba timp sa se "pregateasca"; nu de alta, dar el vine foarte tarziu acasa si in zilele cu pricina nu poate sa se culce imediat cum ajunge si sa stie din vreme.

Prin urmare nu pot sa-ti dau un sfat, dar iti pot dori sa reactioneze si sotul tau ca al meu.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Alina.a,Alè`,are dreptate in privinta TB..se masoara in pat,imediat ce te-ai trezit,fara sa faci prea multe miscari..

Mergi la inceput

felicitari fetelor dar de nu toti suntem la fel........
eu dimineata dupa cum am scris nu sunt functionala....
iar el e cel mai dragut de pe pamant si il ador....asa cum e el .
si om face si copii.......odata....

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mult noroc Alina

Noi 2 singurei

Mergi la inceput