Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga mea eu am 29 el 36 si vrem 2-3 copii!
iti dai seama de ce ma apuca panica.
te felicit ca ai avut mai multa minte ca mine sa nu mai astepti.dar sti cum e acum 5 ani nu eram cu el si cu fostul nici nu concepeam sa am copii ca era un cretin.
apoi am tot amanat ,ca nu e gata casa,ca nu am terminat faculta,ca nu am eu de lucru....ce prostii...iti dai seama prea tarziu....(totusi sper ca nu e pre tarziu)
defapt as face copil si la 50 de ani oricum numai sa-l fac!
apropos ,valabil si pentru catyin ce consta monitorizarea? este ceva in afara de testele de ovulatie.nu m-am gandit pana acolo.am zis ca incerc luna asta cu testele de ovulatie
si vad eu dupa

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

am invatat un lucru foarte important ca este foarte bine sa nu ne pierdem calmul deoarece stresul influenteaza negativ ata o sarcina cat si perioada de fertilitate.Sunt multe femei care din cauza stresului nu raman insarcinate deoarece stresul impiedica ovulatia.Dar eu iti tin punii stransi si sper sa -ti iasa testul ca si mie pozitiv si sa ne intalnim amandoua la forumul gravidutelor.Eu cu tot cu ovulatie luna trecuta nu am ramas dar sper ca luna aceasta Dumnezeu sa-mi daruiasca un bebe.Mai corect ar fii daca as spune sa ne daruiasca.Te pup si cu curaj mergem toate inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA, te duci la eco si vezi daca ai folicul sau folicului, pe ce ovar sunt, cat sunt de mari, cat este endomentrul si iti faci o idee de cum va fi ovulatia luna respectiva.
Eu de obicei ma duceam in ziua 12, la cm de 28 zile, pt ca in z15 aveam ovulatie. Acum nu mai stiu cum ovulez sigur pt ca nu m-am mai dus si nu prea am de ce sa ma mai duc, avand in vedere boala sotului. Poate dupa ce facem toate analizele la Bucuresti o sa reincep.

catalina

Mergi la inceput

dar daca si asa ovulezi si tot nu ramai ce fac cu noi ,ne baga la categoria "infertilitate inexplicabila" si satam si asteptam?
imi pare rau de boala sotului caty ,nu stiu despre ce e vorba dar cand aud cuvantul boala...
eu am hepatita cronica b dar fara nici un fel de replicare virala si deci nu-mi afecteza sarcina si posibilitatea de reproducere.
pur si simplu nu raman insarcinata.
stiti fetelor cred ca vrea DD sa ne tina pe jar si cand vom avea copii sa-i pretuim de 2 ori mai multa ca uite cat ne "chinuim"sa-i facem.....

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Iepurila, Catty,
multumesc pt.raspuns.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

alina.a , m-ai lovit sub centura!
de fapt , ai atins durerea mea , si eu sufar de aceasi boala.
hep cronica tip b , fara replicare virala(cel putin asa era <200 copii , in anul 2004 , nu mai stiu acum cum e).
am aceasta boala de vreo 8 ani de acum , am invatat sa traiesc cu ea ,si sper ca vom putea avea un copil sanatos , care din pacate se lasa asteptat.

insa ma bucur ,desi poate nu e bine spus asa , dar cel putin stiu ca mai e cineva in situatia mea si poate ne vom putea sustine reciproc cu sfaturi si pareri.

iti doresc succes la planul bb.
pupici.

ps.
fetele care au facut , fac fiv, stiti cumva ,daca ai antigen HBS pozitiv , nu iti poti face dosar de fiv?am observat sa trebuie facuta aceasta analiza pt dosar.

Mergi la inceput

floare de colt
nu s-a schimbat nimic,daca ai intrebari despre h B cronica raspund cu placere.a mea e congenitala si am aflat abia anul trecut.am o poveste "hilara "daca stau sa ma gandesc.
m-am dus anul trecut sa donez sange si am descoperit ca am antigenul pozitiv.sa pic nu alta. ma dau peste cap imi fac analizele in hu ca sa nu am dubii dar concluzia o sti.
si ma hotarasc sa fac ancheta epidemiologica ca sa vad de unde m-am pricopsit.
mama mea la 6 sapt dupa ce m-a nascut a fost diagnosticata cu h B.idiotii m-au trimis acasa ,mai adica la bunica ca tata era depasit de situatie cu un nou-nascut,cu "subicter dar stare generala buna".dupa ceva timp a facut hep si bunica mea si fratele mamei .
se pare ca eu eram "raspandacul".dar avand un pachet imunologic beton am facut seroconversie,adica de la stare cu replicativitate mare la deloc,singurica dar am si ramas cu ea.
nu se stie daca mama a luat-o la ultimul control facut s-au la nastere ,dar oricum se pare ca din spital.
ce e dureros ca am virusul de cand traiesc.
daca te pot ajuta cu ceva sa ma intrebi

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,eu sunt in z30 si TB se mentine la 36.9. Ce credeti? Ar putea fi cu ochisori? Test nu am facut inca.

vio

Mergi la inceput

inca
cat a fost tb la ovulatie?

alina

Mergi la inceput

ma duc sa-mi iau testele de ovulatie de la farmacie
ne auzim mai incolo

alina

Mergi la inceput