Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ultimul meu cm a durat 23 de zile.dar de obicei dureaza 28.nu stiu ce l-a apucat acum dar asta e.
ma duc azi sa-mi iau 3 ,adica pt vreo 9 zile si incep cu Z8 zic eu.
poate o fi cu noroc luna asta..........

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA.A, de obicei cm-urile sub 25 de zile sunt anovulatorii. Acum nu stiu ce sa iti recomand. Ia-ti testele si vezi daca se pozitiveaza. Daca nu mergi de luna viitoare la monitorizare.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

ALINA A daca iti vei cumpara teste de ovulatie de la DR.SIGUR in cutie vei gasi o foicica pe care sunt scrise perioadele cand trebuiesc incepute testele in functie de lungimea CM.Sau daca nu mai poti de nerabdare intra pe www.drsigur.ro ,apoi pesi pe CUM SE FOLOSESTE ? si vei gasi acolo raspuns la toate intrebarile legate despre testele de ovulatie si despre cele de sarcina.

Mergi la inceput

multam fain!
m-am lamurit. ca sa nu pierd bunatate de ovulati ar trebui sa mi le fac in cepand cu z7 ,adica de poimaine.am timp sa le cumpar.

alina

Mergi la inceput

ALINA.A - iti urez mult succes si sa vezi dublu pe unul din testele de ovulatie.Eu am avut ieri un test de ovulatie pozitiv iar acum sunt in tmpul prestarilor.De ieri muncim la greu si cu speranta ca va fii macar luna aceasta cu ochisori.Te pup si sa ne tii la curent cu stirile.Sa ne scrii cum ti-au iesit testele.

Mergi la inceput

apropos de prestari....
medicul meu mi-a spus ca e bine ca dupa terminarea actului sa ne punem pe burta cu o perna sub bazin si sa ramanem cat mai mult asa.
eu mai am pana la ovulatie ,ca sunt z5 dar incearca ca nu ai ce pierde.fetele de la odisee au scris ca ar fi bine sa ramai in patut toata noaptea, sa nu te mai plimbi ca-i "pierdem".gravitatia e cel mai mare dusman al "micutilor".
acum depinde ca eu nu prestez musai seara sau in pat..........
spor la

alina

Mergi la inceput

eu stiam ca este bine sa stai in pat cu o perina sub fund lucru care l-am si facut dar voi incerca si chestia cu perinuta sub bazin ,multumesc de informatie.

Mergi la inceput

ALINA.A tu de cat timp incerci sa ramai? De ce nu s-a intamplat pana acum minunea?

Mergi la inceput

eu sunt impreuna cu sotul meu de 5 ani si ne-am protejat numai dupa metoda calendarului ca eu nu am voie sa iau antibb.nu am ramas niciodata.acum de 4 luni nu ne mai protejam,insistam in zilele cu pricina,am fost si in luna de miere cu conditii maxime de relaxare si nimic....
asta e dar nu voi sta sa treaca ani de incercari ca am deja 29 si nu vreu sa nasc la 40 .mai vreau si 2-3 copii.atat imi plac....
daca nu reusesc luna asta ma duc la medic sa trecem la pasul urmator:spermagrama(desi sotul a avut avorturi cu fostele)si alte analize eu.....
trust ,tu de cat timp incerci?

alina

Mergi la inceput

ALINA.A - eu sunt casatorita de trei ani si ne-am protejat tot dupa metoda calendarului si ma proteja deseori si el.Incercam sa avem bebe de 8 luni de zile.Am facut toate analizele necesare ata la mine cat si la el si totul este ok.Numai ca eu nu am CM regulat si asa ca acum sunt in prima luna de stimulare ovariana cu duphaston ,clostylbegit si vitamina e.La mine nu este foarte mare graba din pricina anilor fiindca am doar 24 ,dar sotul meu are 28.Iubim foarte mult copii si asta ne dorim acum cel mai tare.Eu atat de mult imi doresc un copilas incat cand imi vin rushii plang pana ma satur si cand vad cate o graviduta incep sa ma plang ca eu nu sunt.Este foarte greu dar eu stiu ca Dumnezeu ne va ajuta si pe noi.

Mergi la inceput