Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 4
ana_id spune:
cu cat trece timpul parca incep sa ma ia emotiile......sunt tare curioasa ce o sa-mi spuna si sper din tot sufletul sa nu fie ceva foarte grav.cu toate ca.....parca, parca, sa zic ca ma simt cam.....cu bebe.nu stiu unca daca e doar in inchipuirea mea, pt ca ar fi foarte devreme, dar eu pot sa sper, nu?
aveti grija de voi si treceti la treaba
felicia_ spune:
Buna, fetelor! Nici eu nu stau prea bine azi cu optimismul, asa ca va dau doar cate un pupic tuturor!
Ariana, crede-ma, nu are de ce sa-ti fie teama de operatie! Eu am mai facut o data, celelalte fete iti vor spune la fel: eu ma tem doar de ce imi va spune dupa.... Si eu am fost suparata cand am aflat ca nu se poate luna asta, eu in sept voi fi in concediu, asa ca ramane probabil pt octombrie...
Hitomi, cand am facut stimulare cu menogon, mi le-a facut subcutanat, in burtica...ghici cine? Sotul! Am fost prima zi la o asistenta si i-a aratat cum, apoi mi le-a facut el. Am vazut ca multe fete de la FIV si-l fac singure! Si inca ceva: eu stiam ca ar fi bune sa fie facut cam la aceeasi ora.
O zi buna tuturor si we placut!
Poze1Poze2
kristind spune:
Buna fetele!! Nici eu nu am vesti bune. Temperatura a scazut si maine cred ca imi vine...Deci in ziua 10 ma duc la prima monitorizare, si nu pot veni dimineata, numai seara, mai ales ca trebuie din 2 in 2 zile. Imi puteti spune cate zile se vine???? Si daca vin la cabinet costa mai mult ca la spital??? Mersic!! Va pupic!!!
kristin
alexia28 spune:
Kristind, eu merg cam de 3 ori pe luna pana la ovulatie sau de 2 ori pana la ovulatie si mai ma cheama DPO inca o data sa vada daca s-a spart foliculul, depinde de durata CM, cand ai ovulatia. Pretul este la fel, 1 mil indiferent ca mergi la cabinet / spital.
hitomi spune:
Va multumesc ptr raspuns !
Amely ,dl doctor mi-a recomandat stimulare cu menogon .Am mai facut anul trecut o stimulare cu Clomifen si nici un rezultat .Pana acum n-am mai facut nici o monitorizare .Menogon am gasit la Help Net langa Cocor ,(cel mai ieftin ) .Am gasit la orice farmacie la care am intrebat.
In ceea ce priveste injectiile ,dl doctor mi-a zis ca se fac intramuscular .Ma surprinde faza cu injectia in burtica .Oricum ,acum astept sa vina CM-ul si dupa aceea incep stimularea .
Va urez o zi buna in continuare !
Pupici !
Ioanatugs spune:
Vai ce vesele sunteti azi fetelor!!! Ma bucur si cred ca am scos si eu capul din butoi, cand v-am citit pe voi!!! Am devenit si poeta Off.. nu stiu ce m-as face fara voi, am devenit dependenta!!!
Amely draga multumesc!!!M-am cumintit, promit!! Azi nu a mai curs nimic si au inceput sa ma doara sanii, nu stiu ce fel de semn mai este si asta, eu mai sper!!! Bine ca macar nu ma mai doare capul, ca ieri eram nauca, azi ma simt mai bine si spre...optimista!!!
Claucia iubita, esti o dulce ca deobicei, tocmai tu care esti in aceeasi situatie, ma incurajezi!!
Ana_id ai fost foarte amuzanta!!! Defect profesional il numesc!!! Esti o draguta, multumesc pentru buna dispozitie, creata!!! si spor la
Lauravoinicu tu iubita, ce semne mai ai???
Alexia28 pup fata optimista
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
ellis spune:
Ioana,e f. bine ca esti optimista, asa si trebuie si incearca sa te detasezi si sa nu te mai gandesti tot timpul ca nu ramai insarcinata sau daca ai ramas; asta cred ca e valabil pt toate, pentru ca eu am observat ca la ambele sarcini am ramas insarcinata in momente cand nu ma mai gandeam la asta; anul trecut amanam sa fac hsg si am ramas, iar anul asta, dupa lunile in care imi faceam 3-4 teste de sarcina(de ma stiu si farmacistele), pt luna august ma pregateam sa fac laparo si in mai am ramas din nou, dar din pacate...
Acum am mare incredere in dl pentru ca m-a salvat intr-o situatie critica si este cu adevarat OM.
va sarut
Ioanatugs spune:
Ellis ai mare dreptate, stresul asta luna de luna, cred ca ne afecteaza forte mult fertilitatea! Tare mult as vrea sa pot fi detasata si sa nu ma gandesc la nimic, dar pot??? Multumesc de sfaturi, voi incerca, promit!!! Deja mi-e mai bine, vorba aceea: "Timpul le vindeca pe toate"! Vom reusi noi cumva!!
Laura69silk abia astept sa ne revedem!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
lauravoinicu spune:
Ioana , asa te vreau optimista , doar noi de ce suntem aici ? Intradevar este normal sa mai avem si alfel de sentimente , dar ne revenim repede gata de urmatoarea batalie , invingem noi cumva ...
Eu nici nu stiu cum ma mai simt , incerc sa nu ma gandesc la nimic , dar parca nu ma mai dor sani si nici nu mai sunt asa unflati cu pompa si a inceput sa ma ia burta ...., dar ce o fi o fi... mai avem cateva zile sa speram si sa visam ........ Una din noi trebuie sa ramana luna asta ca daca nu o iau pe aratura.....
Ariana , Felicia ...., intr-un fel este mai bine ca ati asteptat sa se renoveze sectia , eu cand m-am operat erau niste conditii groaznice , chiar daca nu stai mai mult de o zi jumate in salon........ Si sa nu va fie frica de laparoscopie , este floare la ureche , mai greu este cu aflarea rezultatului care va doresc din toata inima sa fie bine si sa nu aveti nimic......
Menogon , se gaseste ( ca eu tot cumpar la el de vreo cateva luni ), am luat de la farmacia 2NA de la Unirea , dar are si la HELP NET , l-am facut intramuscular si mi le-a facut o vecina care este asintenta , si unele pe care a trebuit sa le fac in Bucuresti mi le-am facut la spitalul Universitar la urgente .
Este bine sa fie facut cam la aceiasi ora , se spune ca este mai bine sa le faci dimineata , dar eu cum nu stiam cate zile mai fac in functie de ce se vedea la eco , am preferat sa le fac seara , ca de exemplu ar putea sa iti spuna sa mai faci pana maine si poimaine sa vi sa te vada si sa iti mai dea sau nu de facut ........ si cu siguranta ca nu le mai faci la aceiasi ora , asa seara sigur stii cum sta treaba. Sper ca ati inteles ce am vreu sa zic ... da este un haos in capul meu la ora asta........ si nu gasesc cuvintele potrivite.
Hitomi , sa inteleg ca o sa faci menogon , nu-ti fa griji ca sigur cu astea o sa ovulezi bine , nu vezi la mine ...le-am terminat de cand lumea si acu ovulez fara sa mai fac nimic , nu ma mai opresc , sper sa nu ma mai opresc nici din facut copii........ visez si eu ce vreti.......
Amely , Claucia , Alexia , multumesc pt sustinere .........
Va urez la toate fetele un wek cat mai placut ! Va pup
hitomi spune:
Laura iti multumesc pentru incurajare ! Am emotii cu menogonul ,deorece am citit ca ,de la acest tratament poti sa ai dureri mari de burta ..etc .Dar sper sa fie totul bine .Deoacamdata am de facut doar 4 fiole .
Va doresc un wk placut la toate !