Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata, fetelor!

Madaluta, hai si spune cum a fost ieri .

Asiza si Chris, sa ne spuneti si noua ce v-a spus doctorul.

Dandusa, am sunat-o pe Mirona adineauri si n-a raspuns, asa ca i-am dat mesaj cu nr tau de telefon. Nu stia sigur daca vor ajunge pe litoral, deci nu stiu nici eu . Mai incerc s-o sun mai tarziu, si-ti spun. Eu ti-as da nr ei de telefon, dar stiu si eu....sa nu se supere.

Si eu am avut o zi de kkt ieri, n-am dormit toata noaptea, m-am foit in pat, de nervi. Ma inscriu si eu in grupul celor cu dureri de picioare, de oase, nici eu nu mai stiu ce ma doare. De fapt e ceva intre durere si amorteala, la mine la picioare mai des, la maini mai rar.

Astept sa intre fetele sa ne spuna cum a fost la medic, stau cu ochii pe voi!

Roxana25+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Madaluta, vad ca pana am terminat eu mesajul ai scris tu.
Stai linistita, asa e la toate ecografiile mele, masoara si in functie de rezultat scrie conform carei varste este. Nu cred ca este vreun bebe cu masuratorile toate unei anumite varste, unul e mai lung, altul mai capos, etc. Stai linistita, e totul bine, nu-ti face griji.

Mergi la inceput

Si da, analizele se fac gratis. Cel putin eu le-am facut saptamana trecuta, pana luna viitoare cine stie ce idei le mai vin astora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Madaluta, vezi ca trebuie sa mai scrie undeva (pe hartiutele acelea mici scoase din calculator) in afara de varsta pentru care corespunde masuratoarea, alte valori intre care ar trebui sa se incadreze, daca se incadreaza acolo e bine, nu conteaza daca este mai mare sau mai mic fata de varsta pe care o are.
Leyla 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele

am aparut si eu, din pacate nu cu veshti prea bune, am stat ultimele doua zile acasa ca ma pashte o raceala... cel mai tare ma supara nasul infundat, care nu ma lasa sa respir nici ziua, nici noaptea ca pt durerea de gat sunt "echipata" cu sprei cu propolis pur (daca va ganditi sa folositi aveti grija ca sunt 2 tipuri - unul care arata ca un deodorant si este pentru uz extern - arsuri... alte cele, si cel pentru uz intern - gat - care este o sticlutza cu pompitza si un dispozitiv special ca sa ajunga in gat!) CA MIE ERAU GATA SA IMI VANDA DE LA FARMACIE DIN CEL PENTRU UZ EXTERN DESI LE-AM ZIS CA VREAU PT GAT. NOROC CA STIAM CUM ARATA SI AM CITIT SI PROSPECTUL IN FATA LOR CA ERA SA LI-L DAU DE CAP!

mai citesc din urma ca am recuperat numai pana ala inceputul capitolului nou, si revin cu raspunsuri.

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata burtici,

Madaluta, stai linistita, capul e normal sa fie mai mare.Voinicul meu tot timpul a iesit asa la masuratori.Daca doctorula zis ca e bine nu iti mai cauta motive de ingrijorare.Analizele ar trebui sa fie gratuite.

Eu am testat azi melodiile din gmail si la mine merg.Intr-adevar sunt format wma si nu mp3, dar winamp-ul ar trebui sa le recunoasca.Daca nu incercati sale deschideti cu Windows Media Player.Problema ca trebuie sa le trimit una cate una si dureaza.Mai am 3.

Lavinia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata..desi a inceput ziua de multisor, nu am avut pana acum timp de scris...

Am reusit ieri sa-mi iau una pereche blugi, cu 2 carti aferente (ktrinel iti scriu mai tarziu ce, acu sunt la birou si nu imi aduc aminte nici taiata..), dar nu am mai avut nici un chef sa incerc alti pantaloni. Burta mea bebelicoasa era tare mare ieri dupa un pranz copios,si mi-a fost greu sa ma tot imbrac si dezbrac.

asizuca sa intrii sa ne spui daca e roz sau albastru caruciorul..

chris bafta si tie la eco, sa ne dai vesti bune cand te intorci.

pe mai tarziu, vreau nu vreau, trebuie sa ma intorc la hartoage.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Fetelor, voi ce stiti despre incompatibilitatea grupelor de sange?La noi parca nu s-a discutat subiectul asta si mie nu mi-a zis nimeni sa fac astfel de analize( in afara de grupa si RH), dar vad aici discutii aprinse:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80320&whichpage=1
Daca nu am ce face, imi fac singura probleme ,nu?
Leyla, da valorile se inscriu in limitele din dreapta de acolo, dar eu tot imi faceam probleme...
Roxana c- mi-ai dat o veste buna, dc asa se intampla de obicei.

Madalina 23+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Si referitor la vergeturi,nu stiu daca toate remediile insirate in Libertatea sunt potrivite pentru o femeie insarcinata.Eu am Lineance,ceva frantuzesc si pe sani chiar s-au mai estompat.Stiu ca nu vor mai disparea niciodata dar macar sa nu imi mai apara altele.Si totusi cand voi termina tubul voi comandaceva specialpt gravidute.Ca sa fiu sigura.

Lavinia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ne-am intors de la dr si suntem DOMNISOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!asta spre marea incantare a lui mami si spre fericirea absoluta a lui tati.
avem 563 g +/- 82, asa scrie acolo, suntem bine, dar mami are tensiunea cam mare pe uterine, dar cica ar mai avea vreo 2 sapt sa se regleze.
sa repetam urocultura, culturi din secretii, hemograma si sa ne vedem in 8 saptamani.
pt chestia cu tensiunea, nu am voie sa ma ingras mai mult de 500g pe saptamana, asa ca o sa fiu cuminte si o sa mai tai din dulciuri. pana acum am mancat, ca daca tot nu se intampla nimic ingrijorator, m-am cam dat in barci.
eu am crezut ca o sa am parte tot de transvaginala si nu prea asteptam cu nerabdare, dar a fost ok, ca daca am mai crescut facem eco abdominala.
nu mi-a mai cerut dozari anticorpi anti rh.
daca imi mai amintesc ceva, va scriu. am inceput deja cu telefoanele pe stanga si pe dreapta, si evident era momentul numai bun sa mi se descarce ambele fixuri.

chris 23+

Mergi la inceput