Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ingerasa, eu iau numai Biomarin - la recomandarea dr T. Atat, cica e suficient
Eu o sa-mi fac programare dupa data de 25 la controlul de 32 de saptamani.

Azi schimbam saptamana si luna !!

Pupici

Ana 29 si miscator rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

madalutasi mie imi oscileaza valorile astea si inca unele pe care tu nu le-ai scris intre 22 si 3 zile si 25 si 3 zile, dar daca dr nu s-a agitat, presupun ca e totul normal.oricum habar nu am ce inseamna chestiile alea.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, mi s-a mutat DPN de pe 6 pe 12.12.2006, asa ca va rog sa imi modificati si mie pe prima pagina. multumesc mult

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

madalutama bucur pentru rezultate si ca a ramas tot baietel...de aia am si eu emotii....numai ca de era sa imi spuna ca e fata ma gandeam ca poate cand merg tura viitoare ii creste ceva dar asa poate ramane baietel....
Nu mai fiti stresate fetelor,am uitat sa va spun ca mi-a zis doctorita ieri....ca stresul dauneaza foarte mult...si poate influenta multe....asa ca daca sunteti bine si asta va zic si medicii nu va mai faceti griji...
Eu ce sa zic.....ca de fiecare data analizele de urina imi ies prost si acum sunt iar cu antibiotic si cred cu parere de rau ca asa voi fi pana la final.....dar asta e...cum spune Doloresimportant e ca bebe e bine si apoi noi vom trece peste astea.....

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Felicitari pentru printesa chris,sa-ti traiasca ,sa fie frumoasa si desteapta si sa va faca mereu mandri de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Lavinia, multumim de muzica ! merge !

am rugat pe forum sa ne trimita in emailul comun legislatia actualizata . gasiti in emailul nostru comun de pe yahoo , normele metodologice publicate in MO de ieri .

Pe mine ma doare in cot ! Nu radeti ! ma doare cotul ....nust de ce ? :)

iar de cumparat eu nu am cumparat nimika, bebe a primit 2 babetzici si tati i-a cumparat un sistem de supraveghere video:) . cand o sa ma pot cocotza in debara o sa le pozez:)

plecam ptr 2-3 zile intr-o minivacanta asa ca sfat: aveti grija voastra !!

pupici la greu cu tupeu !:)
D 24+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Of, Alexandra...greu cu stresul...si aproape inevitabil in lumea in care traim...mai ales la munca unde nu se prea poate fara. Nu stiu voi ce job-uri aveti dar va asigur ca in vanzari auto e maaaaaare stres.
Numai azi de la 9 juma incoace mi-a sunat telefonul aproape incontinuu ca..de...vine weekendul si toti isi vor masinile

Pupici

Ana 29 si miscator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

chris felicitari pentru fetita......cred ca sunteti fericiti....bine ca e totul ok si sunteti in grafic....
Vad ca la mine apar cu intarziere mesajele....dolores unde esti?

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, ...probabil ca nu e amuzant, dar pe mine ma faci sa rad...masuratorile alea sunt absolut normale, la fel mi-au iesit si mie data trecuta la eco morfo, diferite parti ale corpului corespunzatoare unui anumit nr. de sapt. si zile...apoi s-a facut o medie ca sa vedem exact in cate sapt. si cate zile suntem...si totul a fost ok...asa functioneaza asta! Buuunnn...ce-ai mai gasit apoi...aaa, incompatibilitatea de grupe de sange. Daca tie nu ti-a zis medicul nimic stai linistita, iar nu cred ca trebuie sa te stresezi...la mine e cazul, dar nici eu nu prea sunt strersata pentru ca respect ce-mi zice medicul si e ok: la noi e si incompatibilitate de RH, si de grupa, fac dozarea de anticorpi regulat si totul e ok...Ca sa te linistesti, suna-ti medicul si spune-i desprea asta...uite -ici sa nu te mai ingrijorezi degeaba! Si, DA, analizele astea se fac gratuit...
Chris, felicitari pentru ...ma bucur ca sunteti incantati si tu si tati (cam asta ne-am dori si noi, dar daca e cu putza, nu ne suparam deloc)...ce-a zis socrul tau? Hai ca ne-ai obisnuit cu povesti amuzante ...

Si eu sustin ideea de a pune in album lucrusoarele cumparate lui bb...

Desiree, poate mi-a scapat mie......dar ce te ingrijoreaza?

Marcela, cum ai reusit sa te "aranjezi" asa???? Ai grija de tine, sa te pui pe picioare pana luni! -ici

Uraaa, Chinico are ce imbraca...ca io eram ingrijorata ca la iarna ramai in , daca continui sa mergi la cumparaturi de haine si te intorci doar cu carti!!! Da, recomanda-mi si mie niste carti bune...

Danita, mini-vacanta placuta!
V-am pupacit...

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

CHRISS,felicitari pt printesica!!!sa se faca mare si frumoasa!!!
MADALUTA,analizele se fac gratuit,eu asa le-am facut sapt trecuta.Felicitari pt rezultatele bune,e f bine,tine-o tot asa!!!
pupici pe toate burticile

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput