Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
desiree spune:
CHRIS, uite un sa nu mai fii botoasa...se pare ca la cati bani iau astia particulari pe analize ar trebui sa ne dea pe loc rezultatele si sa ne serveasca si cu o cafea pana le asteptam.
dar aceste analize de chlamydia si mycoplasma nu le-ai facut la inceputul sarcinii? eu atunci le-am facut....sau doar le repeti?
alex te asteptam cu raspunsul ala...
desi
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"
alexandra_25 spune:
fetelor imi pare rau pentru intarzierea raspunsului.....dar de abia am ajuns acasa....inca nici nu am mancat si nici nu m-am schimbat si deja sunt in fata calculatorului.....a noroc ca sotiorul meu nu a ajuns...
Pai s-a descoperit vaginita la controlul de luni de la ginecolog....control pe masa....si acum mi-a dat ceva ovule...adica 2...una pe saptamana....se numesc Lomexin....dar cel mai bine e un control....
V-am spus ce repercursiuni are daca nu e descoperita la timp....
v-am pupit.....merg sa mananc
alexandra 27 + cu
poze
mayaione spune:
Alex si eu sunt curioasa daca ai facut analiza la secretie, daca da, spune-mi si mie te rog ce ti-a iesit exact. Eu am o saptamana de cand folosesc Bioclin actigel, pare bun, desi e mentolat si e cam neplacut cand il aplici dar numai pentru cateva secunde. Ideea e ca mancarimile dispar si disconfortul. Sper sa nu ma certe doctorul ca l-am aplicat inainte sa ajung cu analiza la el.
In rest, mi-e somn de mor mai tot timpul, probabil unde noaptea nu prea reusesc sa ma odihnesc, respir foarte greu, ma sufoc uneori. Mi-a crescut si burtica brusc, acum mi se pare foarte mare si mi-e greu sa ma deplasez. Mai am si dureri de picioare noaptea de-mi vine sa plang.
doradora spune:
desi
desi m-am prezentat la apel inca din sapt 4, nu mi-a dat, ca le-as fi facut fara sa stau pe ganduri. si mie mi s-a parut putin ciudat uitandu-ma pe net acum cateva saptamani, dar sper ca stie totusi ce face. daca el nu stie, atunci e chiar grav, si nu as vrea sa stea lucrurile asa.
chris 23+
madaluta spune:
chris 80stai linistita k nu ma supar pt niciun fel sfat primit. Nu voi renunta la materna, acum k stiu ca bebicului ii sunt atat de necesare aceste vitamine. Dr de fam. s-a exprimat gresit cred luna trecuta cand mi le-a prescris pt k mi-a spus atunci k nu e bine k nu am luat nici un kg pana la vremea respectiva si de aceea imi prescrie materna.Si eu am crezut k mi le-a prescris pt a lua kg in plus, nicdecum pt a-i asigura necesarul lui bb.
Iuly: multumesc pt site . am sa printez pagina si am sa-i arat doamnei doctor "stietot"k sa se convinga....
Cred k toate ne confruntam cu secretia asta alba mai abundenta uneori....dar oare sa avem chiar toate vaginita? voi intreba azi doctorita si despre asta, bine k mi-ati amintit...
Mai am o ora si plec sa fac echografia morfologica...mi-e frica de mor...Si voua v-a fost la fel? cred k mi s-a intarit si burtica de atatea emotii.... Certati-ma , dar nu pot sa ma controlez sau sa ma gandesc la altceva. Am fost 2-3 ore prin oras la cumparaturi si mi-a mai zburat gandul, dar acum cand stau si astept sa treaca timpul, simt k o iau razna.Mi-am cumparat 3 materiale k sa imi fac "echipament"oficial de graviduta.Un material rosu pt un sarafan, unul galben pt o rochita si unul maro(raiat) pt pantaloni. Am dat pe toate 3, 600.000 mii si sunt f. incantata, caci am si o croitoreasa care nu ia bani multi.si uite asa sper sa imi fac 3 toalete la pretul uneia. Cand vor fi gata le voi poza sa vi le arat.
Va pup.
Madalina 23+
cuburtika aferenta,
dolores spune:
multumesc adinazot
alex inseamna ca dr mea merita nota 10..mi-a dat din timp sa iau calciu cu magneziu
dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
adinazot spune:
Fetelor,acum l-am sunat pe dr meu de familie sa imi comunice rezultatele analizelor(sange,urina),si mi-a iesit totul ok.Ce bine,macar astea sunt bune.
Va pup
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
alexandra_25 spune:
Dolores ai dreptate...asa e....la mine deja au aparut demult carentele astea....si carcei la picior si acum amortirea degetelor...
Adinazot ma bucur pentru tine ca ti-au iesit bine analizele.....macar voi aveti vesti bune....
alexandra 27 + cu
poze
atudor spune:
Adina, super bine ca ti-au iesit analizele OK.
Dolores, mie mi-a interzis medicul sa iau calciu...cica ar provoca contractii
Cat despre vaginita despre care s-a tot discutat azi...ma alatur si eu (nediagnosticata) cu aceiasi problema. E suparatoare rau, dar nu am mancarimi sau usturimi. La analiza n-a iesit nimic patogen...
Pupici. Ma duc repejor acasa ca am de , etc
Ana 28+
dolores spune:
atudor dar ai vazut ce a scris alex..daca se ia impreuna cu magneziu e bun....
madaluta..la fel a fost si la mine..ma durea stomacul de emotii..aveam un gol imens...o sa treaca dupa ce iesi...sa intri sa ne zici cum a fost da???
quote:
Originally posted by atudor
Adina, super bine ca ti-au iesit analizele OK.
Dolores, mie mi-a interzis medicul sa iau calciu...cica ar provoca contractii
Cat despre vaginita despre care s-a tot discutat azi...ma alatur si eu (nediagnosticata) cu aceiasi problema. E suparatoare rau, dar nu am mancarimi sau usturimi. La analiza n-a iesit nimic patogen...
Pupici. Ma duc repejor acasa ca am de , etc
Ana 28+
dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.