Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
adinazot spune:
ALEX,vaginita cu ce o tratezi?ce ti-a dat?Ti-a facut secretia sau a diagnosticat vaginita asa doar dupa aspect???
Bine ca ai depistat din timp infectia urinara ,o tratezi si nu mai ai probleme!!!
Si mie imi amortesc mainile,si ma dor rau noaptea incheieturile,nu pot sta 5 minute pe o parte, simt ca ma arde dar asta e sarcina...bb sa fie bine.Referitor la sangerarile nazale,gingivale,sunt f normale in sarcina,inima pompeaza de 20 de ori mai mult sange decat de obicei si zonele mucoase sunt ff vascularizate.Mie imi curge sange din gingii de fiecare data cand ma spal pe dinti.Asta sa fie tot necazul
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
alexandra_25 spune:
acum am fost la farmacie si am primit reteta compensat dar la inceput mi-au zis ca li s-au terminat fondurile si am zis sa imi calculeze cat ar fi ca mi-o iau asa ca nu mai am timp si nervi sa umblu pe la alte farmacii si sa stau la cozi....cand mi-a zis aia 900.000 de mii am crezut ca nu aud bine.....o cutie de antibiotic si 2 ovule......si am zis "nu multmesc"..mai astept...si cred ca i s-a facut mila de mine si mi le-a dat...deci le-au ramas ceva fonduri....si am luat-o compensata 100%....
Mai am un pic si plec acasa.....abia astept....ma duc sa-mi rasfat sotiorul dar nu va uita alex si pe voi.........la toate burticile mele dragi.....
alexandra 27 + cu
poze
roxana c. spune:
Am aparut si eu, asa ca am venit sa scriu:
Dolores, in legatura cu medicul pediatru, eu am doctorita fetelor, la care voi merge si cu Calin, nu-s eu prea incantata de ea, dar e aiurea sa ma duc la alt doctor, poate doar daca voi afla unul sa-mi convina mai mult, cu toate ca de pomul laudat sunt cam satula.
Aelita, maica, ce-ai cu mine? Ce ti-am facut? M-ai terminat cu ideile alea de mancare, si ti-am spus doar ca am luat deja 11 kg. Ca sa te iert, spune-mi cum faci tocanita aia cu pui si cu ciuperci.
Oanabb, nici eu nu stiu sa fi avut asa ceva, in schimb aveam ceva asemanator cand eram la ovulatie(sau asa banuiesc eu)
Alexandra, ce-ai facut la medic? Multi ani sotului, si cum adica esti batrana cand va fi bebe clasa 1, la 33 de ani, ce sa mai zic eu, ca voi avea aproape 36 de ani cand voi naste????????
Bamboletta, ia baga tu o poza cu patutul sa vada si ochii mei. Cat ai dat pe el ? Dar pe lenjerie?
Madaluta, intra aici pe forum la Probleme legislative, si vei gasi legea , eventual trage-o pe imprimanta si da-i doctoritei cu ea in cap.Am mai gasit pe undeva scris ca cel mai devreme se poate intra in prenatal la 32 de sapt, parca, nu mai stiu, oricum intra acolo si cauta sau roaga-l pe Marius, moderatorul, sa-ti spuna sigur, pe mine tot el m-a lamurit.
Roxana25+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
danita spune:
fetelor
azi am facut tortuletul cu iaurt si fructe. daca vreti reteta sa imi spuneti ca o pun in emailul nostru . cand il faceam ma gandeam ca probabil o sa il fac si ptr bb sau mai exact la sarbatorirea varstei unui ursuletz sau cine stie ce jucarioara preferata :)
pe mine ma mananca foarte tare pielea iar in talpa mi s-a uscat tare pielea. am mai avut asa si dr mi-a spus ca e o avitaminoza . inca nu pot sa iau Materna ca o sa ma fac cat "Casa Scanteii" - am deja 12 kg la babord :)
pupici
D 24+ cu Paul :)
BeBelusca
desiree spune:
da, fetelor,asa ma gandeam si eu ca a uitat cand era gravida sau poate altii o gratulau cu asemenea fraze si acum cauta sa se razbune
asiza, cred ca de dimenisunea unei furnici ar fi creierul ei ..daca l-ar avea...am ignorat-o si o sa ignor in continuare asemenea rautati, nici macar nu o sa mai solicit la nimeni nimic..daca mi-e pofta ma duc si cumpar si gata am rezolvat problema...
dolores, ce ti-a zis adina stiu si eu ..despre nastere la 8 luni...legat de dezvoltarea plamanilor..ca sunt in plina formare si nu e bine sa se nasca atunci...
alex, daca poti sa ne spui cum ai ajuns la concluzia ca ai vaginita? si mie mi se pare anormala secretia mea si anormal de multa si as vrea sa stiu...
va pupacesc!
desiree 23+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"
Laura13 spune:
Fetele plec acasa ca m-am saturat de munca. Si apropo de mancare ma dus sa pap o ciorbita de burta, ca mi-e pofta.
Va pupic dulce, dupa amiaza placuta!
Laura si bebe strumf 27+
Laura13 spune:
Alex ma alatur si eu lui Desiree, cu rugamintea de a ne lamuri cu vaginita, pentru ca si secretia mea e super faina!
Pupici
Laura si bebe strumf 27+
bamboletta spune:
Am revenit
Alexandra25 -da am fost harnicuta daca ar fi dupa mine as cumpara tot ce vad prin magazine si imi place la fel facea si sotul meu la inceput ca nu cumparam nimic pana in ultima luna de sarcina ,dar nu i-a mers cu mine tot cum vreau facem
Roxanac -as fi facut poza sa ma laud cu noua achizitie "patutul" dar este inca in cutie si nu e montat,il vom pune cand se apropie termenul,am dat 3.2 mi pe el,voi face poza cand o sa fie montat si o sa-l vedeti
Laura13 -pofta buna
Danita -tortulet cu iaurt si fructe yami yami parca suna bine
ma duc sa fac
pupici
bamboletta 27+ bebelina
"poze"
doradora spune:
va anunt cat se poate de oficial ca sunt botoasa. maine merg la ginecolog si astia de la medicover nu au facut analizele in intervalul pe care il promisesera, asa ca la ora asta nu stiu nimic de chlamydia si de microplasma. asa imi trebuie, daca nu am facut cu o luna juma inainte, sa fiu sigura ca binevoiesc sa se miste.
chris 23+
Ktrinel spune:
buna fetelor, sunt la cafeluta de dimi...
Lavinia, tot nu pot sa ascult melodiile alea...ia vezi ca parca a mai zis cineva despre asta.
honey Dbunny, pai tot de trio cu 3 roti, ca o nava spatiala ziceam si eu ca e prea scump. aici e vreo 500cad ...dar daca asta e piata ...ce sa faci...suntem sclavii pietelor...
fetele care ati cumparat deja lucruri la bebei, puneti foto daca puteti ...sa ne mai inspiram si noi...aici oferta e ..cat cuprinde, dar nu ma pot hotari ce sa iau ...
mie inca nu mi-a venit aragazul ...cica azi incepe productia...sa vezi ce nava spatiala imi trimit...
Ktrinel si 25sapt