Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Kateryna, asta da idee!!! Va invit la mine, ca-i spatiu destul si suntem aproape de multe parcuri! Trebuie doar sa-mi pun sotu' in tema sa nu faca infarct cand o vedea atatea mirese pe metrul patrat!!!!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Parca sa zic ca am vazut si in Obor, la parter, undeva foarte aproape de o intrare (nu stiu exact care, ca ma pierd de fiecare data in magazinul ala) un stand cu paruri si alte chestii pentru nunta. Mie nu mi-a prins ochiul, pentru ca expuse erau numai paruri si cocarde facute din material (si nu ma interesau), insa daca nu mai ai optiuni, ai putea sa dai o fuga si pe acolo. Si ma intreb daca nu cumva atelierele care fac rochii de mireasa nu au si voaluri (separat, normal). La salonul Gabriela, poate? Zic si eu...

quote:
Originally posted by ancasilv

Merci mult fetele de raspunsuri! 12 mil mi se pare si mie acceptabil (ca 30 nu dadeam in nici un caz). Voalul as vrea sa il cumpar gata facut, sa nu mai alerg dupa material, croitoreasa, etc. Voi ce magazine cu asa ceva stiti prin oras? (ca pe lipscani am fost si nu pot spune ca mi-a placut ceva). Toate erau la fel!!!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, cand va citesc planurile mai ca imi pare rau ca m-am mutat din Bucuresti... Radule, cand sari in schema cu o idee din asta, gaseste o solutie si pentru noi astea care nu suntem bucurestence, ca si noi am vrea...

Ginutza, primit mesaj, e ok, se face

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor, cand va citesc planurile mai ca imi pare rau ca m-am mutat din Bucuresti... Radule, cand sari in schema cu o idee din asta, gaseste o solutie si pentru noi astea care nu suntem bucurestence, ca si noi am vrea...

Ginutza, primit mesaj, e ok, se face

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

...sunt total de acord....pai Radu-le noi ce ne facem, ca vrem si noi???
...poti da o fuga pana in Ardeal..ne strangem, ne faci si noua o poza apoi o lipsesti de cea a fetelor din Bucuresti

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In Photoshop cred ca se poate sa decupeze personajele dintr-o poza si sa le bage in alta poza, daca poza initiala are destul spatiu. Asa ca, in cazul in care aceasta idee se va materializa, facem cateva poze in care suntem toate grupate in partea stanga(de exemplu) si apoi vine radu la voi si se rezolva!
radule, ti-ai luat belea pe cap. ianinte sa-ti vina aceasta idee, n-ai numarat si tu cate mirese sunt anul asta si prin ce zone ale tarii?!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by dyadya

In Photoshop cred ca se poate sa decupeze personajele dintr-o poza si sa le bage in alta poza, daca poza initiala are destul spatiu. Asa ca, in cazul in care aceasta idee se va materializa, facem cateva poze in care suntem toate grupate in partea stanga(de exemplu) si apoi vine radu la voi si se rezolva!
radule, ti-ai luat belea pe cap. ianinte sa-ti vina aceasta idee, n-ai numarat si tu cate mirese sunt anul asta si prin ce zone ale tarii?!

Creta

....vroiam si eu sa zic de Photoshop..da cred ca ne mananca Radu...oricum ideea a fost a lui!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele mele dragi, mi-am permis sa deschid capitol nou, nu de alta dar gurul nostru are niste treburi extrem de importante momentan . M-am grabit putin, adica n-am asteptat chiar pana la pagina 20, ca imediat plec spre casa si nu mai am cum sa deschid subiect nou.
Va astept la povesti aici.
Pupici si o seara buna!

PS: Radule iti facusi belea cu mana ta... bine zise Dya, ca nu te-ai gandit ca-ti ridici atatea ia o pauzari in cap...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu sunt de acord cu voi. suntem multe ardelence. asa ca...Radu... treci la pozat.
hai sa vezi ce buni si primitori suntem.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A fost Clau dupa rochita de mireasa la curatatorie. E intacta, nu s-a stricat nimic la ea, doar ca nu e uscata. asa ca...o iau maine. Macar pe partea asta sunt linistita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput