Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu nu am fost foarte multumita de lumanerile mele (florile erau ok, dar mi-a pus feriga desi i-am specificat ca nu vreau si nici de buchet... (mi-a pus verdeatza desi i-am spus ca nu vreau! - cica in ziua aceea era alta tipa decat cea cu care vorbisem noi si desi isi notase tot pe un caiet...) iar funditzele de tulle nu mi-au placut deloc cum aratau... tivul aiurea....cu atze.. si fara o forma frumoasa...
Iar la local am avut aranjamente facute din florile de la cununia civila..
Asa ca nu am ce sa-ti recomand...

Fetelor, sunt eu singura mai anxioasa la propunerea lui Radu? Ca vad ca nu zice nimeni nimic-nimicutza de postul meu...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

ancasilv, si eu tot din amzei am luat florile si preturile au fost asemanatoare cu cele spuse de cristina. In total: lumanari, buchete, 10 cocarde, aranjament masina, aranjament masa miri si 12 aranjamente mese , plus buchetul de civila au fost cam 12 milioane.

gio....SUPER!

elara, nu mai fii asa de pudica, draga mea!Daca ne intalnim cu vecinii le vom spune ca mergem sa pozam pentru o revista care ne-a remarcat ce frumoase am fost in ziua nuntii si au vrut sa faca un pictorial. Si, evident, mai primim si o carca de bani pentru asta!
Oricum, daca se va intampla aceasta sesiune foto, presupun ca va fi intr-o duminica, pt ca in timpul saptamanii, si pe lumina, e practic imposibil sa poata veni toate doritoarele. Hai, vecina ca vecina, dar cum te invoiesti la sef intr-o zi lucratoare pe principiul ca te mai imbraci o data mireasa?! Atunci sa vezi priviri "binevoitoare"!

Cristina, si eu m-am tuns dupa nunta( nu scurt de tot, dar nu mai poate fi aranjat ca atunci). Partea funny este ca voiam sa-mi schimb culoarea la par, sa-l fac saten, si uite acum, cu "sesiunea" foto, nu mai pot dom'le sa-mi regenerez parul, ca deformez adebvarul istoric daca apar satena pe acolo!!!!

Creta

Mergi la inceput

Ceeeee moooooomeeeeeeeeeent suuuuuuper !!!
Gio, atzi fost FANTASTICI!!!
Frumoasa amintire mai avetzi...

Ce mai distractzie a fost la voooooiii....!!!
Fffff frumoooos...!!!!
Si la noi a fost f mare distractzie is totzi nuntasii inca ne mai spun ca nu au mai vazut nunta ca a noastra si mireasa vesela ca mine .....dar acum SINCER regret ca nu mi-a dat prin cap sa cer si eu un moment de karaoke

Dar ma consolez ca eu am avut un can-can misto numai cu fete faine si a iesit suuuper

La urma urmei fiecare dintre noi ramanem cu amintri de nepretzuit de la nuntzile nostre Nuuu ????

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Dya, ok, dar daca nu ma intreaba vecina nimic???? Sa ma apuc sa ii dau eu explicatzii???

Eu tr sa repar rochitza neparat...
O sa ne coste ceva poza asta
Si coafura si machiajul...

Mmmmmmm
Ma mai gandesc... Daca se aduna suficiente doritoare ...poate-poate ma decid...

Gio, da' ce-i cu copilasii ed la final? Ca nu pricep...

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fete va multumesc frumos. Inca nu am vazut ce a filmat cameramanul. asta e de pe camera nasului si nu stiu ce e cu serbarea aia la sf.

Elara noi am pierdut altceva, nu am poze numai cu ai mei, doar poza cu ambii parinti la biserica. Nu am poze artistice in masina, caci nu mi-au facut.
Bine, macar, ca am de pe aparatele prietenilor. Pe filmat cu siguranta am multe faze, sa vedem daca pot sa-mi faca niste poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Draguta, depinde ce vrei sa faci tu pe acolo. Dar florile oricum s-au scumpit mult si pe masura ce inaintezi in toamna... Ce sa zic? Eu de exemplu imi fac numai buchetele (mireasa + nasa), lumanarile, cocarde numai pentru mire, nas, frati (4) si parinti (2), plus florile cu care voi decora tortul si tot m-a dus la 8 milioane, la Amazon, numai trandafiri, cu ruscus (asta fiind verdeata, nu prea multa ca-mi cauzeaza . Deci... eu zic ca esti bine.

Cat despre voal, ai numai grija ca daca vrei sa intri in biserica cu el pe fata, ar trebui sa-ti vina in fata macar pana la sani... Am vazut niste fotografii cu mirese carora li se vedea barbia de sub voal cand au intrat in biserica si mie nu mi s-a parut prea frumos. Fa-ti un voal de organza foarte subtire (care sa nu straluceasca prea tare), asa ti se va vedea si spatele gol.

quote:
Originally posted by ancasilv

Buna ziua la fete cucuiete!
Cum stati cu pregatirile? Eu am cam rezolvat majoritatea problemelor, dar m-am impotmolit la flori...Mai fetelor, imi cer astia niste preturi de-ti sta mintea in loc. Primul mi-a cerut 30 mil, am ajuns cu altii la 18, si pe urma am gasit cu 12. In banii astia intra cocarde, luminari, buchete, aranjamente mese si prezidiu. Voi cu cit ati gasit, ca pe mine deja ma lasa nervii.
Si inca ceva...voi de unde v-ati luat voal? eu as vrea unul mai scurt (cam pina la umeri sau putin mai lung). La magazinul de unde am luat rochita au un voal de zici ca e tifon si lung pina la fund...pai nu e pacat de spatele meu gol sa-mi pun ditamai voalul??? Plus ca eu nu sint nici f inalta si un asemenea voal nu ma avantajeaza de nici o culoare.
Daca ma poate ajuta cineva cu informatii va ramin datoare!
Merci mult! Va pup!!!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by elara

Dya, ok, dar daca nu ma intreaba vecina nimic???? Sa ma apuc sa ii dau eu explicatzii???

Daca vecina-i genul de care iti faci probleme ca s-ar uita ciudat, fii sigura ca te va intreba ceva. Daca-i genul cu care te intelegi bine, atunci va veni sa te ajute la imbracat. Daca nici nu stii prea bine cum o cheama, ce conteaza ce crede?!?!?!

quote:

Eu tr sa repar rochitza neparat...
O sa ne coste ceva poza asta
Si coafura si machiajul...

Asta-i alta mancare de peshte si aici iti dau dreptate; pe de alta parte un machiaj semi-profi, facut la un salon de asta de catier costa vreo 200 mii. Sigur nu tine toata noaptea, dar doua ore cat avem nevoie, va tine. Iar cu coafatul...well...improvizam ca eu nu mai stau 4 ore pe scaun nici sa ma pici cu ceara!!!!

quote:

Mmmmmmm
Ma mai gandesc... Daca se aduna suficiente doritoare ...poate-poate ma decid...

Problema cu doritoarele este ca nu prea mai intra pe aici; am ramas cateva care am avut deja nunta, active pe acest subiect. Dar daca aceasta idee se vrea cu adevarat materializata, se poate trimite un mail catre toata lista de mirese si iata cum or sa afle toate. Oricum, stim cu toatele cine NU trebuie sa lipseasca din aceasta poza, nu? Asteptam sa revina din hanimun si vedem atunci!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

pai dc mai stati un pic pe ganduri fac si eu nunta si vin si eu!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Radule asta da idee. Ar fi superb sa se poata materializa. Eu una sunt de acord cu ideea doar sa imi spuneti din timp cand e ca sa imi pot aduce rochita de la Valcea. Hihi sper sa mai pot intra in ea ca deh...avem burtica acum, noroc ca e cu corset si se poate regla.

Elara, daca iti e de vecini putem sa facem altfel ...ne grupam mai multe miresici la cineva acasa, ne imbracam in miresici si plecam cu taxiurile catre locul stabilit. Sa vezi ce fata or sa faca vecinii atunci cand din acea casa or sa plece o gramada de mirese

Vine barza
diverse aranjamente nunta
18+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Merci mult fetele de raspunsuri! 12 mil mi se pare si mie acceptabil (ca 30 nu dadeam in nici un caz). Voalul as vrea sa il cumpar gata facut, sa nu mai alerg dupa material, croitoreasa, etc. Voi ce magazine cu asa ceva stiti prin oras? (ca pe lipscani am fost si nu pot spune ca mi-a placut ceva). Toate erau la fel!!!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput