Mamici de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Un weekend cit mai placut si de luni sa auzim ca cineva a inceput sa simta miscarile BB-icului!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Scuzati-ma pentru greseli in scriere, am recitit acum si am facut cateva , asta pentru ca am vrut sa scriu repede sa va prind inca treze, ca acusi mergeti la culcare si poate nu o sa reusiti sa citit ce am postat.

Ralu 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ei Mushulica sa te auda doamne doamne....Eu tot pe forum am sa fiu tot week-endul asha ca cine se simte vorbareata si e libera aici ma gaseste.Pup fetele grasune!!!!

15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

ralu74, eu nu ma gindesc, ci doar sper ca o sa fie totul bine pentru BB si mine! s-apoi ... mai ca inca nu-mi vine sa cred ca-s insarcinata, e degraba sa retraiesc pentru nastre

Eu nu am cumparat nimic pentru BB, drept ca am deja mostenite patut, carucior, premargator, cearsafuri, cite ceva din hainute. Insa oricum o sa facem marile cumparaturi, dar las pentru lunile 8-9 cind voi fi in concediu (ca oricum cred ca n-o sa-mi placa sa stau in casa) Sper sa ne simtim bine si sa putem colinda magazinele.
Despre ce superstitii e vorba?

Mergi la inceput

Ralu la ora asta ne trimiti la culcare?Eu una ma duc la culcare dupa 2 noaptea asta inseamna peste 9 ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Mushulica daca nu stii despre ce superstitii vorbesc e mai bine sa nu iti bag in cap toate prostiile. Crede-ma e mai bine sa nu stii, nist prostii superstitiile astea. Obicei prost cel am

Alina nu va trimit la culcare , e inca devreme la voi, dar cand e seara la voi , mai rar sa intrati pe forum.
O sa imi faca placere sa stau cu voi, dar suntem cam pe invers

Ralu 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Mergi la inceput

Ralu eu ma plictisesc teribil aici ptr ca cei din jurul meu nu imi da voie sa fac prea multe.Nu am interdictii de la doctor dar ce sa le fac?
Si oricum eu lucrez foarte mult cu calculatorul si internetul asha ca vreau nu vreau sunt prezenta.
Eu lucrez pana pe la 2-3 dimineata pe calculator si mi-am format programul asha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ralu cred ca din cauza superstitiilor tot aman sa cumpar ceva am primit de la o prietena multe haine de la bebele ei va urma carutu si alte lucruri dar eu nu am cumparat absolut nimic ; aveam de gand sa-l trimit pe sotul meu cat stau in spital dar poate imi fac curaj si le cumparam inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Am ajuns si eu acasa cu baietelul dupa o saptamana destul de obositoare de munca si mai ales cu multe emotii ca l-am vazut din nou.
Ma bucur sa va aud ca sunteti bine, si celor ce mai au dureri si alte alea le doresc sa poata sa stea linistite si sa se faca bine repede.

Anis, io nu prea inteleg, cum simti tu ca bebe sughita? Zi si mie, sa nu cumva sa mi se intample si eu sa nu stiu.
Am vazut ca se vorbeste despre cand ati simtit miscarile lui bebe. Eu am simtit pt prima data ceva prin sapt13/14 si ma intrebam daca poate sa fie bebe (dr a zis ca nu, ca sunt gaze, ca e prea mic). Fix la 4 luni jumate, sau mai bine zis la 18 saptamani, era sa cad de pe scaun (va amintiti ca v-am povestit?) si atunci am realizat ca si ce simtisem mai devreme tot el fusese.
Acum uneori se simte mai incet, uneori tare de tot iar azi chiar si tati l-a simtit ca el saracu' nu avea noroc pana acum, cum statea cu mana pe burta mea, bebe se pitea.

Crishtinutza, si eu am crezut ca bebe e jos asa mai ales ca acolo il simt miscand cel mai mult. Imi pare rau daca te amarasc dar .. eu am poza integrala si de la 16 si acum de la 20 doar ca se vizualizeaza bebe mult mai putin decat la 11 de exemplu. Cred ca fetele au dreptate, nu se mai vede asa bine si poate unii medici aleg sa nu mai faca. Ar trebui sa intrebe daca vrem.
Mai, cat despre cum simt taticii ca au un bebe, in afara de clipele minunate cand il pot simti cu mana pe burta, eu cred ca simt si ei saracii. Al meu cel putin nu a mai mancat mancare gatita de cand am ramas aproape, de alte alea nu mai zic ca cu o sarcina pierduta, va dati seama ca sunt speriata de bombe. Eu zic ca sigur simt ca se petrece ceva. Si mai ales nu ii lasati acasa la nici o ecografie sau consult medical.

Ralu si eu ma gandeam chiar aseara la nastere. Parca dupa 3D mi se pare totul mult mai real si mai ales ca bebe misca mult mai tare acum. Nu stiu, mie nu imi e frica de ce mi se va intampla mie, de durere si altele, imi e frica sa nu ma lase aia pe la spital de izbeliste, sa nu stiu ce sa ii fac, sa ii fac cumva rau lui bebe fara sa stiu, din astea. Eu nu cumpar NIMIC pentru bebe. Fie ce-o fi, lasa, mobilizez oameni cu ce sa imi cumpere in ziua Z. Macar sa ajung cu bine acolo si sa reusesc sa economisesc ceva banutzi ca pana acuma nu am reusit - fetele, voi cati bani puneti deoparte pentru toata aceasta aventura?

Alinatxa, ma simt pupata de tine, ca grasuna ce ma aflu (cand va aud cu 2,3 kg si io ca elefantu' ...). Te pup si io right back! :-)

Hai va pup ca am bagat multa mancarica si am stat toata ziua la calc si bebe se cam revolta.
Astept raspunsurile voastre cu interes.

A, si inca o chestie. Incercam azi sa calculez de fapt in ce luna sunt. Maine intru in sapt 21. Dar daca impart la 4 cum stiu io ca are o luna nu imi da cum trebuie. Ghici ghicitoarea mea, in ce luna sunt?

Va pup,
Cata si bebe 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Michelle bine ai venit printre noi. In ceea ce priveste felul in care voi naste decizia ii apartine doctorlui meu...nastere naturala daca totul arata bine pana atunci si cezariana daca e musai. Cred ca se pricepe mai bine in a lua decizia asta.
Crishtinutza cu siguranta ca noi suntem cele mai responsabile persoane in privinta bebeilor nostri. Cu toate astea acest lucru nu-mi confera cunoastere in domenii in care n-am studiat (eu nu am facut nici medicina nici vreo specializare asociata). Stiu de la un medic prieten ca cel mai greu de diagnosticat sunt pacientii care au impresia ca stiu despre ce este vorba. Asa ca am invatat sa nu intru in meseria oamenilor, de regula...doar daca imi pare ceva nepotrivit. Dar doctorelul meu galant imi arata o grija deosebita si imi cere sa ma decid in privinta unor lucruri despre care imi explica (asa a fost cu testul combinat pe care desi initial nu voiam a-l face, ulterior datorita explicatiilor, lui m-am hotarat sa-l fac)...dar astea nu sunt multe...restul deciziilor raman in grija lui.
Am incercat multi doctori pana la el (vreo 5) si dupa ce l-am studiat am gasit de cuviinta ca este ok sa ma las pe mainile lui.
Ralu de ce vrei tu ,scumpa, sa-ti faci griji de pe acum ptr ceva ce oricum se va intampla!? Te ajuta cu ceva!? Cu cat vei fi mai linistita cu atat iti va fi mai bine.
Cat despre hainutze inca nu am apucat a cumpara caci mai intai vrem sa ne ingrijim sa ii facem sau achizitionam un patut pe care eu tin sa il am de la inceput, scoica de masina si apoi restul lucrurilor necesare in prima luna pana la nastere. In schimb prietena mea imi tot cumpara diverse hainutze ptr bebel si si-mi vine sa le mananc de frumoase si colorate ce sunt. Nu sufar deloc de superstitii. Daca e sa se intample ceva se intampla si cu si fara haine cumparate.
Mai degraba mi-as pune problema sa nu provoc destinul cu frici neintemeiate. Eu am renuntat de ceva vreme buna la "daca" si cu "parca". Ce o fi o fi... Deocamdata savurez sarcina caci ptr mine e cea mai buna perioada pe care am avut-o vreodata.
Alinatxa nu resimti deloc lipsa orelor de somn din intervalul "nutritiv" 22-24.00 ?

Eu si Noi
17+

Mergi la inceput