Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia si mie mi s-a parut Luca inalt, comparativ mai ales cu Codrut al Emanuelei.
Hai capul sus, ca o sa se obisnuiasca la cresa.
Si eu am aflat azi ca la noi in bloc e o tanti care are grija de copii ptr 20 de dolari pe zi.Asa doar informativ, caci eu le aduc in iarna si pe Adela si pe maica-mea...doar sper sa nu mai aiba mama mea probleme...ca nu stiu ce am sa fac.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Scularea fetele...e timpul de cafea revigoranta.
Hei v-au lasat picii sa dormiti azi noapte.
Apropo am si eu o intrebare, cum va descurcati cu tantarii. Caci Adeluta e tare sensibila la muscaturi de tantari..ca si maica-sa e altfel.
Pup si intru mai tarziu sa vad ce faceti.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
La multi ani pentru Giulia, Stefan, Eduard!
Andreea locul de joaca in care ii vezi pe Pat si Luca (cu exterior si interior) este cel in care i-am facut si ziua lui Patrick. de departe (dupa parerea mea) este cel mai frumos, cu gradina, cu fete care au grija de pitici, cu loc pentru parinti. este in zona delfinariu, vis-a-vis de acesta. daca mai ai nevoie de ceva suna-ma.
Dana, masca de par o tii 3-4 ore pe par??? nu merge doar 30 de minute? ca eu 3-4 ore stau cu totul acasa
Marcela sa inteleg ca nu a mai fost nevoie de mers la doctorita cu Lia, la mare? nu am mai primit nici un semn dupa ce ti-am trimis numarul ei.
de cand avem patul cel nou Patrick se culca tarziu si se trezeste devreme.....azi dimineatza surubarea prin casa inainte de 6....dupa aceea am descoperit ca surubarea la ochelarii mei
Liliana cum se mai simte mama ta? e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

azi n-avem sarbatoriti!
madam spil, notat maioneza,poate totusi revii cu ginduri mai bune asupra timpului petrecut cu ea pe cap referitor la dilemele tale cu privire la baieti subscriu oliviei..
olivia, rabdare si tutun cu acomodarea... si nici io nu i-am facut ziua de nastere, mai mult de atit nici macar n-am putut fi cu ea atunci... in we mergem cu tortu`n protap s-o vedem, vom fi noi si bunicii, atit! asa ca, uite aici denaturata...
adema, multu
philip, bafta, tin pumnii la tine
roxana, va dovedeste cit de talentat e, de`acu sa vedeti voi surprize, hehehe
roberta, bafta, in ce domeniu vrei sa lucrezi?
madam spil, vazut pozele, frumoasa mai ejti, pupam la voi
mai vroiam sa zic multe da`evident ca doar atit mi-am amintit

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana Speel- suuper patutul, am vazut si la noi dar costa peste 20 milioane. Tricicleta are si radu, chiar doua, dar nu ajunge inca la pedale.Se impinge in podea si asa inainteaza. Dar deobicei caram tricicleta in parc si acolo nici nu se uita la ea. Daca nu o are insa, sufera si-i trebuie de la altii.
Olivia- super faine pozele de la Aqua Magic. De ziua lui Radu noi am invitat doar nasii si o vara. Deci in familie, fara prea multe pregatiri si stresuri.
Andreea M-concediu placut si vreme buna sa aveti. Pana la urma ce hotel ati ales?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

O sa radeti precis de mine, dar totusi va spun ca eu am amintiri de la aniversarea de la 2 ani! A mea, adica!Tin minte tortul de ciocolata imbracat complet in alune si musafirii ....Asa ca mai bine nu treceti cu vederea aniversarile copiilor ca s-ar putea "sa va aibe in vedere"
speel, am vazut patutul super!Stiam modelul...Heinsberg e in Germania, nu?! Eu cred ca am ratat explicatiile, stai acum in Olanda sau tot in Germania? In legatura cu masca pt. par, te rog sa imi spui si mie cantitatile respective.
Codrut nu ajunge inca bine la pedalele tricicletei.Cum spunea si Ina de Raducu, si "Toto" al meu face la fel: se impinge cu picioarele de sol ca sa inainteze.El oricum, e micut de inaltime

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:

madam spil, notat maioneza,poate totusi revii cu ginduri mai bune asupra timpului petrecut cu ea pe cap

Carmen,esti belea mare...... la asta ma gandeam si eu, ingredientele poate le gasesc dar ce fac cu alea 4 ore...

Dana,Andreea are dreptate, mereu te vad schimbata in poze...felicitari!
Buna treaba cu elasticul la pedale, o aplic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, prietenii se fac greu....ne ducem zilnic in parc unde mai discut cu mamici....ne-am mai obijnuit si cu orasul....e mai bine.
He he...."ate"....Andreea zice la laptic "tzic"
Liliana,am intrat in actiune in perioada ovulatiei...o saptamana seara de seara ca sa prindem zilele pana in ovulatia maxima, ca asa am citit eu ca iese fetita....peste o luna vedem noi la ce am muncit
Andrea, vacanta placuta, sa aveti soare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Iar a venit canicula si ne topim in casa, afara e si mai rau, am iesit un zic pe la 10 si Matei abia isi taraia picioarele.
OLIVIA, eu zic ca-i buna decizia in legatura cu petrecerea, tare as vrea si eu sa fac asa, dar mi se intampla, din nou, lucrul care ma soate cel mai tare din sarite- imi fac altii program, adica se autoinvita, si eu trebuie sa bag pregatiri. Eu am anuntat ca nu fac nimic si mi s-a zis "Dar nu ne dai afara daca venim, nu?!"
dar vom face ceva in familie (asta inseamna cam 12-14 adulti si 2-3 copii , putini, adica)iar miercuri vom iesi doar in trei undeva.
ANDREEA, vacanta frumoasa, vreme buna si iti doresc sa se comporte Stefi macar la fel de bine ca Matei.
Am facut si eu intr-o perioada masca de par, 3 linguri de balsam, 3 galbenusuri de ou, ulei de ricin si vitamina A, stateam parca 30 minute si chiar a dat atunci rezultate. Acum mai am 3 fire de par in cap si ar trebui sa ma gandesc si eu sa iau masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hello!

Ce mai faceti, ce mai ziceti?

Le uram si noi La multi ani! celor ce s-au sarbatorit zilele astea, sa fiti sanatosi si voiosi!

Noi facem bine, nimic nou, ceea ce e de bine . Eu lucrez de zor la teza mea (adica stau o gramada de timp pe scaun, ceea ce nu e prea bine pentru sarcina mea), am terminat 3 capitole, mai am vreo trei. Tudor e un dragut si un raut. ma tot intreaba de Mara, asa am hotarat sa-i punem numele la . Imi mangaie burtica si zice ca "ale mami Mala in bultica".
Am mai pus si ceva poze, in cazul in care va e dor sa ne vedeti.

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553228923&security=uNNMnB

Olivia, si ii dai lapte de cate ori cere (noaptea)? Si noi avem aceeasi problema.

Felicia, sarcina usoara in continuare! Pupici Andreei.

Robi, petrecere frumoasa!

Dana, copilul meu ar fi superincantat de patutul acela, si el e innebunit dupa masini de orice fel, de altfel se vede si in poze.

Andreea Mironeanu, concediu placut si drum bun!

daria, v-ati intors?

Roxana, a acceptat Patrick patul usor? Pe celalalt l-ati scos din camera? Si eu vreau sa-l invat in pat normal inainte sa nasc, ca-mi trebuie patutul pentru bebemic.

Mergi la inceput