.
Raspunsuri
chiquitita spune:
ayleen, sper sa primim raspunsuri ca si pe mine ma intereseaza; in afara ca nu am col indoit; uterul e lasat de tot pe spate, s-a crucit si doctorita
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
bonsai spune:
raspund scurt:da. am uter retrovers,destul de accentuat,am ramas usor insarcinata(am si "muncit" mai des),am o fetita super reusita(sunt modesta,nu?)nascuta pe cale vaginala,cu peridurala,dupa o sarcina cu parametri normali.
sa nu uit:in timpul sarcinii,uterul vine din retroversie in pozitie normala,deci fiti optimiste!
chiquitita spune:
BONSAI si dupa nastere ramae in pozitia buna sau "cade" la loc?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
alionushca spune:
Eu sunt cu uterul retrovers - fooaaaarte retrovers - medicul mi-a spus ca voi ramine insarcinata greu - si doar din pozitia ,, pe la spate,, - o brinza ce o spus medicul ( si nu doar un singur medic) - am rams insarcinata dupa 3 luni cum ne-a dat unda verde medicul si nu in pozitia care el mi-a recomandato fortat
- pentru ca nu-mi place - luna in care am ramas insarcinata a fost ,,utilizata,, doar pozitia misionarului, fara perna sub fund, fara picioare pe pereti, si nici nu am prestat des - eram prea ocupata cu alte probleme si mi-am zis luna asta prestam de placere - asa ca vezi se poate![]()
Acest subiect a fost discutat si la ,, aspirante optimiste,, - cauta-l acolo - multe fete au raspuns.
9 + fix
Aliona
m_monique spune:
si eu am uter retrovers, pozitionat spre dreapata, trompa stanga nefuncionala, si am ramas insarcinata dupa 6 luni.
recunosc ca am ramas insarcinata in luna in care am
foarte serios.
22 + cu 
Nunta noastra
rusemanuela spune:
Eu am aflat ca am uter retrovers abia dupa ce am ramas insarcinata, cand mi-a spus doctorul habar nu aveam ce inseamna asta, am aflat ulterior de pe net.
Acuma nu stiu sa va spun cat de retrovers e ca doctorii sunt cam scumpi la vorbe da stiu ca am ramas din prima si ca sunt in 27 de saptamani si nu am nici o problema, uterul a ajuns in pozitia lui normala si bebe se dezvolta bine (a dat la oparte tot ce nu i-a convenit ca sa isi faca el loc coaste, ficati, etc iar acuma se misca in voie).
Oana-Dana spune:
Ayleen, si eu am uter retrovers si tot dr. Ancar l-a vazut dar mi l-a rasucit, nu ma intreba ce durere am avut.Acum sunt insarcinata in 3 saptamani. Eu am ramas prin fiv, dar nu uterul era cauza ci altele.
Asa ca dai bataie!!!
bonsai spune:
se pare ca dupa nastere e tot retrovers!
din cate stiu eu,sunt 2 variante anatomice: 75% au anteflexie,iar 25% au retroversie uterina!deci si noi,cele cu retro suntem in "normalitate"!
mult succes la facut bebei aspirantelor!
Natasa spune:
Si eu am uter retroveres si n-am avut nici o problema sa ramin gravida, desi in teorie se spune ca e mai greu.