.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cred ca cea mai penibila chestie in ce ai scris tu e ce a spus medicul!nu te descuraja,din pacate noi nu le putem cere sa fie si diplomati!teoretic....atata timp cat spermatozoizii sotului sunt cat de cat activi ajung ei unde trebuie...poate iti va fi putin greu in ultimul trimestru cand uterul va apasa pe organele vecine,cel mai frecvent pe vezica,dar asta nu va fi grav, vei merge doar mai des la toaleta.atunci va trebui sa re feresti de infectii.eu sunt in aceeasi situatie dar am altele mult mai garve si suntem la a doua luna de incercari.ce va fi va fi .mult succes!oricum nu uterul retrovers e vina intarzierii bb-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Asta cercetez si eu de ieri. Am avut ecografie si asta tot bolboroseau tehnicienele alea, "it's very retroverted..." (e f. retroversat); eu habar n-aveam ce inseamna. Le-am intrebat daca e de bine sau rau, si au zis ca sa nu imi fac griji ca se repozitioneaza corect intre 10-12 saptamana.

De ramas, am ramas din prima luna de incercari si nici nu n-am "muncit" prea mult, deci cu asta se pare cu nu am probleme.

Sori

Mergi la inceput