Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
andrruzza spune:
pisicuta, probabil, nu te contrazic, fiecare cu parerea lui. Cat despre laptele de vaca nu stiu daca exista chestii clare dovedite stiintific(stiu doar ca se pare ca favorizeaza obezitate si diabet, dar sunt concluzii statistice, iar in ceea ce priveste diabetul am retineri). Dar daca stau sa ma gandesc cati ani s-a facut masiv promovare pentru laptele praf in dieta bebelushului(si inca se face), cate mame au renuntat la alaptat in favoarea laptelui praf deja imi pun intrebarea evolutie?! Oricum problema olitei nu suporta comparatie cu alimentatia, dar iti respect parerea, chiar daca nu coincide cu a mea, desi nu-s nici eu convinsa de cum e mai bine cu olita asta
oricum, pampers-ul sa traiasca!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
gegea, ce mai face Daria? Tocmai am admirat albumul cu floricele, superbe, sunt din gradina voastra?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
parerea mea este ca lumea a evouat si ceea ce era valabil atunci nu mai este si acum.Si in plus atunci multe chestii nu erau inca descoperite sau nu se vorbea despre ele.Uite un exemplu este ca nu de mult se dadea lapte de vaca copiilor de varste de cateva luni,fara sa se considere ca este o problema,iar acum se stie ce efecte negative poate avea aces lucru,probabil ca asa este si cu olita.Uite sorule meu a mancat lapte de vaca de la 4 luni si cineva ar putea spune ca este ok,nu a avut nici un efect negativ laptele de vaca,dar in schimb are probleme cu rinichii de la 18 ani si inca destul de serioasa. Probabil asa este si cu olita si cu maturizarea sfincterului.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
De acord

Doamne ligia!Ti-l mananc pe Raducu

La voi la Bv sunt locuri de joaca asemanatoare cu cel din site?
Pupici
pisicuta si matei spune:
Zuzu vreti sa va faceti loc de joaca in Ro ![]()
![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
zuzunaki spune:
Ma pisi eu doar ma gandesc momentan
Idei am,capitalul e prezent dar lipseste cu desavarsire
If u kno what i mean...
Eu si gashca
pisicuta si matei spune:
inteleg,cum sa nu
.
daca iti faci dau sfoara in tara si profit si de abonament!![]()

imi place semnatura ta!
edit:fac un printscreen sa ma asigur ca ramane promisiunea 

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gegea spune:
andruzza, multumesc de intrebare!

Da, floricelele sunt din gradina noastra... mama se ocupa de ele si sunt o adevarata incantare pentru trecatori (cata modestie...
).
Daria e bine, ne mai zgaraie urechile cateodata cu chiotele ei, dar se compenseaza cu semnificatia minunata pe care o are in vietile noastre.
Daca tot am intrat, sa scriu si meniul:
8,30: 200 ml lapte
10,30: cas, cascaval, rosie, castravete
15: cartofi natur, ou, branza de vaci
18: 200 gr iaurt
20: cereale cu mar si nectarina
21: 200 ml lapte
A mai "furat" niste boabe de porumb fiert si a mai rontait painica.
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
mamacita spune:
ligia,vezi,dna ing,ca stii ce trebuie ca sa vezi filmulete?!
![]()
L-am vazut pe Raducu,bestial,m-am uitat de trei-patru ori la rnd la filmulet.Voi ati mai fost cu cineva la Albena care sa aiba grija de el?Ca parca si in poze era...bunica?
andruzza,de acord cu pisi si zuzu;pe vremea aia putin le pasa de maturizarea si controlul sfincterului anal striat,ii asezau pe olita si gata!Unii...Ai mei de exemplu tot pe la 18 luni au inceput,la sfatul pediatrului.Deci si atunci erau cam aceleasi pareri in ce priveste antrenamentul cu olita,dar se punea mai mare pret pe ce spunea mama/soacra/vecina,restul era pura coincidenta si chin ptr.copil,iar ulterior apareau problemele.In timp ce "retardata"de mine
,pusa pe olita abia la 18 luni,la 3 ani nu pateam accidente nici diurne,nici noscturne,colegii mei de gradinita "avansati" veneau aproape zilnic cu produse in chiloti
ori se luptau cu enurezisul.Asa ca nu regreta,faci ce trebuie.Ce mai faceau parintii mei,pentru ca munca la scutece era groaznica,si mi se pare logic,era sa ma puna cam la ora la care stiau ca fac pe o hartie[probabil asa s-a nascut si ideea pampersului
],salvand scutecul.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Meniu:
in primul rand,editare la cel de ieri
-la pranz a primit oul cu rosie si spanac![]()
-7:30- 250 lapte,1 felie paine cu unt
-13:30-14- supa cu smantana
- tot ou cu spanac,ca ieri a papat doar 1/2 ou
- caise cu biscuiti
-18- iaurt cu paine
- 21-laptele
Ieri a facut 4 scaune,toate de consistenta normala;mananca ceva prichindelul!
gegea,nu te supara,sfat necerut[=nu-ti convine,ignora-l]
:cam multa proteina pentru rinichii unui copil de varsta asta pe zi,adica si ou,si branza si cascaval.La 1 an ei trebuie sa primeasca 30 g carne/ou/alta sursa de proteina,pentru ca pana la 2 ani sa ajunga la 60 g.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png