Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

cu adeverinta s-a rezolvat. Evident,dupa alta tura de enervare a mea: sunat dimineatza administrator, sa vad daca mi-a xeroxat paginile din cartea de munca si ,ce credeti? Omul era pe masina in drum spre directoare(care de-a dracu' nici n-a dat azi pe la lucru si nici nu-i raspundea la telefon),incercand sa obtina semnatura. In fine...a semnat,merg azi,cand se trezeste copilul si inainte de chef,s-o ridic

pisicutza, ha-ha.Sa-ti zic dragutenie.Am mers la TCM sa cumpar un cadou pt o nunta,am dat cu ochii peste canapeaua asta, m-am indragostit iremediabil de ea,am luat-o acasa. Asta s-a intamplat acu' 1 luna. A fost numai 1,2 milioane. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor.In ideea in care,fotoliile care ti-au placut tie au fost 2,5 mil/bucata

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Daria:ai un super super copil.am vizionat impreuna cu cumnata mea doctor si ne miram amindoua de ce face Brien in comparatie cu DAvid. citeam in carte ca dupa 18 luni trebuie sa faca propozitii. Dar cu ce, ne intrebam noi? ca nu detine in vocabular cuvinte decit vreo citeva. Te rog sa ne trimiti primul eseu al lui Brien sa il citesc si eu si sa il arat lui David sa ia exemplu! Felicitari inca o data.
Fetelor certarete!Roxx, Adriana si Zuzu Nu va certati, chiar daca aveti doar voi dreptate, ar fi frumos sa va cereti iertare una de la cealalta.Calcati-va pe orgoliu si iertati! Ginditi-va daca Dumnezeu nu ar ierta greselile voastre unde ati fi? Are aceasta putere de a trece cu buretele peste tot sa stearga totul. Voi puteti? puteti fi bune iertatoare facind cu adevarat un gest crestinesc? Va rog frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Andruzza,Rrox,Mamacita,Pisicuta multumesc pt.sfaturi si raspunsuri!
Cred ca voi face asa cum mi-ati spus:voi incepe sa caut un medic ortoped bun sa vedem ce ne va spune;imi este mila de Antonia pt.ca din cauza pozitiei piciorului primeste o gramada de vanatai si julituri!
Zuzu am vazut si eu locul de joaca si este foarte atractiv!Eu as duce-o pe Antonia oricand!
Daria si eu cred ca Brian este un copil deosebit!Asta cred ca se datoreaza si parintilor!

Am si eu o intrebare:cand incepeti operatiunea olita?Sau ati inceput deja?Ma intalnesc cu o gramada de mamici care la aflarea vestii ca fetita mea nu face inca pe olita spun:"Vai dar a mea facea de la 1 an!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Teo eu nu am incept inca opertaiunea olita si nici nu cred ca incep luna asta cel putin .Am si citi ca este indicat sa incepi atunci cand el este pregatit din punct de vedere fizic,ceea ce se intampla pe la 1 an si 8 luni.Asa ca mai am timp .Prin cartile de psihologia copiluli am citit ca ei nu au acum notiunea de curatenie,desi unii aparent o au si nu este indicat sa ii streasam cu asta ca pot ajunge sa faca pipi in pat cand sunt mai mari

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

multumesc frumos de raspunsuri

Teo,
nici noi n-am inceput inca.Pisicuta ti-a dat info corecte,exact asa am citit si eu.Intre 18-24 luni.Eu ma gandesc sa-l pun incet-incet pt ca deja "constientizeaza" (daca pot spune asa)la kki:se aseaza pe vine si se tine de pampersi.Oricum in maxim 1-2 luni incepem operatiunea

Noapte buna tuturor!

edit:aoleu,deci nu-ti spun ca am aceeasi pareredespre afirmatii de genul celei citate de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

zuzunachi . De ce tocmai poza aia e favorita. Ca nu prea se vede mult din el, e impachetat tot!

Am reusit sa vad filmuletele(aveam ceva protectii pe calc si uitasem)
Daria, Brien e un copil frumos si destept si ma bucur pentru voi si pt el, pare incredibil intr-adevar cate stie, dar nici pe departe nu se punea problema sa nu te credem.
Mamacita, am reusit sa-ti vad grasunelul la alergare pe plaja.

Am pus is eu un filmulet cu Raducu dansatorul daca vreti sa vedeti si sa va distrati. Este filmuletul : distractie la maxim

Altfel noi tot mucosi, si tot tuseste. Azi a venit doc sa-l vada. Are un pic de rosu in gat, asha s-a exprimat. Luam nurofen si sumetrolim. Stam acum in asteptare, simbata trebuie sa mergem la M. Ciuc la o nunta. Inca nu stim daca mergem in echipa completa sau il trimitem numai pe tati!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

teo, bunica incepuse operatiunea olita, dar am plecat in concediu si am stricat tot . O las tot pe bunica ca eu nu am energie . Sper sa reauseasca!

cenia, vreau si eu linkul de poze ca am ratat momentul cand l-am postat si nu-l mai gasesc!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

teo, nici noi n-am trecut la operatiunea olita. Nu vrea sa stea nici macar o secunda. Din cauza cartilor am amanat si eu, dar acum cred ca am gresit, tre` sa-l pun mai devreme. Toti copiii 1,2-1,6 luni( din parc, gasca noastra) care stau la olita, cer olita au fost pusi la 9-12 luni. Si generatiile noastre, parintilor/ bunicilor nostri au stat la olita chiar de la 6-7 luni si au fost pregatiti si fizic si psihic. Acum e moda asta cu 2 ani, dar eu regret ca nu l-am pus mai devreme.

ligia, wooow ce fain danseaza Radu L-am admirat si pe sotul tau cum coseste

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ligia ce simpatic este Raducu,am ras de una singura cum dadea el din fundulet Am vazut si al doilea filmulet si este asa ciudata situati:in principul coseste,dar cand vezi aparatuk ala modern iti vine sa zici ca tunde iarba,nu coseste.cat schimba tehnologia situatiile,nu?!
Andrreuzza parerea mea este ca lumea a evouat si ceea ce era valabil atunci nu mai este si acum.Si in plus atunci multe chestii nu erau inca descoperite sau nu se vorbea despre ele.Uite un exemplu este ca nu de mult se dadea lapte de vaca copiilor de varste de cateva luni,fara sa se considere ca este o problema,iar acum se stie ce efecte negative poate avea aces lucru,probabil ca asa este si cu olita.Uite sorule meu a mancat lapte de vaca de la 4 luni si cineva ar putea spune ca este ok,nu a avut nici un efect negativ laptele de vaca,dar in schimb are probleme cu rinichii de la 18 ani si inca destul de serioasa. Probabil asa este si cu olita si cu maturizarea sfincterului.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ligia, betoooooon! Sa mai pui filmulete, sa-i vedem si fetisoara, live.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput