Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

stiu ca toata lumea o sa-mi sara in cap...cum de indraznesc...sa misc in front...cred ca am dreptul sa spun ce gandesc, nu?

nu pot sa scriu acum nu ma lasa cezar revin mai pe seara...

va pup pe toate

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,mie imi place titulatura;exista si dictatori...hai sa nu spun iubiti,ca este un pleonasm,dar populari sau benefici.Chiar daca tie iti place,dupa cum ai declarat dealtfel,sa te erijezi in sef,se vede treaba ca esti unul...popular si benefic topicului

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita imi pare rau de treaba cu bona. Intr-adevar.
andiravazut pozele. Irina e o scumpa. Cel putin in poza 195(pare-mi-se,zic din memorie)e absoluta. iar Nati...e o delicata,frumoasa foc. Imi pare ca seamana cu tine.Si zambeste cuceritor

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uff.. Adriana... misca in ce front vrei si cat vrei! Nu stiam ca suntem pe font Nu mai fi asa agresiva. Nu ti-a zis nimeni nimic ca ai deschis capitol, foarte bine ai facut, atat doar ca eu n-am vazut. Trebuia sa pui si listuta, nu-mi apartine, e a grupului. Si da, am facut-o cu placere maxima, aceeasi placere cu care o si postez la fiecare capitol. M-am obisnuit, e un fel de responsabilitate pe care mi-am asumat-o si imi place. Dar, stai linistita, am renuntat la ea, daca isca atata deranj. Cu ce D-zeu te-ai simtit tu ingradita in exprimare de mine?! Ca nu pricep? Si, in fond, ce vrei?! Ca eu sunt mult prea bine dispusa zilele astea si n-as vrea sa ma enervez inainte sa plec in vacanta. Nu de alta, dar cand sunt nervoasa devin extrem de acida.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, am vazut cateva filmulete cu Brien.Ce sa va spun, nu am cuvinte, pacat ca daria nu mai povesteste despre el. L-am vazut vorbind, spunand o gramada de cuvinte, numarand pana la 4, spunand vers...daria, nu te supi ca am povestit, dar ai un copil fantastic si nu m-am putut abtine

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

zuzu draga...tie ce sa-ti zic...aveam o vorba cand eram copii ...cine zice ala e...

Cezar,minunea mea

adriana draga,
atunci ia-ti jucariile si stai pe tau.Incepi sa ma nerfezi.Ai ceva cu mine ignora-ma draguta,pt ca nu m-am (referit strict) la tine,ok?
p.s.nu astept raspuns
edit ca mai am un p.s.:te bagi cam mult in seama cu mine fara ca eu sa te fi bagat pe tine-n seama!Mai ia o batista:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ce zi infernala am avutttttttttt,ceva de toata groaza:
m-am dus la gradi sa iau adeverinta tip, pt credit la dacie si...am cerut completarea administratorului. In 7 ani cat am activat la ei,numai administratorul mi-a scris adeverintele.E drept ca am prins timp de 6 ani o directoare care habar n-avea sa le completeze,doar le semna.Acu, adica de 3 ani, e alta(dar io am prins-o ca fiind director doar 1 an-in rest mi-a fost colega,educatoare),sotia sefului politiei jud TM,va dati seama cumn a ajuns in functie si ca nici asta habar n-are sa completeze.
Ei..astazi a avut frustrarile sefiei si....a refuzat sa-mi semneze adeverinta pe motiv ca de ce am cerut administratorului? M-am enervat crunt,cum mama nevoii sa refuzi sa semnezi,sa ma tii pe mine in loc cu demersurile la masina(care oricum ne parvine intr-o luna si ceva)>daca m-ati fi vazut azi,alergam in sus/jos pe scari cu copilul in brate,doar-doar mi-o semna tadula. Nop...a plecat trantind usa!Si io am ramas cu ochii in soare. Ehe,nu va imaginati ca am tacut,am pus si eu gaz pe foc(adica m-am pus in calea ei si i-am zis raspicat ca nu ma intereseaza ce conflicte sunt intre ei ,mie-mi trebe adeverinta si atat. )
Maine trebe sa merg din nou si daca nu mi-o da(pt ca am intels ca e obligata prin lege sa mi-o semneze) o sa fac scandal monstru

Si,inainte de a merge la gradi,la tot circul asa,de parca n-ar fi fost de ajuns... m-a mai sunat si mama-mea, sa ma intrebe ca unde am fost ieri dupa-masa(i-am zis ca la dacia sa vedem, de masina,m-a intrebat cine-a stat cu copilul,normal ca i-am zis ca a fost la soacra-mea)si a inceput sa boceasca ca de ce si cum,ca ce?de ce nu i l-am dus ei? (soacra-mea sta la 1 km de noi,iar mama-mea in satul de langa oras ,is 10 km pana la ei )si ccum n-avem masina imi ia 2 ore sa ajung acolo cu 2 autobuse si apoi pe jos.Dar ei nu-i pasa decat ca l-am lasat la soacra-mea pt 2 ore si trebuia dus la ea. Tot orgoliul ei e mai presus. Si uitati...asa-mi face de fiecare data.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu nu mai zic nik...ca n-are rost...

sa fiti fericite

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mie imi pare rau ca se mai intampla si "intamplari" ca cea de azi/azi noapte si cel mai rau e ca de acum unii nu vor mai scrie aici.

Daria ce nemernica directoare aia.Macar ca te-a vazut ca erai cu Brien si tot trebuia sa semneze. Cat priveste mamele...nici a mea nu e departe.Spre exemplu(din multele pe care as putea sa le dau) in ziua cursului festiv,dupa festivitate cand multa lumea m-a felicitat ca am reusit sa am si bebe si sa termin si facultatea ea imi zice"de acum sa arati ca ai facut ceva cu adevarat" .Si culmea tot ea s-a suparat si a vrut sa plece acasa,dar nu mai era timp sa isi ia bagajele de la noi si sa prinda autobuzul pana la ea acasa(sta in alt oras),iar a doua zi s-a trezit,s-a imbracat si a plecat.Ca sa vezi ce pot mamele

Pana la urma se pare ca a fost o reactie alergica ceea ce a avut Matei,cel mai probabil la piersicile din laptele de soia.Bine macar ca nu fost mai grav si nu am ajuns prin alte parti.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Merci mult pentru galerie!!!

Noi suntem bine, azi am fost la medic. Ne-a spus ca e colul pregatit deja, dar bebelina tot nu vrea sa iasa. Parca e uns cu miere uterul asta al meu pe dinauntru, daca nu nasc pina la sfirsitul saptamanii, iar imi induce nasterea. Tati a plecat azi la Eforie. Sambata ii facem un an de cind a murit Melissa... TAvi se intoarce duminica. Am un "feeling" ca voi naste pina duminica. Si mama e internata de ieri in spital. Deci trebuie sa contez mai mult pe mine. Sper sa fie bebelina sanatoasa, ca in rest ne descurcam noi cumva.

FELICITARI NOILOR BURTICI! SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI!

Va pup pe toate,
Nati si minunea din burtic 41+

Mergi la inceput